...

Persoonlijk + video: verlof & van kantoor naar hotelslaapkamer

Persoonlijk + video: verlof & van kantoor naar hotelslaapkamer

door | feb 21, 2020 | Persoonlijk | 1 reactie

Persoonlijk: verlof & van kantoor naar hotelslaapkamer

In de eerste instantie had ik dit artikel de titel ‘Hee doei, ik ga met verlof!’ willen geven, maar een paar weken geleden gooide ik de boel compleet om. Ik streste me namelijk he-le-maal dood in januari en februari omdat ik persé alles voor februari af wilde hebben, zodat ik dan met verlof kon. Van stres wordt niemand blij dus dat gaan we anders doen! In plaats van het afmaken van deze enorme race tegen de klok, rond ik daarom op mijn gemak de laatste samenwerkingen en deadlines af en sla ik in deze laatste weken voor de uitgerekende datum lekker aan het kokkerellen, schrijven en fotograferen. Dit is immers wat ik het állerliefste doe, dus waarom zou ik daarmee stoppen ‘omdat ik met verlof moet’? Het is af en toe even zoeken naar de juiste balans als zzp’r, helemaal als je hobby je werk is, maar deze stap voelt voor nu in ieder geval helemaal goed. En zoals met alles.. komen de beste dingen juist tot uiting wanneer alles mag maar niets moet.

Beaufood persoonlijk2

Wel of geen verlof..

Het grote voordeel van mijn zzp-bestaan is natuurlijk het indelen van mijn eigen tijd. En werkplek. Dus ja, het is misschien jammer dat ik geen deur achter me dicht kan trekken om écht met verlof te gaan, maar aan de andere kant kijkt niemand me raar aan wanneer ik zeg dat ik een dag vanuit bed werk. Gewoon omdat ik daar zin in heb. Of wanneer ik in week vierentwintig van mijn zwangerschap kapot ga van de rugpijn en daardoor besluit een lunchpauze van drie uur neem om een uit de hand gelopen middagdutje te doen. Kortom: ik prijs mezelf enorm gelukkig met al deze voordelen en daarbij vallen de nadelen (bijvoorbeeld dat mijn werk nooit af is) compleet in het niet.

Toen ik eenmaal had besloten om niet-echt-met-verlof te gaan viel er een last van mijn schouders en toverde ik mijn voormalige thuiskantoor (waar ik stiekem toch al nooit zat een waar het dus een énorme bende was) om tot een hotelachtige slaapkamer. Als ik dan toch soms vanuit bed werk in mijn semi-verlof, dan moet het wel een fijne plek zijn, toch? Ik ben namelijk zo’n type dat niet kan werken vanuit een rommelig huis ;) En ohhh, ik ben ZO super blij met het resultaat! We schilderen de muren prachtig oud roze, we namen mooie boutique-achtige gordijnen (van Veneta.com in de kleur taupe uit de Conclusion lijn), vonden de meest perfecte gouden nachtlampjes (voor een héle fijne prijs) en op een zelfgeschilderd kastje prijkt een ontbijt-op-bed-dienblad. Waar ik helaas wel zelf een ontbijtje voor moet maken, maar hee, het staat leuk ;)

Hieronder geef ik je een kleine roomtour en vertel ik je waar ik alles vandaan heb!

Beaufood persoonlijk3

Van deze plant ben ik echt he-le-maal fan. Het is een Calathea Orbifolia! Hij heeft een luchtzuiverende werking en is makkelijk te onderhouden. Perfect voor een plantenkiller als ik ;) De gouden bloempot komt van (ja echt) Hornbach. Het dienblad en het servies is van H&M Home. Het kastje is van de Ikea (Ivar) en die heb ik zelf gebeitst in een donkerbruine kleur.

Beaufood persoonlijk6

De gestreepte poes op de foto heet Misha en is mijn liefste knuffelbeer, samen met de knuffeltijger (spot je hem tussen de kussens?) die ik al zo’n 28 jaar heb ;) De dekbedset is van H&M Home (gewassen linnen & kleur taupe) en ik heb er een extra set beige kussenslopen bij gekocht van dezelfde lijn.

HOE leuk is deze gouden butlertray van Sissy Boy? Ik kocht hem vorig jaar dus ik weet alleen niet of ze die nog hebben.. De kleur op de muur is van Farrow & Ball (dead salmon) en de gordijnen zijn van de Conclusion lijn van Veneta.com in de kleur taupe! Tip: bestel gratis kleurstalen zodat je op je gemak thuis kunt kijken welke kleur het beste bij je interieur past :) Oh, en zie je die gedroogde salie blaadjes in het lijstje? Die nam ik twee jaar geleden mee uit Bologna van mijn yoga retreat met Claar van Ohmyfoodness.

Beaufood persoonlijk5

De gouden nachtlampjes kocht ik bij Kwantum.

Beaufood persoonlijk7

1000 recepten?!

Daarbij zag ik vorige week dat ik mijn 1000ste artikel heb gepubliceerd. DUIZEND?! Voor mijn gevoel staan er tweehonderd recepten op Beaufood.nl, haha. Dus lieve jullie! Er staan een aantal geweldige recepten voor jullie klaar de aankomende tijd, maar mocht de kleine besluiten eerder te komen or whatever waardoor ik het allemaal niet kan voorkoken in de volgende weken: eat your heart out met de alle 1000 recepten die hier op de blog staan :)

Heel veel liefs!

Bo

PS. Volg je mij al op Youtube? Hier publiceer ik (bijna) wekelijks persoonlijke updates en neem ik je mee in mijn leven. In de video hieronder vind je nog meer beelden van de nieuwe slaapkamer, leg ik een voorraad kraamhapjes aan, geef een truffel-pasta-eetavondje voor vrienden en ik ga met een projector aan de slag voor een muurschildering voor op de babykamer. Althans dat is de bedoeling, ik ben benieuwd of dat lukt ;)

Beaufood persoonlijk8

 

 

 

*De gordijnen zijn in samenwerking met Veneta.com

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

5 x hapjes voor baby’s vanaf 5 maanden

5 x hapjes voor baby’s vanaf 5 maanden

Ohhh wat heb ik hier naar uitgekeken. Babyhapjes maken voor mijn lieve Louen. Ik begon met het geven van de eerste vaste hapjes toen hij ruim vijf maanden oud was. Nu verschilt het enorm per baby wanneer je kunt beginnen met de eerste oefenhapjes. Sommige baby's...

Lees meer
Persoonlijk: onze BIG babykamer roomtour (inclusief video!)

Persoonlijk: onze BIG babykamer roomtour (inclusief video!)

Ik praat jullie vandaag weer even gezellig bij door middel van een persoonlijke update :D Die worden namelijk super goed ontvangen (echt thaaanks voor alle lieve reacties!) dus ik dacht, ik gooi er nog eentje in. Ik krijg veel vraag naar onze babykamer en het leek me...

Lees meer

1 Comments

1 Reactie

  1. Leny de Bruin-Arts

    Nog een paar weekjes! Geniet ervan en als de kleine vindt dat het tijd is….. dan wens ik je een bevalling als de mijne: voor ik er goed en wel erg in had kreeg ik de mooiste knul van de wereld in mijn armen gelegd. Eentje die je goed kon vastpakken want hij woog 9 pond en kon meteen maatje 62 aan. Ruim 25 jaar later kreeg ik er nog een kopie van waar ik alleen maar van hoefde te genieten zonder de zorgen er van te hebben. Dat was misschien nog wel leuker.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *