VIDEO: Yoga & food retreat in Bologna!

Terwijl ik dit schrijf ben ik echt meeeeega ontspannen en relaxt. En vol van de verse pasta die ik zojuist heb gemaakt. Vorige week was ik namelijk in Bologna met Reny (van Mind Your Feed) voor de Yoga & Food retreat van Claartje en Marrije. Ik wist dat het een heerlijk weekje zou worden, maar ik vond het echt bovenverwachting fijn. De Italiaanse ochtendzon, alleen maar lieve mensen, ruimte, rust, elke dag twee uur yoga en elke dag koken met zijn allen. Twee Italiaanse dames leerde mij hoe ik zelf overheerlijke pasta kan maken (Mike is érg gelukkig) en ik heb gister meteen een poging gewaagd thuis. Geloof mij, je wilt nooit meer anders.

Ben jij benieuwd wat ik zoal deed tijdens deze Yoga & Food retreat? Ik laat het je aaaallemaal zien in onderstaande video. Het slechte nieuws is dat dit de laatste retreat was voor dit jaar, maar het goede nieuws: volgend jaar kun jij er bij zijn! Vanwege groot succes organiseert Claar volgend jaar gewoon weer een nieuwe edities :D

 

 

Psst.. Abonneer je hier gratis op mijn Youtube kanaal. Vanaf september ga ik namelijk aan de slag met een reeks kookvideo’s!
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Alstublieft! Een nieuw en gezond weekmenu vol vegetarische gerechten. Perfect…

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!