VIDEO: Yoga & food retreat in Bologna!

Terwijl ik dit schrijf ben ik echt meeeeega ontspannen en relaxt. En vol van de verse pasta die ik zojuist heb gemaakt. Vorige week was ik namelijk in Bologna met Reny (van Mind Your Feed) voor de Yoga & Food retreat van Claartje en Marrije. Ik wist dat het een heerlijk weekje zou worden, maar ik vond het echt bovenverwachting fijn. De Italiaanse ochtendzon, alleen maar lieve mensen, ruimte, rust, elke dag twee uur yoga en elke dag koken met zijn allen. Twee Italiaanse dames leerde mij hoe ik zelf overheerlijke pasta kan maken (Mike is érg gelukkig) en ik heb gister meteen een poging gewaagd thuis. Geloof mij, je wilt nooit meer anders.

Ben jij benieuwd wat ik zoal deed tijdens deze Yoga & Food retreat? Ik laat het je aaaallemaal zien in onderstaande video. Het slechte nieuws is dat dit de laatste retreat was voor dit jaar, maar het goede nieuws: volgend jaar kun jij er bij zijn! Vanwege groot succes organiseert Claar volgend jaar gewoon weer een nieuwe edities :D

 

 

Psst.. Abonneer je hier gratis op mijn Youtube kanaal. Vanaf september ga ik namelijk aan de slag met een reeks kookvideo’s!
Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!
Volg Bo op Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

KERST RECEPTEN!
Hasselback gratin

Hasselback gratin

Jullie vroegen massaal om bijgerechten de afgelopen dagen en tot…

Print Friendly, PDF & Email
Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Lieve mensen, ik heb vandaag wederom een heerlijk kerstrecept voor…

Print Friendly, PDF & Email
Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi-saus

Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus

Deze ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus is echt…

Print Friendly, PDF & Email
Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Het allereerst kerstrecept dit jaar op beaufood.nl is een feit!…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige tompouce a la garnalen cocktail, Originele kerst voorgerechten, Voorgerechten garnalen, leuke voorgerechten, Beaufood recepten

Hartige tompouce a la garnalen cocktail

Eerlijk, hoe culinair zien deze hartige tompouces eruit? Spoiler alert:…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten, Originele kersthapjes, Hapjes uit de oven, Beaufood recepten, Mooie kersthapjes, Bladerdeeg hapjes kerst, Kerstkrans bladerdeeg, Makkelijke kerst recepten

Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten

Daar is hij dan :D Het recept waar ik alleen…

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!