VIDEO: Yoga & food retreat in Bologna!

Terwijl ik dit schrijf ben ik echt meeeeega ontspannen en relaxt. En vol van de verse pasta die ik zojuist heb gemaakt. Vorige week was ik namelijk in Bologna met Reny (van Mind Your Feed) voor de Yoga & Food retreat van Claartje en Marrije. Ik wist dat het een heerlijk weekje zou worden, maar ik vond het echt bovenverwachting fijn. De Italiaanse ochtendzon, alleen maar lieve mensen, ruimte, rust, elke dag twee uur yoga en elke dag koken met zijn allen. Twee Italiaanse dames leerde mij hoe ik zelf overheerlijke pasta kan maken (Mike is érg gelukkig) en ik heb gister meteen een poging gewaagd thuis. Geloof mij, je wilt nooit meer anders.

Ben jij benieuwd wat ik zoal deed tijdens deze Yoga & Food retreat? Ik laat het je aaaallemaal zien in onderstaande video. Het slechte nieuws is dat dit de laatste retreat was voor dit jaar, maar het goede nieuws: volgend jaar kun jij er bij zijn! Vanwege groot succes organiseert Claar volgend jaar gewoon weer een nieuwe edities :D

 

 

Psst.. Abonneer je hier gratis op mijn Youtube kanaal. Vanaf september ga ik namelijk aan de slag met een reeks kookvideo’s!
Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.