Contact & samenwerken

Volg Beaufood via Urban Journalist voor mijn leukste restaurant en hotspottips van over de hele wereld!

Vragen en reacties

Voor contact en vragen over recepten, producten of voeding kun je terecht onderaan de pagina van het desbetreffende recept. Ik zal hierop zo snel mogelijk reageren. Heb je een reactie of een vraag die je liever persoonlijk stelt? Stuur dan een mailtje naar info@beaufood.nl

 

Reviews & persreizen

Wil je mij een product toesturen? Dat vind ik leuk! Als blogger ben altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van food, kookboeken, gadgets of andere soortgelijke producten. Mail naar info@beaufood.nl voor mijn adres gegevens.

Daarnaast reis ik met liefde naar plekken toe om nieuwe eetculturen te ontdekken, de herkomst van producten te zien of om inspiratie op te doen voor Beaufood. Organiseer jij een persreis en wil je daar een mooi verslag van terug zien? Mail dan naar info@beaufood.nl voor de mogelijkheden.

PS. Ik geef geen garantie tot publicatie en ik review altijd naar waarheid en met een eerlijke mening.

 

Op zakelijk gebied

Mijn lezers zijn geïnteresseerd in gezonde voeding, lekker eten, gastronomie en een gezonde lifestyle. Ze lezen graag over hotspots, de beste restaurants en nieuwe trends op het gebied van voeding. Dit kan natuurlijk dé perfecte doelgroep zijn voor jou en je bedrijf. Ik sta zeer open voor leuke samenwerkingen. Dit kan zijn in de vorm van een artikel, een persreis, review of andere reclame mogelijkheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@beaufood.nl of met mijn bureau via annemarijn.kauw@semilo.nl.

 

Maandelijks unieke bezoekers: 75.000+  
Facebook: 13.000+
Instagram: 24.000+
Bezoekers per maand Pinterest: 180.000+