Privacyverklaring

Beaufood gaat zorgvuldig om met je privacy en de persoonlijke gegevens die je via deze site deelt.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

Beaufood verwerkt bepaalde persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van deze site en/of omdat je deze gegevens zelf verstrekt. 

Hieronder vind je een overzicht van deze persoonsgegevens:

  • Voor en achternaam
  • Mailadres
  • IP-adres

Waarom is dat nodig?

Beaufood verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het plaatsen van een vraag of reactie op de site
  • Het deelnemen aan winacties
  • Het versturen van een nieuwsbrief

Hoe lang?

Beaufood bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld en houdt zich aan de wettelijke bewaartermijnen. Als je een reactie achterlaat, blijven je gegevens in de WordPress-database staan. Wil je dat ze hieruit verwijderd worden? Stuur mij dan een mailtje en het zal binnen 14 dagen gebeuren. Zodra je Beaufood via e-mail verzoekt om je reactie of persoonsgegevens te verwijderen, zullen deze binnen 14 dagen worden verwijderd.

Delen met derden

Beaufood verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Beaufood en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info(at)beaufood.nl.

Hoe worden de gegevens beveiligd?

Beaufood neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info(at)beaufood.nl. In het uiterste geval kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links met deze site zijn verbonden. Beaufood kan niet garanderen dat derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan.

Hoe zit het met cookies op deze site?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Beaufood gebruikt de volgende cookies:

Functionele cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Dit zijn analytische, algemene cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Tracking cookies
Deze cookies houden je surfgedrag bij, zodat Beaufood passende content en advertenties aanbiedt. Als je deze site voor het eerst bezoekt, wordt je hier toestemming voor gevraagd. Je kunt je browser zo instellen dat deze cookies niet meer worden opgeslagen.

Google Analytics tracking cookies
Op deze site worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als onderdeel van hun Google Analytics service. Beaufood heeft hiervoor een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google en laat de IP-adressen van bezoekers anonimiseren. Google kan met deze gegevens bijhouden hoe deze site wordt gebruikt, maar heeft van Beaufood geen toestemming gekregen deze gegevens voor andere Google-diensten te gebruiken. De gegevens worden maximaal 26 maanden opgeslagen op de servers van Google. Beaufood gebruikt Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet.

Social media cookies
Posts op deze site kun je met buttons delen via social media kanalen als Facebook, Pinterest of Instagram. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Lees de privacyverklaringen van de social media partijen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Opgesteld in april 2018. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde worden aangepast.

Mediavine Programmatic Advertising (Ver 1.1)

The Website works with Mediavine to manage third-party interest-based advertising appearing on the Website. Mediavine serves content and advertisements when you visit the Website, which may use first and third-party cookies. A cookie is a small text file which is sent to your computer or mobile device (referred to in this policy as a “device”) by the web server so that a website can remember some information about your browsing activity on the Website.

First party cookies are created by the website that you are visiting. A third-party cookie is frequently used in behavioral advertising and analytics and is created by a domain other than the website you are visiting. Third-party cookies, tags, pixels, beacons and other similar technologies (collectively, “Tags”) may be placed on the Website to monitor interaction with advertising content and to target and optimize advertising. Each internet browser has functionality so that you can block both first and third-party cookies and clear your browser’s cache. The “help” feature of the menu bar on most browsers will tell you how to stop accepting new cookies, how to receive notification of new cookies, how to disable existing cookies and how to clear your browser’s cache. For more information about cookies and how to disable them, you can consult the information at All About Cookies.

Without cookies you may not be able to take full advantage of the Website content and features. Please note that rejecting cookies does not mean that you will no longer see ads when you visit our Site. In the event you opt-out, you will still see non-personalized advertisements on the Website.

The Website collects the following data using a cookie when serving personalized ads:

  • IP Address
  • Operating System type
  • Operating System version
  • Device Type
  • Language of the website
  • Web browser type
  • Email (in hashed form)

Mediavine Partners (companies listed below with whom Mediavine shares data) may also use this data to link to other end user information the partner has independently collected to deliver targeted advertisements. Mediavine Partners may also separately collect data about end users from other sources, such as advertising IDs or pixels, and link that data to data collected from Mediavine publishers in order to provide interest-based advertising across your online experience, including devices, browsers and apps. This data includes usage data, cookie information, device information, information about interactions between users and advertisements and websites, geolocation data, traffic data, and information about a visitor’s referral source to a particular website. Mediavine Partners may also create unique IDs to create audience segments, which are used to provide targeted advertising.

If you would like more information about this practice and to know your choices to opt-in or opt-out of this data collection, please visit National Advertising Initiative opt out page. You may also visit Digital Advertising Alliance website and Network Advertising Initiative website to learn more information about interest-based advertising. You may download the AppChoices app at Digital Advertising Alliance’s AppChoices app to opt out in connection with mobile apps, or use the platform controls on your mobile device to opt out.

For specific information about Mediavine Partners, the data each collects and their data collection and privacy policies, please visit Mediavine Partners.