Privacyverklaring

Beaufood gaat zorgvuldig om met je privacy en de persoonlijke gegevens die je via deze site deelt.

 

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

Beaufood verwerkt bepaalde persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van deze site en/of omdat je deze gegevens zelf verstrekt. 

Hieronder vind je een overzicht van deze persoonsgegevens:

  • Voor en achternaam
  • Mailadres
  • IP-adres

Waarom is dat nodig?

Beaufood verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het plaatsen van een vraag of reactie op de site
  • Het deelnemen aan winacties
  • Het versturen van een nieuwsbrief

Hoe lang?

Beaufood bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld en houdt zich aan de wettelijke bewaartermijnen. Als je een reactie achterlaat, blijven je gegevens in de WordPress-database staan. Wil je dat ze hieruit verwijderd worden? Stuur mij dan een mailtje en het zal binnen 14 dagen gebeuren. Zodra je Beaufood via e-mail verzoekt om je reactie of persoonsgegevens te verwijderen, zullen deze binnen 14 dagen worden verwijderd.

Delen met derden

Beaufood verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Beaufood en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info(at)beaufood.nl.

Hoe worden de gegevens beveiligd?

Beaufood neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info(at)beaufood.nl. In het uiterste geval kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links met deze site zijn verbonden. Beaufood kan niet garanderen dat derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan.

Hoe zit het met cookies op deze site?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Beaufood gebruikt de volgende cookies:

Functionele cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Dit zijn analytische, algemene cookies die geen inbreuk maken op je privacy.

Tracking cookies
Deze cookies houden je surfgedrag bij, zodat Beaufood passende content en advertenties aanbiedt. Als je deze site voor het eerst bezoekt, wordt je hier toestemming voor gevraagd. Je kunt je browser zo instellen dat deze cookies niet meer worden opgeslagen.

Google Analytics tracking cookies
Op deze site worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als onderdeel van hun Google Analytics service. Beaufood heeft hiervoor een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google en laat de IP-adressen van bezoekers anonimiseren. Google kan met deze gegevens bijhouden hoe deze site wordt gebruikt, maar heeft van Beaufood geen toestemming gekregen deze gegevens voor andere Google-diensten te gebruiken. De gegevens worden maximaal 26 maanden opgeslagen op de servers van Google. Beaufood gebruikt Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet.

Social media cookies
Posts op deze site kun je met buttons delen via social media kanalen als Facebook, Pinterest of Instagram. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Lees de privacyverklaringen van de social media partijen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Opgesteld in april 2018. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde worden aangepast.

 

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Alstublieft! Een nieuw en gezond weekmenu vol vegetarische gerechten. Perfect…

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!