...

4 x gezonde tussendoortjes voor op werk

4 x gezonde tussendoortjes voor op werk

door | jan 12, 2016 | Culi inspiratie, Recepten, Tussendoor | 0 Reacties

4 x gezonde tussendoortjes voor op werk

Gezond eten of niet, snack momenten zullen er aaaaltijd zijn. En natuurlijk raad ik een stuk fruit aan als tussendoortje, want dat is lekker gezond. Maar van sommige foto’s met daarop een kiwi en hashtags #goddelijke #snack word ik een beetje verdrietig. Want onder een snack versta ik meetal geen stuk fruit. Of het moet een appeltje zijn met kwark, kokosblokjes en cacao nibs. Maar dat eet zo lastig onderweg.. Want op de een of andere manier zijn mijn grootste snack attacks  onderweg of als ik ergens aan het werk ben.

Speciaal voor die momenten zette ik 4 x gezonde tussendoortjes voor op werk (of onderweg) voor jullie op een rijtje! En ik blijf het zeggen, maak aan het begin van de week een lekkere trommel (ineens klinkt dat zo ouderwets ofzo haha, een trommel?) met gezonde tussendoortjes klaar zodat je daar de rest van de week geen tijd meer in hoeft te stoppen. Wel zo makkelijk toch? En lekker natuurlijk.

Oh, en ik ben dus gaan sporten! En hello wereld der sportvoeding! Wat ben jij interessant. Ik heb namelijk geen flauw idee wat ik voor of na het sporten het beste kan eten en welke voedingsstoffen het beste passen bij een workout. En wel of geen supplementen? Koffie voor het sporten? Verminderd alcohol het herstel van mijn spieren? En hoe zit het met die hippe proteïne shakes? Zijn die gewoon hip of zijn ze een grote toevoeging in eetpatroon? Kortom, genoeg vragen en ik ga ze allemaal beantwoorden :) Ik ben heel benieuwd, zijn er fanatieke sporters onder jullie? I hope so, want ik kan veel van jullie leren denk ik.

Hier komen ze! 4 x gezonde tussendoortjes voor op werk. Je kunt op de titel klikken voor het recept.

 

Healthy mini twixjes

 

Healthy mini twixjes 

Tja, wat moet ik hier verder nog over zeggen. Met STIPT op nummer een deze heerlijke twixjes.

 

Appelmoes dadel cake

 

Appelmoes dadel cake van havermout

Perfect als je drukke week voor de boeg hebt die veel energie van je eist. Oats are the key.

 

Giant chocolate breakfast cooki

 

Chocolade havermout koekjes

En van havermout kun je natuurlijk ook koekjes maken. Met chocolade.. Just saying.

 

Snackbar met avocado hummus en komkommersticks

 

Snackjar met avocado hummus en komkommersticks

Ben je meer een hartige snacker? Maak dan vier potjes met hummus klaar die je op kantoor in de koelkast kunt zetten. Hummus is super gezond, vullend én lekker. Je kunt er van alles in dippen. Komkommer, soepstengels, worteltjes, paprika etc.

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

De allerlekkerste zelfgemaakte mayonaise

De allerlekkerste zelfgemaakte mayonaise

De allerlekkerste mayonaise maak je natuurlijk zelf! En met een eenvoudig trucje is dit ook nog eens zó gepiept. Zelfgemaakte mayonaise is niet alleen lekkerder, maar ook nog eens een stuk gezonder. De kant en klare mayonaise uit de supermarkt is namelijk gemaakt van...

Lees meer
Mijn favoriete gezonde ontbijtrecepten!

Mijn favoriete gezonde ontbijtrecepten!

Gezonde ontbijtrecepten. Love it! Al moet ik héél eerlijk bekennen dat sinds ik moeder ben ik het een iets grotere uitdaging vind om elke ochtend gezond te ontbijten.. (hallo ochtendrun). Maar omdat ik gewoon echt zóveel lekker ga op een voedzaam ontbijt dan op een...

Lees meer
Gezonde appeltaart pannenkoek

Gezonde appeltaart pannenkoek

Appeltaart pannenkoek met rozijnen en kaneel. Een van mijn (en zéker ook die van Louen) favoriete ontbijtrecepten van de laatste tijd. Eigenlijk is het meer een soort zoete omelet. Het beslag bestaat namelijk uit eieren met daarin een flinke eetlepel volkorenmeel....

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *