Vlog: OMG WIJ KRIJGEN EEN BABY!

We hebben er letterlijk een nieuwe Beaufood baby bij, namelijk BEAUBABY! Ik verwacht negen maart ons allereerste kindje en ik ben over the moooon zo blij.. Beaufood blijft een plek waarop ik al mijn culinaire inspiratie, restauranttips en recepten deel, maar ik geef je daarnaast ook graag persoonlijke updates op babygebied inclusief zwangerschapsproof gerechten, babyhapjes en culinaire baby musthaves. Vandaar deze kersverse nieuwe pagina: BEAUBABY! Op deze pagina deel ik tevens persoonlijke video’s die op mijn Youtubekanaal verschijnen. Hieronder vind je dé video waarin ik je vertel over de ontdekking van mijn zwangerschap.

Wil je als eerste mijn nieuwste video’s bekijken? Abonneer je dan hier gratis op mijn Youtube kanaal!

Liefs,

Bo

Print Friendly, PDF & Email
5 Comments
  1. Gefeliciteerd!!!En hopelijk gaat het jou echt lukken om die 2 dingen gescheiden te houden; foodblog en babyleven. Ik zie namelijk heel vaak dat de bloggers in het begin vertellen dat de baby hun eigen foodblog niet zou beïnvloeden. Maar uiteindelijk wint de burgerlijke moederinstinct wel en je ziet babyvoetjes, babypoep perikelen, babyfoto’s etc behoorlijk de foodblogs verprutsen. Erg jammer vind ik dat en hak ik meestal wel af. Want als ik de babyavonturen wil zien dan kies ik voor andere sites, niet voor de foodblogs.

    1. Haha i hope so too! Er is wel ontzettend veel vraag naar babyhapjes en andere culinaire baby artikelen en daar ga ik zeker over bloggen. Alle andere niet culinaire babyspam vind je op Youtube :D Liefs, Bo

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.