...

Video: What I eat in a day in San Sebastian

Video: What I eat in a day in San Sebastian

door | apr 8, 2018 | Culi inspiratie, Video's | 0 Reacties

What I eat in a day in San Sebastian, Foodvlogs, Opel Grandland X, Beaufood video's

Vandaag staat er weer een nieuwe What I eat in a Day voor je klaar en niet zomaar eentje.. Ik ben samen met Opel in San Sebastian om de nieuwe Grandland X uit te testen. ZO tof. Ik ben met super gezellige collega bloggers & vloggers en we gaan uit eten in een sterren restaurant! Net als je denkt dat het niet leuker kan worden mag je ook nog eens een kijkje in de keuken nemen.

Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

 

Liefs!

Bo

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *