Video: What I eat in a day in San Sebastian

Vandaag staat er weer een nieuwe What I eat in a Day voor je klaar en niet zomaar eentje.. Ik ben samen met Opel in San Sebastian om de nieuwe Grandland X uit te testen. ZO tof. Ik ben met super gezellige collega bloggers & vloggers en we gaan uit eten in een sterren restaurant! Net als je denkt dat het niet leuker kan worden mag je ook nog eens een kijkje in de keuken nemen.

Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

 

Liefs!

Bo

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw! Dit is hoe ik orde creëer in mijn chaotische bloggerleven:Doei chaotische notitieboekjes, hallo uitwisbaar Greenbook!, Duurzame notitieboeken, Milieu vriendelijke notebooks, Beaufood tips, Duurzame planning, Duurzaam boodschappenlijstje
Volg mij op Facebook

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

BEAUFOOD YOUTUBE KANAAL