Video: Het Lievelingsgerecht van.. Benine’s Kitchen!

Leuk dat je kijkt naar de állereerste aflevering van mijn nieuwe Youtube serie: Het lievelingsgerecht van. In deze serie bezoek ik in ieder aflevering een bekende foodie en gaan we samen aan de slag in de keuken om een knaller van een gerecht op tafel te zetten. Vandaag neem ik je mee naar Benine. Je kent haar van haar foodblog Benineskitchen.com of van haar (glutenvrije) kookboek Foodtalk dat zij maakte in samenwerking met vriendinnetje Kim Veenstra. We gaan aan de slag met glutenvrije taco’s die we vullen met kip, avocado en mangosalsa. JUM!

Liefs,

Bo

 

Psst.. Heb jij je geabonneerd op mijn Youtubekanaal?

2 Comments
  1. Wat een leuk filmpje!
    Ik kijk haast nooit vlogs, maar deze keek ik helemaal uit.
    Wat voor meel hebben jullie gebruikt voor de taco’s? Elk glutenvrij meel reageert namelijk anders.

    1. Dan vind ik het een extra leuk compliment :D De volgende video is in de maak en dan ga ik langs bij Claartje van Foodness. Wat betreft de meel, we gebruikten de mail van Schär. Liefs, Bo

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Alstublieft! Een nieuw en gezond weekmenu vol vegetarische gerechten. Perfect…

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!