Video: Het Lievelingsgerecht van.. Benine’s Kitchen!

Leuk dat je kijkt naar de állereerste aflevering van mijn nieuwe Youtube serie: Het lievelingsgerecht van. In deze serie bezoek ik in ieder aflevering een bekende foodie en gaan we samen aan de slag in de keuken om een knaller van een gerecht op tafel te zetten. Vandaag neem ik je mee naar Benine. Je kent haar van haar foodblog Benineskitchen.com of van haar (glutenvrije) kookboek Foodtalk dat zij maakte in samenwerking met vriendinnetje Kim Veenstra. We gaan aan de slag met glutenvrije taco’s die we vullen met kip, avocado en mangosalsa. JUM!

Liefs,

Bo

 

Psst.. Heb jij je geabonneerd op mijn Youtubekanaal?

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments
  1. Wat een leuk filmpje!
    Ik kijk haast nooit vlogs, maar deze keek ik helemaal uit.
    Wat voor meel hebben jullie gebruikt voor de taco’s? Elk glutenvrij meel reageert namelijk anders.

    1. Dan vind ik het een extra leuk compliment :D De volgende video is in de maak en dan ga ik langs bij Claartje van Foodness. Wat betreft de meel, we gebruikten de mail van Schär. Liefs, Bo

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.