Video: Touren met Ford door wijngebied Valladolid!

Zoals jullie misschien weten heb ik sinds een half jaar een onwijs leuke samenwering met Ford en als er een nieuwe Ford gelanceerd wordt dan ben ik daar natuurlijk als de kippen bij. Helemaal als zo’n lancering plaats vindt in zonnig Spanje! In Valladolid  om precies te zijn, het hart van een van Europa’s grootste wijngebieden Ribera del Duero. Ze hadden geen betere plek kunnen uitkiezen. Prachtig groene wegen, kleine dorpjes en wijnhuizen in overvloed. We sliepen in een fantastisch oud klooster en ik ging samen met Claar (van Foodness) op zoek naar leuke restaurantjes. Of we die vonden zie je in onderstaande video ;)

 

Psst.. Abboneer je gratis op mijn Youtube kanaal! Dit doe je via deze link. Op dit kanaal neem ik je mee op persreisjes en ook zullen hier de kookvideo’s verschijnen die ik vanaf september ga maken :D

 

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.