Video: Touren met Ford door wijngebied Valladolid!

Video: Touren met Ford door wijngebied Valladolid!

door | jul 24, 2017 | Culi inspiratie | 0 Reacties

Zoals jullie misschien weten heb ik sinds een half jaar een onwijs leuke samenwering met Ford en als er een nieuwe Ford gelanceerd wordt dan ben ik daar natuurlijk als de kippen bij. Helemaal als zo’n lancering plaats vindt in zonnig Spanje! In Valladolid  om precies te zijn, het hart van een van Europa’s grootste wijngebieden Ribera del Duero. Ze hadden geen betere plek kunnen uitkiezen. Prachtig groene wegen, kleine dorpjes en wijnhuizen in overvloed. We sliepen in een fantastisch oud klooster en ik ging samen met Claar (van Foodness) op zoek naar leuke restaurantjes. Of we die vonden zie je in onderstaande video ;)

 

Psst.. Abboneer je gratis op mijn Youtube kanaal! Dit doe je via deze link. Op dit kanaal neem ik je mee op persreisjes en ook zullen hier de kookvideo’s verschijnen die ik vanaf september ga maken :D

 

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.