VIDEO: Een kijkje in mijn huis & ik vind mijn DROOM afzuigkap op de vt wonenbeurs!

Hoooi, daar ben ik weer met een nieuwe video over mijn meest favoriete project: mijn nieuwe keuken! Samen met Mike vind ik de perfecte afzuigkap voor boven de lange rij pitten in ons aanrechtblad en spot ik de nieuwste trends op de vt wonenbeurs.

Allereerste binnenkijker in mijn huis door Stek Magazine

En ik ben niet de enige die mijn keuken super tof vind, want Stek Magazine kwam een binnenkijker schieten. Zo leuk! Ik geef je een kijkje achter de schermen en laat je meteen een stukje van mijn huis zien :D

Liefs,

Bo

 

 

 

 

Psst.. Deze video maakte ik in samenwerking met Wave Design 

 

Bo

Bo / 28 / Wonend in het gezellige Utrecht / Liefde voor gezond eten, lekker koken en wijn / You don't have to cook fancy or complicated masterpieces, just good food from fresh ingredients.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.