VIDEO: Een kijkje in mijn huis & ik vind mijn DROOM afzuigkap op de vt wonenbeurs!

Hoooi, daar ben ik weer met een nieuwe video over mijn meest favoriete project: mijn nieuwe keuken! Samen met Mike vind ik de perfecte afzuigkap voor boven de lange rij pitten in ons aanrechtblad en spot ik de nieuwste trends op de vt wonenbeurs.

Allereerste binnenkijker in mijn huis door Stek Magazine

En ik ben niet de enige die mijn keuken super tof vind, want Stek Magazine kwam een binnenkijker schieten. Zo leuk! Ik geef je een kijkje achter de schermen en laat je meteen een stukje van mijn huis zien :D

Liefs,

Bo

 

 

 

 

Psst.. Deze video maakte ik in samenwerking met Wave Design 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw! Dit is hoe ik orde creëer in mijn chaotische bloggerleven:Doei chaotische notitieboekjes, hallo uitwisbaar Greenbook!, Duurzame notitieboeken, Milieu vriendelijke notebooks, Beaufood tips, Duurzame planning, Duurzaam boodschappenlijstje
Volg mij op Facebook

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

BEAUFOOD YOUTUBE KANAAL