Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien

Nieuw huis, nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

Mijn vaste lezers weten het al.. Ik ga verhuizen! En als foodie kun je mij niet blijer maken met een grote mooie keuken met openslaande deuren. Of nou ja, openschuivende deuren aangezien het schuifdeuren zijn. De keuken in het huis waarin ik en Mike gaan wonen is vrij nieuw dus die laten er we inzitten. En daar komt mijn creativiteit om de hoek kijken, want ik ga hem wel helemaal restylen. Lang leve Pinterest voor de inspiratie! En mijn vader en zijn vrienden die kunstjes kunnen met beton. Hij zei nog ‘je armen vriezen eraf als je eet van een betonnen eettafel’ maar in dat geval moeten we maar elleboogwanten aanschaffen. BETON IT IS :D

Ik wil de keuken een chique industriële look geven met een betonnen oppervlakken, grote glazen vazen met bloemen, leren kuipstoelen en misschien wel een bankje aan een kant van de eettafel. Met subtiele tijdschrift houders aan de muur voor mijn food magazines en Mike zijn bladen. Het klinkt nu misschien alsof ik een interieur wonder ben, maar de waarheid is dat ik niet wéét waar ik moet beginnen en of alle ideeën in mijn hoofd wel met elkaar matchen in het echt.

Dit is in ieder geval hoe ik het ongeveer in mijn hoofd heb, misschien halen jullie er inspiratie uit voor thuis :D

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.
Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

 

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

Een nieuw huis, een nieuwe keuken! En zo gaat hij eruit zien.

 

 

 

Mijn liefde voor puur en biologisch eten zie je terug in de keuken. Geen plastic fantastic met een scala aan kleuren en prullen, maar natuurlijke materialen als hout en steen gecombineerd met bloemen en neutraal servies

 

 


 

Bron foto: Pinterest | bord Kitchens

4 Comments
  1. Thanks voor de inspo, heb ze bijna allemaal gepind! Precies de smaak van mij (en mijn vriend): wij hebben een greeploze, witte, strakke keuken met betonnenblad gekocht voor in ons nieuw-bouwhuis. Daarbij een steigerhouten eettafel met witte en zwarte eames look-a-like stoeltjes. En ik zou heel graag een bakstenen muur willen, maar we moeten nog even kijken hoe we dat precies gaan doen. Ben heel benieuwd hoe jullie huisje eruit gaan zien!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Alstublieft! Een nieuw en gezond weekmenu vol vegetarische gerechten. Perfect…

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!