Mijn nieuwe favoriet, Chef’s table Netflix serie

Tips voor een kleine keuken

Mijn droomserie is uitgekomen op Netfix.. Chef’s table. David Gelb ontwikkelde een reeks afleveringen waarin we de kans krijgen om de keukens en levens van zes wereldberoemde culinaire chefs te ontdekken. Ik moest mezelf inhouden om niet alles achter elkaar te kijken, want elke aflevering is zo ontzettend mooi, speciaal en uniek. Het woord chef is veel te laag gegrepen voor de hoofdpersonen uit de serie.

Ik weet niet of ik objectief genoeg ben aangezien ik (helemaal het afgelopen jaar) denk in eten, maar ik durf je toch stiekem te beloven dat de afleveringen een voor een je tijd waard zijn. Bekijk hieronder de trailer voor een impressie.

 

 

 

Ik heb er na vandaag een nieuwe wens bij gekregen en dat is het bezoeken van (een) van deze restaurants. Ja, ik ben die gek die zoveel honderd euro bij elkaar spaart om zoiets te kunnen beleven en het lijkt me echt more then amazing  om zo’n avond te mogen meemaken. Ik heb geen bucket list, maar als ik er een zou hebben dan zou dit zeker bovenaan staan. (Oh en Mike, als je dit leest.. kuchkuchHINTughmm)

 

Twee van mijn favorieten zijn de verhalen van Niki Nakayama (LA) en Magnus Nilsson (Zweden)!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Alstublieft! Een nieuw en gezond weekmenu vol vegetarische gerechten. Perfect…

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!