...

Mijn nieuwe favoriet, Chef’s table Netflix serie

Mijn nieuwe favoriet, Chef’s table Netflix serie

door | mei 25, 2015 | Culi inspiratie | 0 Reacties

Tips voor een kleine keuken

Mijn droomserie is uitgekomen op Netfix.. Chef’s table. David Gelb ontwikkelde een reeks afleveringen waarin we de kans krijgen om de keukens en levens van zes wereldberoemde culinaire chefs te ontdekken. Ik moest mezelf inhouden om niet alles achter elkaar te kijken, want elke aflevering is zo ontzettend mooi, speciaal en uniek. Het woord chef is veel te laag gegrepen voor de hoofdpersonen uit de serie.

Ik weet niet of ik objectief genoeg ben aangezien ik (helemaal het afgelopen jaar) denk in eten, maar ik durf je toch stiekem te beloven dat de afleveringen een voor een je tijd waard zijn. Bekijk hieronder de trailer voor een impressie.

 

 

 

Ik heb er na vandaag een nieuwe wens bij gekregen en dat is het bezoeken van (een) van deze restaurants. Ja, ik ben die gek die zoveel honderd euro bij elkaar spaart om zoiets te kunnen beleven en het lijkt me echt more then amazing  om zo’n avond te mogen meemaken. Ik heb geen bucket list, maar als ik er een zou hebben dan zou dit zeker bovenaan staan. (Oh en Mike, als je dit leest.. kuchkuchHINTughmm)

 

Twee van mijn favorieten zijn de verhalen van Niki Nakayama (LA) en Magnus Nilsson (Zweden)!

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *