Mijn nieuwe favoriet, Chef’s table Netflix serie

Tips voor een kleine keuken

Mijn droomserie is uitgekomen op Netfix.. Chef’s table. David Gelb ontwikkelde een reeks afleveringen waarin we de kans krijgen om de keukens en levens van zes wereldberoemde culinaire chefs te ontdekken. Ik moest mezelf inhouden om niet alles achter elkaar te kijken, want elke aflevering is zo ontzettend mooi, speciaal en uniek. Het woord chef is veel te laag gegrepen voor de hoofdpersonen uit de serie.

Ik weet niet of ik objectief genoeg ben aangezien ik (helemaal het afgelopen jaar) denk in eten, maar ik durf je toch stiekem te beloven dat de afleveringen een voor een je tijd waard zijn. Bekijk hieronder de trailer voor een impressie.

 

 

 

Ik heb er na vandaag een nieuwe wens bij gekregen en dat is het bezoeken van (een) van deze restaurants. Ja, ik ben die gek die zoveel honderd euro bij elkaar spaart om zoiets te kunnen beleven en het lijkt me echt more then amazing  om zo’n avond te mogen meemaken. Ik heb geen bucket list, maar als ik er een zou hebben dan zou dit zeker bovenaan staan. (Oh en Mike, als je dit leest.. kuchkuchHINTughmm)

 

Twee van mijn favorieten zijn de verhalen van Niki Nakayama (LA) en Magnus Nilsson (Zweden)!

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.