Méga vlog over Curaçao met strand en restauranttips!

Daar is hij dan.. Mijn meeeega vlog over Curaçao met daarin heel veel zon, zand en leuke restauranttips! Een tijdje geleden werd ik door Newslab en het Curaçao Toeristen Bureau uitgenodigd om authentiek Curaçao te komen proeven. Ehh.. JA! Niets liever natuurlijk. Twee weken geleden was het zover en vloog ik samen met een paar andere bloggers en journalisten naar dit zonnige eiland. Zeven jaar geleden ben ik hier met mijn vriendinnen op vakantie geweest, maar ik was toen net twintig en heb die vakantie niet veel meer van Curaçao gezien dan de zee, het strand en iets te veel verschillende cocktails ;) Zeven jaar later kijk ik er met hele andere ogen naar en heb ik mogen ervaren hoe waanzinnig dit Caribische eiland is.

Liefs!

Bo

 

 

Oh, en vergeet je niet (gratis) te abonneren op mijn kanaal! Ik start namelijk binnenkort met een reeks kookvideo’s :D

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!
Volg Bo op Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Mijn driedaagse anti-griep menu

Mijn driedaagse anti-griep menu (inclusief recepten!)

Er hoeven maar een paar regeldruppels te vallen, een zuchtje…

Print Friendly, PDF & Email
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Print Friendly, PDF & Email
Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Print Friendly, PDF & Email

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Print Friendly, PDF & Email

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Print Friendly, PDF & Email
Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!