Méga vlog over Curaçao met strand en restauranttips!

Daar is hij dan.. Mijn meeeega vlog over Curaçao met daarin heel veel zon, zand en leuke restauranttips! Een tijdje geleden werd ik door Newslab en het Curaçao Toeristen Bureau uitgenodigd om authentiek Curaçao te komen proeven. Ehh.. JA! Niets liever natuurlijk. Twee weken geleden was het zover en vloog ik samen met een paar andere bloggers en journalisten naar dit zonnige eiland. Zeven jaar geleden ben ik hier met mijn vriendinnen op vakantie geweest, maar ik was toen net twintig en heb die vakantie niet veel meer van Curaçao gezien dan de zee, het strand en iets te veel verschillende cocktails ;) Zeven jaar later kijk ik er met hele andere ogen naar en heb ik mogen ervaren hoe waanzinnig dit Caribische eiland is.

Liefs!

Bo

 

 

Oh, en vergeet je niet (gratis) te abonneren op mijn kanaal! Ik start namelijk binnenkort met een reeks kookvideo’s :D

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.