Méga vlog over Curaçao met strand en restauranttips!

Méga vlog over Curaçao met strand en restauranttips!

door | sep 21, 2017 | Culi inspiratie | 2 reacties

Daar is hij dan.. Mijn meeeega vlog over Curaçao met daarin heel veel zon, zand en leuke restauranttips! Een tijdje geleden werd ik door Newslab en het Curaçao Toeristen Bureau uitgenodigd om authentiek Curaçao te komen proeven. Ehh.. JA! Niets liever natuurlijk. Twee weken geleden was het zover en vloog ik samen met een paar andere bloggers en journalisten naar dit zonnige eiland. Zeven jaar geleden ben ik hier met mijn vriendinnen op vakantie geweest, maar ik was toen net twintig en heb die vakantie niet veel meer van Curaçao gezien dan de zee, het strand en iets te veel verschillende cocktails ;) Zeven jaar later kijk ik er met hele andere ogen naar en heb ik mogen ervaren hoe waanzinnig dit Caribische eiland is.

Liefs!

Bo

 

 

Oh, en vergeet je niet (gratis) te abonneren op mijn kanaal! Ik start namelijk binnenkort met een reeks kookvideo’s :D

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

 1. Simone

  Leuke vlog geworden Bo! En ja hoor helemaal afgekeken..:)

  Antwoord
  • Bo

   Hihi. Leuk!!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.