Ik heb iets te vieren! Proost je met me mee?

Ik heb iets te vieren! Proost je met me mee?

door | jul 20, 2017 | Culi inspiratie | 10 reacties

Ik heb iets te vieren! Proosten je met me mee?, Monte scroppino recept, Hoe maak je scroppino, Zelf scroppino maken, Taste of Amsterdam 2017, Taste of Amsterdam 2018, Foodfestivals amsterdam, Beaufood, Bo Schinkel

Ik heb iets te vieren! En nee, ik ben niet zwanger ;) Eigenlijk zijn het meerdere dingen die vandaag een toast waard zijn en in deze blog wil ik die graag met jullie delen. Hieronder vertel ik je vijf persoonlijke geluksmomenten die mij extreem blij maakten de afgelopen tijd. Ik hoop je hiermee te inspireren zelf ook een lijstje met geluksmomenten te maken en te proosten op jezelf. Geloof mij, na zo’n lijstje zul je je tien keer blijer voelen. Ik vind het altijd fijn om zo nu en dan stil te staan bij de momenten die je gelukkig maken!

Geluksmoment #1 Jullie lieve lezers! Elke dag lees ik met heel veel plezier jullie comments op de blog, mail of social media. Ik vond het bijvoorbeeld ónwijs leuk om live met jullie te communiceren via Stories toen ik op Bali was. Ik heb heel veel gehad aan jullie tips!

Geluksmoment #2 met mijn lieve Mike op Lembongan (Bali). Chillend in de zee en je ineens beseffen dat je potverdorie in het paradijs bent met enkel en alleen een vissersbootje in de verte, azuurblauw water om je heen, een voorbij dobberende kokosnoot en the love of my life. Ik ben zó dankbaar dat ik deze reis heb kunnen maken. De eerste twee blogs over Bali met daarin mijn eet & slaaptips staan nu online!

Eet en slaaptips Ubud, Waar slapen in Ubud, Leuke restaurantjes Ubud, Ubud tips, Ubud blog, Vegan eten Ubud, Restauranttips Ubud, Kokolato Ubud, Biah Biah Ubud, Sushi eten Ubud, Pajar house Ubud

 

Geluksmoment #3 Mijn blog! Allerleukste baan EVER. Koken is iets dat ik het allerliefste doe en met een hoop doorzettingsvermogen, zweet, af en toe een traan (en bloed als ik in mijn vingers snijd) ga ik sinds een jaar door het leven als fulltime foodblogger. En als fotograaf, social media expert, marketingtijger en alles wat er maar bij komt kijken. Het klinkt mega suf maar ben blij dat ik elke dag weer iets nieuws mag leren. Ik ben redelijk snel op iets uitgekeken maar bloggen verveelt nóóit. Al ga ik binnenkort wel aan de slag met een nieuw project dat iets te maken heeft met video… En koken…

 

Geluksmoment #4 Blogger zijn is af en toe een redelijk eenzaam beroep. Naast dat ik in de keuken sta ben ik ook dagen bezig met recepten uittypen, mails beantwoorden, offertes versturen, administratie bijhouden, mezelf verdiepen in welke fratsen Facebook en Instagram nu weer uitspoken. Daarom is geluksmoment nummer vier mijn fantastische bureau Semilo. Met Annemarijn en de andere meiden als steun en toeverlaat en rots in de branding. Afgelopen zaterdag waren we met z’n allen op Taste of Amsterdam om te proosten met Monte Scroppino en op zo’n moment ben ik dankbaar voor deze lieve mensen in mijn leven. Hieronder een kijkje achter de schermen bij de Taste!

 

Ik heb iets te vieren! Proosten je met me mee?, Monte scroppino recept, Hoe maak je scroppino, Zelf scroppino maken, Taste of Amsterdam 2017, Taste of Amsterdam 2018, Foodfestivals amsterdam

Met lieve Kelly!

En Fitbeauty Teny

Ik heb iets te vieren! Proosten je met me mee?, Monte scroppino recept, Hoe maak je scroppino, Zelf scroppino maken, Taste of Amsterdam 2017, Taste of Amsterdam 2018, Foodfestivals amsterdam

Spotten jullie mijn nieuwe tattoo :D Ik liet hem zetten tijdens mijn reis door Bali.

PS. Monte Scroppino is een perfect drankje wanneer je iets te vieren of te proosten hebt. Dit Italiaanse drankje maak je door limoenroomijs, wodka en prosecco door elkaar te mixen. Juist, niet teveel van drinken dus ;) Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem, Albert Heijn verkoopt deze cocktail gewoon als freeze & squeeze verpakking. De verpakking leg je in je vriezer en je stopt in inhoud in je blender wanneer je zin hebt in een cocktail. Even blenden totdat alles romig en schenkbaar is en that’s it! Heerlijk voor in de zomer, maar ook in de winter als aperitief bij een etentje. Love it! 

 

Geluksmoment nummer #5 mijn vriendinnen, paps, mams en iedereen die als proefkonijn wil dienen voor nieuwe recepten. Ik klap in mijn handjes vanwege het feit dat ik ze kan uitnodigen in mijn nieuwe huis (waar nu meer dan vier mensen in passen woehoee #lifegoal), ze kan trakteren op lekkere Beaufood recepten (meestal dan).

 

Kortom: ik ben een gelukkig mens. En door mijn eetstijl ook nog eens gezond, haha. Welke dingen maken jou gelukkig?

Liefs!

Bo

 

BewarenBewaren

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

10 Comments

10 Reacties

 1. Jip

  Super om te lezen, je tattoo is echt super tof :) Leuke blog, ga zo door :D

  Antwoord
  • Bo

   Lief, dankjewel :D

   Antwoord
 2. Hipevenementen.nl

  Hoi Bo, een artikel als dit is altijd inspirerend om te lezen. We staan er met z’n allen meestal niet bij stil dat we dankbaar mogen zijn voor dingen die we meemaken. Leuk om te zien dat jij dat wel doet. Succes verder met je blog, en blijf genieten!
  Groetjes,
  Saskia

  Antwoord
  • Bo

   Dit ben ik heel erg met je eens Saskia! Ik probeer elke dag even stil te staan bij een paar geluksmomentjes, of het nou een mega klus is die ik binnen heb gehaald of dat er mooie vlinder op mijn raam zit :) Liefs, Bo

   Antwoord
 3. Marina

  Bali is inderdaad zo tof!
  Wat heb je een prachtige tatoeage. Wat voor symbool is het?
  Mijn geluksmoment (!) is her genieten van mijn dochter van twee maanden oud, vooral als ik haar samen zie met mijn vriend. Ook buiten zijn, een goede kop koffie, mooie bloemen en lekker eten maken mij erg blij.

  Antwoord
  • Bo

   Bedankt! Die heb ik in Bali laten zetten (dit zie je terug in de laatste blog). En wat een fijne geluksmomentjes heb je.. Heel veel plezier met jullie dochtertje. Liefs, Bo

   Antwoord
 4. Letice

  Eerste keer dat ik je blog bezoek. Je schrijft leuk en je blog is lekker clean met the right accents on the right places! Keep up the good work… grts Letice

  Antwoord
  • Bo

   Heerlijk compliment, bedankt :D

   Antwoord
 5. aneta

  Je hebt heel veel mooie geluksmomentjes. Bloggen lijkt me, ondanks de vrijheid, best een eenzaam beroep. Leuk dat je een plekje hebt waarbij de inspiratie en gezelligheid je om de oren vliegt. Mijn geluksmoment is afgestudeerd zijn. Daar geniet ik dagelijks van

  Antwoord
  • Bo

   Dat is zeker een geluksmoment om regelmatig bij stil te staan Aneta. Afgestuurd zijn is fantastisch! Gefeliciteerd :) Liefs, Bo

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.