Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!

Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!

door | sep 9, 2016 | Culi inspiratie | 4 reacties

Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!

Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen. Ik ga in september een week lang KOKEN OP IBIZA! Ongelooflijk en een heel héél erg tof.. Eind september stap ik in mijn eentje het vliegtuig in om terug te gaan naar het geweldige eiland waar ik een paar maanden eerder nog op vakantie was. Ik zei nog tegen Mike toen we in het vliegtuig terug zaten, mijn god wat zou ik graag terug willen. De zon, de sfeer, de mensen en bovenal het eten.

Een week later had ik Lin aan de telefoon, een vriendin met wie ik heel veel samenwerk. Linda runt De Frisse Verleiding, haar bedrijf dat gespecialiseerd is in mobile food concepts en samen vliegen we regelmatig van hot naar her. Als de bezige enthousiast bij die ze is organiseert ze in september haar aller eerste retreat in samenwerking met Liz la Force. Als twee magneten trokken wij naar elkaar toe en binnen een paar minuten was het idee rond. Ik ga iedereen tijdens de retreat voorzien van gezond en lekker eten a la Beaufood. Geen streng regime of dieet, maar wel heel veel verse groenten, sappen, gezonde snacks en vitamine rijke avondmaaltijden.

 

Mijn wens voor deze week is om iedereen naar huis te laten gaan met een heerlijk gevoel in hun buik, een stralende huid en bovenal het gevoel er weer volledig tegenaan te kunnen

 

 

Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!

 

 

Alle precieze ins en outs zoals de inhoud van het programma moet ik nog even geheimhouden, maar zodra ik in het vliegtuig stap zal ik mijn hele journey vastleggen per vlog dus wie daar interesse in heeft kan gezellig meekijken als ik weer thuis ben!

Ik leg op dit moment een laatste hand aan het menu en ik ben een beetje uitgeschoten, want zoals het menu er nu uit ziet zitten we daar voor drie weken. Tooo much food. Maar ik laat de moestuinen gewoon bepalen wat ik kook en het menu is een hulpje voor de grote lijnen. Ik vlieg een dag eerder naar Ibiza om alles klaar te zetten, samen met Liz boodschappen te doen – zij weet natuurlijk dé plekjes voor mooie groenten en de lekkerste fruitjes –  en om even te acclimatiseren. Ik heb altijd even een momentje nodig om te wennen. Ook krijg die dag een sessie van Liz. Liz is intuïtief heler, komt uit Nederland en woont op Ibiza. Ik heb ontzettend veel zin in haar sessie en ben heeeel benieuwd welke impact dit heeft op mij. Ik ben vrij spiritueel ingesteld en daarom echt nieuwsgierig naar wat dit met mij zal doen.. Benieuwd naar Liz? Klik dan hier en lees wie ze is en wat ze allemaal doet.

Al met al kan ik niet wáchten tot 25 september. Oh, en ik blijf die week wel gewoon recepten posten! Iedereen die niet kan wachten tot de vlog en wil meekijken wat we uitspoken kan mij op Instagram en Insta stories.

 

Liefs,

 

Bo

 

Print Friendly, PDF & Email

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

4 Comments

4 Reacties

 1. Tilly

  Super leuk , misschien een” kookweekworkshop” op Ibiza voor liefhebbers ?

  Al veel heerlijke recepten gemaakt van Beaufood site.

  Onze kleindochter heet ook BEAU.

  Antwoord
  • Bo

   Hoi Tilly, wie weet in de toekomst! Het lijkt mij in ieder geval gewéldig om te doen. Bedankt voor je lieve compliment en leuk dat jullie kleindochter ook Beau heet :)

   Antwoord
 2. Sanne

  Wat leuk zeg!! Gefeliciteerd! :) Geniet ervan en heel veel succes! Ik heb de afgelopen week meerdere recepten van je site gemaakt en het was allemaal heerlijk !

  Antwoord
 3. Laura

  Wat gaaf! Ontzettend veel plezier en ik ga je zeker volgen! Wat een mooi avontuur en leuk om je creatieve kookbrein z’n gangetje te kunnen laten gaan. Enjoy!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.