Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!

Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!

Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen. Ik ga in september een week lang KOKEN OP IBIZA! Ongelooflijk en een heel héél erg tof.. Eind september stap ik in mijn eentje het vliegtuig in om terug te gaan naar het geweldige eiland waar ik een paar maanden eerder nog op vakantie was. Ik zei nog tegen Mike toen we in het vliegtuig terug zaten, mijn god wat zou ik graag terug willen. De zon, de sfeer, de mensen en bovenal het eten.

Een week later had ik Lin aan de telefoon, een vriendin met wie ik heel veel samenwerk. Linda runt De Frisse Verleiding, haar bedrijf dat gespecialiseerd is in mobile food concepts en samen vliegen we regelmatig van hot naar her. Als de bezige enthousiast bij die ze is organiseert ze in september haar aller eerste retreat in samenwerking met Liz la Force. Als twee magneten trokken wij naar elkaar toe en binnen een paar minuten was het idee rond. Ik ga iedereen tijdens de retreat voorzien van gezond en lekker eten a la Beaufood. Geen streng regime of dieet, maar wel heel veel verse groenten, sappen, gezonde snacks en vitamine rijke avondmaaltijden.

 

Mijn wens voor deze week is om iedereen naar huis te laten gaan met een heerlijk gevoel in hun buik, een stralende huid en bovenal het gevoel er weer volledig tegenaan te kunnen

 

 

Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!

 

 

Alle precieze ins en outs zoals de inhoud van het programma moet ik nog even geheimhouden, maar zodra ik in het vliegtuig stap zal ik mijn hele journey vastleggen per vlog dus wie daar interesse in heeft kan gezellig meekijken als ik weer thuis ben!

Ik leg op dit moment een laatste hand aan het menu en ik ben een beetje uitgeschoten, want zoals het menu er nu uit ziet zitten we daar voor drie weken. Tooo much food. Maar ik laat de moestuinen gewoon bepalen wat ik kook en het menu is een hulpje voor de grote lijnen. Ik vlieg een dag eerder naar Ibiza om alles klaar te zetten, samen met Liz boodschappen te doen – zij weet natuurlijk dé plekjes voor mooie groenten en de lekkerste fruitjes –  en om even te acclimatiseren. Ik heb altijd even een momentje nodig om te wennen. Ook krijg die dag een sessie van Liz. Liz is intuïtief heler, komt uit Nederland en woont op Ibiza. Ik heb ontzettend veel zin in haar sessie en ben heeeel benieuwd welke impact dit heeft op mij. Ik ben vrij spiritueel ingesteld en daarom echt nieuwsgierig naar wat dit met mij zal doen.. Benieuwd naar Liz? Klik dan hier en lees wie ze is en wat ze allemaal doet.

Al met al kan ik niet wáchten tot 25 september. Oh, en ik blijf die week wel gewoon recepten posten! Iedereen die niet kan wachten tot de vlog en wil meekijken wat we uitspoken kan mij op Instagram en Insta stories.

 

Liefs,

 

Bo

 

4 Comments
  1. Super leuk , misschien een” kookweekworkshop” op Ibiza voor liefhebbers ?

    Al veel heerlijke recepten gemaakt van Beaufood site.

    Onze kleindochter heet ook BEAU.

    1. Hoi Tilly, wie weet in de toekomst! Het lijkt mij in ieder geval gewéldig om te doen. Bedankt voor je lieve compliment en leuk dat jullie kleindochter ook Beau heet :)

  2. Wat leuk zeg!! Gefeliciteerd! :) Geniet ervan en heel veel succes! Ik heb de afgelopen week meerdere recepten van je site gemaakt en het was allemaal heerlijk !

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Alstublieft! Een nieuw en gezond weekmenu vol vegetarische gerechten. Perfect…

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!