Beaufood in The Chef’s Line op 24Kitchen!

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

Jaaaaa the word is out! Ik vertelde het jullie al op social media.. Ik zit in  het allernieuwste programma van 24Kitchen: The Chef’s Line! Súper spannend en onwijs leuk. Samen met drie andere thuiskoks strijden wij tegen de brigade van een Frans restaurant. Wie kookt er beter, wij thuiskoks of het restaurant?

The Chef’s Line Nederland

The Chef’s Line komt van origine uit Australië en staat bekend om het sympathieke en leerzame karakter. Een soort MasterChef, maar dan vriendschappelijk. Oké het is en blijft een wedstrijd dus de strijd is duidelijk aanwezig, maar daarnaast is er ook ruimte voor een lachbui (afkomstig van moi want: zenuwachtig ;)) en een helpende hand van de chefs of medekandidaten. Maar goed ook want niet alles gaat van een leien dakje :D Iedere maandag start een nieuwe groep van vier thuiskoks tegen een chefs’ line: een professionele keukenbrigade van vier chefs. Iedere werkdag valt de minst presterende thuiskok af waarna de overgebleven thuiskok het op donderdag opneemt tegen de hoogste in rang van de chefs’ line. Hoe ver ik ben gekomen? Dat zie je vanaf maandag 14 mei om 22.00 op 24Kitchen!

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

Drie topchefs als jury

Vooraf wisten wij niet wie onze kookkunsten ging jureren. Ik gokte op een aantal chefs van 24Kitchen zelf dus de angst sloeg redelijk toe wanneer de juryleden binnen kwamen. Niemand minder dan Margot Janse, Jacob Jan Boerma en Dennis Huwaë. Margot Janse behoort tot de absolute top van de culinaire wereld. Haar restaurant The Tasting Room in Zuid Afrika werd meerdere malen uitgeroepen tot een van de beste restaurants ter wereld. En zij gaat mijn eten proeven.. Bizar spannend.

Van iets dichterbij huis hebben we Jabob Jan Boerma. Een van de drie 3-sterrenchefs (!) van Nederland. In 2002 opende hij samen met zijn vriendin Kim Veldman het inmiddels met 3 sterren bekroonde De Leest en werd hij in 2009 verkozen tot Chef van het Jaar. Chef Arturo sleepte onder begeleiding van Jacob Jan Boerma na anderhalf jaar geopend te zijn de eerste Michelinster van The White Room (Grand Hotel Krasnapolsky) binnen. Last but not least, Dennis Huwaë. Mede-eigenaar en Chef bij restaurant Daalder in Amsterdam en onlangs nog verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2018 door GaultMillau. Dennis werkt vanaf jongs af aan al in vele sterrenrestaurants en samen met Margot en Jacob Jan zal hij The Chef’s Line jureren.

ZO SPANNEND.

Kijkje achter de schermen
Print Friendly, PDF & Email
2 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!
Volg Bo op Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

KERST RECEPTEN!
Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi-saus

Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus

Deze ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus is echt…

Print Friendly, PDF & Email
Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Het allereerst kerstrecept dit jaar op beaufood.nl is een feit!…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige tompouce a la garnalen cocktail, Originele kerst voorgerechten, Voorgerechten garnalen, leuke voorgerechten, Beaufood recepten

Hartige tompouce a la garnalen cocktail

Eerlijk, hoe culinair zien deze hartige tompouces eruit? Spoiler alert:…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten, Originele kersthapjes, Hapjes uit de oven, Beaufood recepten, Mooie kersthapjes, Bladerdeeg hapjes kerst, Kerstkrans bladerdeeg, Makkelijke kerst recepten

Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten

Daar is hij dan :D Het recept waar ik alleen…

Print Friendly, PDF & Email
Gevulde kerstkalkoen uit de oven met rode wijn-truffelsaus, Beaufood Kerst, Koopeenkalkoen.nl, Kant en klare kerstgerechten, Duurzaam vlees Kerst, Biologisch vlees bestellen

Gevulde kerstkalkoen uit de oven met rode wijn-truffelsaus

Hallo gezellige Kerst, daar ben je alweer bijna! Ik vind…

Print Friendly, PDF & Email
Kabeljauw in parmaham met knolselderij, Gezonde kerstgerechten, Hoofdgerecht vis, Originele kerst recepten, Hoofdgerechten Kerst, Beaufood recepten

Kabeljauw in parmaham met knolselderij

Met maar een paar heerlijke ingrediënten en een beetje creativiteit…

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!