...

Aflevering gemist van mijn Chef’s Line avontuur? Kijk hier de afleveringen terug!

Aflevering gemist van mijn Chef’s Line avontuur? Kijk hier de afleveringen terug!

door | mei 17, 2018 | Culi inspiratie | 2 reacties

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

Jeeeeetje wat was dát leuk zeg.. Acht weken geleden begon ik aan mijn avontuur in tv programma The Chef’s Line van 24Kitchen, en deze week kon ik mezelf dan éindelijk op tv bewonderen. En ja, dat was gek! Haha.. Ik hoopte dat ik niet al te zenuwachtig zou overkomen en ik was dan ook super blij met al jullie berichtjes en complimenten. “Je bent zo heerlijk jezelf!” zeiden veel van jullie en dat is precies waar ik op hoopte. Samen met drie geweldige medekandidaten (waaronder deze fantastische meid van Food by Co) kookten we de sterren van de hemel. Mijn mooiste herinnering aan The Chef’s line is dat mijn gerechten gejureerd werden door Margot Janse, Jacob Jan Boerma en Dennis Huwae. Hoe bijzonder is het dat een drie sterrenchef (!) mijn ananas tarte tatin proeft? En dat een chefkok die met haar restaurant dertien jaar op een rij in de top 50 beste restaurants ter wereld (!!) heeft gestaan mijn vegetarische steak tartare beoordeeld? Ik heb mijn adem ingehouden bij het commentaar. Lef, creatief en passievol waren woorden die vaak over mij gezegd werden en daar kan ik niet anders dan dolgelukkig mee zijn.

Ik kijk de afleveringen op mijn gemak nog eens terug. Wil jij dat ook of heb je er eentje gemist? Hieronder vind je de drie afleveringen waarin ik te zien ben.

Liefs!

Bo

 

The Chef’s Line aflevering 1

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

The Chef’s Line aflevering 2

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

The Chef’s Line aflevering 3

 

Heb jij gekeken? Zo ja, wat vond je ervan?:D

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

 1. Claudia Barendrecht

  Waar zijn deel 4 en 5

  Antwoord
  • Bo

   Ik heb alleen de afleveringen hierin gezet waarin ik zelf zit :) De hele serie kun je terug kijken op de website van 24Kitchen.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *