Aflevering gemist van mijn Chef’s Line avontuur? Kijk hier de afleveringen terug!

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

Jeeeeetje wat was dát leuk zeg.. Acht weken geleden begon ik aan mijn avontuur in tv programma The Chef’s Line van 24Kitchen, en deze week kon ik mezelf dan éindelijk op tv bewonderen. En ja, dat was gek! Haha.. Ik hoopte dat ik niet al te zenuwachtig zou overkomen en ik was dan ook super blij met al jullie berichtjes en complimenten. “Je bent zo heerlijk jezelf!” zeiden veel van jullie en dat is precies waar ik op hoopte. Samen met drie geweldige medekandidaten (waaronder deze fantastische meid van Food by Co) kookten we de sterren van de hemel. Mijn mooiste herinnering aan The Chef’s line is dat mijn gerechten gejureerd werden door Margot Janse, Jacob Jan Boerma en Dennis Huwae. Hoe bijzonder is het dat een drie sterrenchef (!) mijn ananas tarte tatin proeft? En dat een chefkok die met haar restaurant dertien jaar op een rij in de top 50 beste restaurants ter wereld (!!) heeft gestaan mijn vegetarische steak tartare beoordeeld? Ik heb mijn adem ingehouden bij het commentaar. Lef, creatief en passievol waren woorden die vaak over mij gezegd werden en daar kan ik niet anders dan dolgelukkig mee zijn.

Ik kijk de afleveringen op mijn gemak nog eens terug. Wil jij dat ook of heb je er eentje gemist? Hieronder vind je de drie afleveringen waarin ik te zien ben.

Liefs!

Bo

 

The Chef’s Line aflevering 1

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

The Chef’s Line aflevering 2

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

The Chef’s Line aflevering 3

 

Heb jij gekeken? Zo ja, wat vond je ervan?:D

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments
    1. Ik heb alleen de afleveringen hierin gezet waarin ik zelf zit :) De hele serie kun je terug kijken op de website van 24Kitchen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.