Aflevering gemist van mijn Chef’s Line avontuur? Kijk hier de afleveringen terug!

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

Jeeeeetje wat was dát leuk zeg.. Acht weken geleden begon ik aan mijn avontuur in tv programma The Chef’s Line van 24Kitchen, en deze week kon ik mezelf dan éindelijk op tv bewonderen. En ja, dat was gek! Haha.. Ik hoopte dat ik niet al te zenuwachtig zou overkomen en ik was dan ook super blij met al jullie berichtjes en complimenten. “Je bent zo heerlijk jezelf!” zeiden veel van jullie en dat is precies waar ik op hoopte. Samen met drie geweldige medekandidaten (waaronder deze fantastische meid van Food by Co) kookten we de sterren van de hemel. Mijn mooiste herinnering aan The Chef’s line is dat mijn gerechten gejureerd werden door Margot Janse, Jacob Jan Boerma en Dennis Huwae. Hoe bijzonder is het dat een drie sterrenchef (!) mijn ananas tarte tatin proeft? En dat een chefkok die met haar restaurant dertien jaar op een rij in de top 50 beste restaurants ter wereld (!!) heeft gestaan mijn vegetarische steak tartare beoordeeld? Ik heb mijn adem ingehouden bij het commentaar. Lef, creatief en passievol waren woorden die vaak over mij gezegd werden en daar kan ik niet anders dan dolgelukkig mee zijn.

Ik kijk de afleveringen op mijn gemak nog eens terug. Wil jij dat ook of heb je er eentje gemist? Hieronder vind je de drie afleveringen waarin ik te zien ben.

Liefs!

Bo

 

The Chef’s Line aflevering 1

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

The Chef’s Line aflevering 2

Beaufood in The Chef's Line op 24Kitchen!

The Chef’s Line aflevering 3

 

Heb jij gekeken? Zo ja, wat vond je ervan?:D

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments
    1. Ik heb alleen de afleveringen hierin gezet waarin ik zelf zit :) De hele serie kun je terug kijken op de website van 24Kitchen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!
Volg Bo op Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.
KERST RECEPTEN!
Hasselback gratin

Hasselback gratin

Jullie vroegen massaal om bijgerechten de afgelopen dagen en tot…

Print Friendly, PDF & Email
Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Lieve mensen, ik heb vandaag wederom een heerlijk kerstrecept voor…

Print Friendly, PDF & Email
Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi-saus

Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus

Deze ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus is echt…

Print Friendly, PDF & Email
Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Het allereerst kerstrecept dit jaar op beaufood.nl is een feit!…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige tompouce a la garnalen cocktail, Originele kerst voorgerechten, Voorgerechten garnalen, leuke voorgerechten, Beaufood recepten

Hartige tompouce a la garnalen cocktail

Eerlijk, hoe culinair zien deze hartige tompouces eruit? Spoiler alert:…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten, Originele kersthapjes, Hapjes uit de oven, Beaufood recepten, Mooie kersthapjes, Bladerdeeg hapjes kerst, Kerstkrans bladerdeeg, Makkelijke kerst recepten

Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten

Daar is hij dan :D Het recept waar ik alleen…

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!