VIDEO: Sneeuw, zon, huisgemaakte geitenkaas en schnapps | Culinair hiken door Kitzbühel

Van het zonnige Curaçao vloog ik een paar weken geleden door naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. Ik ben nooit groot fan geweest van wandelen en toen ik werd uitgenodigd voor een culinaire hike in Kitzbühel moest ik even nadenken. Of eigenlijk toch niet, want ik ben altijd in voor nieuwe avonturen die met eten te maken hebben. Conclusie: i LOVE hiking. Echt, wat een prachtige bergen heeft Oostenrijk en ik begrijp eindelijk waar mijn wandel-familie het altijd over heeft.

Beste skioord ter wereld: Kitzbühel :D

Kitzbühel staat voornamelijk bekend als beste skioord ter wereld (!), maar het is dus ook zeker een aanrader voor in de zomer. Beneden schijnt de zon en boven loop je ineens door de sneeuw. Ik was iets te enthousiast gekleed in een dikke winterjas maar die heb ik na vijf minuten vaarwel gezegd. Jas om mijn middel, hikeschoenen aan en na vijf minuten voelde ik mezelf een echte hiker. Na twee dagen helaas niet meer want ik ging he-le-maal kapot van de spierpijn, maar al het heerlijke eten dat we voorgeschoteld kregen in de berghutten waar we voorbij kwamen maakte alles goed. Ik kan jullie er alles over vertellen maar het allerliefst laat ik je gewoon zien wat ik at en waar ik dat deed. Na deze video wil jij daar ook heen :D

 

 

Ik hoop dat je het leuk vond om te kijken naar mijn amateuristische eerste hike-ervaring ;) Ik zou het daarnaast heeeel tof vinden als je je hier abonneert op mijn Youtubekanaal! Ik neem je daar mee op mijn persreizen (zoals bijvoorbeeld deze restaurantstour op Curaçao) en ik start binnenkort met een reeks kookvideo’s.

Liefs en bedankt voor het kijken :)

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!
Volg Bo op Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

KERST RECEPTEN!
Hasselback gratin

Hasselback gratin

Jullie vroegen massaal om bijgerechten de afgelopen dagen en tot…

Print Friendly, PDF & Email
Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Lieve mensen, ik heb vandaag wederom een heerlijk kerstrecept voor…

Print Friendly, PDF & Email
Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi-saus

Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus

Deze ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus is echt…

Print Friendly, PDF & Email
Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Het allereerst kerstrecept dit jaar op beaufood.nl is een feit!…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige tompouce a la garnalen cocktail, Originele kerst voorgerechten, Voorgerechten garnalen, leuke voorgerechten, Beaufood recepten

Hartige tompouce a la garnalen cocktail

Eerlijk, hoe culinair zien deze hartige tompouces eruit? Spoiler alert:…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten, Originele kersthapjes, Hapjes uit de oven, Beaufood recepten, Mooie kersthapjes, Bladerdeeg hapjes kerst, Kerstkrans bladerdeeg, Makkelijke kerst recepten

Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten

Daar is hij dan :D Het recept waar ik alleen…

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!