VIDEO: Sneeuw, zon, huisgemaakte geitenkaas en schnapps | Culinair hiken door Kitzbühel

Van het zonnige Curaçao vloog ik een paar weken geleden door naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk. Ik ben nooit groot fan geweest van wandelen en toen ik werd uitgenodigd voor een culinaire hike in Kitzbühel moest ik even nadenken. Of eigenlijk toch niet, want ik ben altijd in voor nieuwe avonturen die met eten te maken hebben. Conclusie: i LOVE hiking. Echt, wat een prachtige bergen heeft Oostenrijk en ik begrijp eindelijk waar mijn wandel-familie het altijd over heeft.

Beste skioord ter wereld: Kitzbühel :D

Kitzbühel staat voornamelijk bekend als beste skioord ter wereld (!), maar het is dus ook zeker een aanrader voor in de zomer. Beneden schijnt de zon en boven loop je ineens door de sneeuw. Ik was iets te enthousiast gekleed in een dikke winterjas maar die heb ik na vijf minuten vaarwel gezegd. Jas om mijn middel, hikeschoenen aan en na vijf minuten voelde ik mezelf een echte hiker. Na twee dagen helaas niet meer want ik ging he-le-maal kapot van de spierpijn, maar al het heerlijke eten dat we voorgeschoteld kregen in de berghutten waar we voorbij kwamen maakte alles goed. Ik kan jullie er alles over vertellen maar het allerliefst laat ik je gewoon zien wat ik at en waar ik dat deed. Na deze video wil jij daar ook heen :D

 

 

Ik hoop dat je het leuk vond om te kijken naar mijn amateuristische eerste hike-ervaring ;) Ik zou het daarnaast heeeel tof vinden als je je hier abonneert op mijn Youtubekanaal! Ik neem je daar mee op mijn persreizen (zoals bijvoorbeeld deze restaurantstour op Curaçao) en ik start binnenkort met een reeks kookvideo’s.

Liefs en bedankt voor het kijken :)

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.