...

Hotspot – The Pepper Trail Rotterdam

Hotspot – The Pepper Trail Rotterdam

peppertrail rotterdam

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd  voor een Indian FoodXperience  in hartje Rotterdam. Ik mocht de Indiase keuken van The Peppertrail ontdekken. Het grappige is dat ik weinig tot geen ervaring heb met de Indiase keuken. En ik ben niet dol op pittig eten, anders dan Mike, dus het was een grote verassing allemaal!

De lieve eigenaren beloofden ons een unieke kennismaking met authentieke en kleurrijke gerechten uit India. En dat is dubbel en dwars gelukt want ooooh wat hebben wij genoten..

 

peppertrail rotterdam

 

We begonnen de avond met een kennismaking en een mooi glas cava. Onder het genot van de eerste amuses luisterden we naar een welkom van de eigenaren, het ontstaan van The Peppertrail, hoe het team tot stand is gekomen en het verhaal van de keuken.  Ik moet je eerlijk bekennen dat de verwachting van het eten omhoog schoot na het proeven van de amuses. Ik beloof je, deze smaakcombinaties kom je niet vaak tegen en het beloofde veel over de rest van de gangen..

 

peppertrail rotterdam

 

Zoals ik al zei, ik heb geen ervaring met Indiaas eten. Maar dat is denk ik ook precies waar The Peppertrail rekening mee houdt. Het serverende personeel wist ALLES over de keuken en ze legden bij elke gang uit wat er precies voor je neus lag. Fijn! We zaten in gezellige groepjes aan tafel en ik had het geluk bij de eigenaren te zitten. Misschien niet zo’n geluk voor hen aangezien het vragenvuur, hehe. Mike was ook zeer tevreden want de eigenaar was vol lof over een van de speciale gin & tonics en tjah, dat moest natuurlijk wel even geproefd worden ;)

 

peppertrail rotterdam

 

Het eten was met een woord fantastisch. Ik schrijf mijn reviews altijd naar eerlijkheid en ik durf te wedden dat jij net zo enthousiast zou zijn als ik. Elk gerecht geurde zo lekker en de smaakcombinaties waren met zorg uitgezocht door chefkok Sanjay Bahl en zijn team. En dat proefde je. Net als de bijpassende wijnen bij elk gerecht die werden toegelicht door een vinoloog. Ook leuk, er is een open keuken! Je kunt dus stiekem even peaken hoe de chefs jouw gerecht bereiden. Dit is zeker de moeite waard aangezien ze gebruik maken van een heel speciale warmtebron..

 

Peppertrail Rotterdam

 

Hierboven zie je het menu voor die avond. Wat ik het lekkerst vond? Ik heb nog nooit zulke grandioze broccoli geproefd.. Verder waren de hoofdgerechten (het waren meerdere gerechtjes) een voor een pareltjes.

 

peppertrail rotterdam

 

Vergeet niet na het eten een heerijke chai latte te bestellen. En heb je na al dat lekkers nog zin in een speciaal drankje? Je kunt nog even nagenieten in de mooie cocktailbar.

Mijn conclusie over The Peppertrail? Ik vond het een onwijs fijn restaurant met een goede ambiance, lieve mensen en vooral heerlijk eten. Ik ben daarnaast wel een beetje verpest denk ik, omdat ik mijn eerste Indiase foodervaring kreeg voorgeschoteld door een award winning chef ;) Dus als ik weer op de Indiase tour wil keer ik zeker te weten terug naar The Peppertrail.

 

Meer weten over de mogelijkheden en de menu’s? Neem dan een kijkje op de website.

 

logo_org_final_incl_ui_2

 

 

 

 

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Hotel restaurant de Lochemse Berg: een prachtig landhuis in de groene natuur van de mooie Achterhoek. Een plek waar je je gegarandeerd direct thuisvoelt en ultiem genieten hoog in het vaandel staat. De Lochemse Berg wordt sinds 2023 gerund door Steven en Marlies. Na...

Lees meer
Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Oh Ameland, wat was je fijn.. De rust van het eiland was voor ons zéér welkom, gezien de chaotische tijd waarin Mike en ik ons op het moment in bevinden. Een weekendje kamperen op Ameland met ons gezin was heer-lijk. Ik moet alleen eerlijk bekennen dat wij...

Lees meer
Tips voor Châtel (met kids)

Tips voor Châtel (met kids)

Na een aantal dagen in Les Gets te hebben vertoefd (lees hier mijn tips voor Les Gets!) reden we door naar Châtel. 'We' zijn Michael, ik en ons zoontje Louen (2). Het dorp Châtel ligt ongeveer een uurtje rijden vanaf Les Gets en bereik je middels een mooie kronkelrit...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *