...

Hemelse foodtasting bij Sugarlips Cakes

Hemelse foodtasting bij Sugarlips Cakes

Hemelse foodtasting bij Sugarlips Cakes

Toen ik laatst werd uitgenodigd voor een foodtasting zei ze er wel bij dat het niet ging om gezonde bommetjes.. Maar om ‘iets met onder andere taart ;)’. Ik heb even getwijfeld, als in twee seconden, omdat jullie veel gezonde inspiratie gewend zijn van Beaufood. Maar eerlijk is eerlijk, naast al dat gezonde eten zijn er natuurlijk ook the sins in life. En aangezien Beaufood staat voor mooi eten wil ik jullie ook op de hoogte houden van fijne en bijzondere plekken waar het eten overheerlijk is en genieten op nummer een staat. En zo’n plekje ben ik laatst tegengekomen..

 

Hemelse foodtasting bij Sugarlips Cakes

 

Sugarlips Cakes was al die tijd (oké, sinds april 2014) onder mijn neus. Eigenaresse Tammy verhuisde in 2012 naar Nederland voor haar liefde Luc en deed daarna iets waar ik alleen maar jaloers op kan zijn. Ze begon een eigen zaak waarin ze haar passie kon vormgeven. Tammy heeft gestudeerd aan de The French Culinary Institute of New York en kwam erachter dat ze haar passie volledig kon uitten met het maken van mooie taarten en heerlijke desserts. En niet zomaar taarten en desserts, maar kunstwerken waar zoveel liefde en aandacht in zit dat ze naast hun mooie uiterlijk ook waanzinnig smaken. Luc’s aanwezigheid bij Sugarlips Cakes volgde al snel en samen met zijn talent voor ondernemen vormen zij een geweldig koppel. Vorig jaar werden zij zelfs de Beste Bruidstaart Specialist van Nederland tijdens de Dutch Wedding Awards!

 

Hemelse foodtasting bij Sugarlips Cakes

 

And lucky me.. Ik had het genoegen om een tasting én kleine workshop bij te mogen wonen. Samen met een aantal mede foodies proefde ik van de cupcakes, macarons, cake pops en lemonbars. En ohhh wat waren die lekker.. En guys eerlijk, hoe blijven jullie zo mooi slank?!

Tijdens de workshop heb ik zelf ook een paar creaties gemaakt en (ik weet het, erg lief;) daarna uitgedeeld aan Mike, wat vriendinnen én een totaal vreemd persoon op straat. Weet je hoe blij je een vreemde kunt maken met een glimlach en een roze glitter cupcake? Erg happy kan ik je vertellen.

 

Hemelse foodtasting bij Sugarlips Cakes

 

En nu komt het allerleukste, want sinds  kort kan ook jij kunt snoepen van al dat lekkers. Tammy en Luc hebben het ontzettend druk, maar op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn de deuren van hun gezellige zaak voor jou geopend! Van 10.00 tot 18.00 (zaterdag tot 17.00) kun je binnenlopen maar kom op tijd, want als ze uitverkocht zijn gaan ze dicht. Meer informatie over hun creaties, bestel mogelijkheden, foto’s etc.? Neem dan een kijkje op Sugarlips Cakes of kom gezellig langs. (Ik zou dat laatste doen :D)

Adres Sugarlips Cakes – Jansveld 49 in Utrecht

 

 

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Hotel restaurant de Lochemse Berg: een prachtig landhuis in de groene natuur van de mooie Achterhoek. Een plek waar je je gegarandeerd direct thuisvoelt en ultiem genieten hoog in het vaandel staat. De Lochemse Berg wordt sinds 2023 gerund door Steven en Marlies. Na...

Lees meer
Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Oh Ameland, wat was je fijn.. De rust van het eiland was voor ons zéér welkom, gezien de chaotische tijd waarin Mike en ik ons op het moment in bevinden. Een weekendje kamperen op Ameland met ons gezin was heer-lijk. Ik moet alleen eerlijk bekennen dat wij...

Lees meer
Tips voor Châtel (met kids)

Tips voor Châtel (met kids)

Na een aantal dagen in Les Gets te hebben vertoefd (lees hier mijn tips voor Les Gets!) reden we door naar Châtel. 'We' zijn Michael, ik en ons zoontje Louen (2). Het dorp Châtel ligt ongeveer een uurtje rijden vanaf Les Gets en bereik je middels een mooie kronkelrit...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *