...

De lekkerste springrolls eet je bij Kimmade | HOTSPOT UTRECHT

De lekkerste springrolls eet je bij Kimmade | HOTSPOT UTRECHT

Verse Springrolls bij Kimmade Utrecht

Als je dit weekend in de binnenstad van Utrecht bent dan MOET je echt langs Kimmade om wat lekkers te halen. Het is een smal, inimini restaurantje en je zou er zo voorbij lopen, maar in dat kleine tentje worden heeele lekkere dingen gemaakt.. Je kunt er verschillende Vietnamese maaltijden of kleine hapjes eten. Het is ook mogelijk om het mee te nemen! Denk aan verse loempia’s van rijstpapier en rijstgerechten met verschillende soorten vlees of vis naar keuze. Of salades met rijstnoedels en heerlijke geurende dressings.

 

Verse Springrolls bij Kimmade Utrecht

 

Vietnamees eten staat bekend om verse kruiden en ingrediënten en een minimaal gebruik van olie. In het eten vind je een balans tussen zoet, zuur en zout. Kleine porties, met een hoop aandacht en liefde voor de ingrediënten. En dat proef je dan ook zeker terug. Mijn favoriet? De verse springrolls.. Wist je trouwens dat de Vietnamese keuken een van de meest gezonde is?

 

Verse Springrolls bij Kimmade Utrecht

 

Ik bestelde er ook een bubble tea bij, een traditioneel drankje in verschillende smaken. Ik had geen idee welke smaak ik wilde dus ik bestelde een favoriet van een van de eigenaren. En dat was.. verrassend.  Haha. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken. Probeer het zelf zou ik zeggen. (De bubble tea staat rechts onderaan in de foto!)

 

Verse Springrolls bij Kimmade Utrecht

 

Leuk om te weten: in de traditionele Vietnamese keuken werkt men niet met zuivel en tarwe en zo komt het dat alle gerechten zuivel en vrij van gluten zijn.

 

www.kimmade.nl / Mariastraat 2 / Utrecht

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Tips voor Châtel (met kids)

Tips voor Châtel (met kids)

Na een aantal dagen in Les Gets te hebben vertoefd (lees hier mijn tips voor Les Gets!) reden we door naar Châtel. 'We' zijn Michael, ik en ons zoontje Louen (2). Het dorp Châtel ligt ongeveer een uurtje rijden vanaf Les Gets en bereik je middels een mooie kronkelrit...

Lees meer
9 x de leukste kidsproof terrassen van Utrecht!

9 x de leukste kidsproof terrassen van Utrecht!

Uitgebreid terrassen met kleine Lou (2). Love it! Maar.. niet elk terras is geschikt voor kids. Onze kleine tornado wil prima even stil zitten om iets lekkers te eten en een appelsap achterover te slaan, maar daarna wil hij op pad of in ieder geval lekker rond kunnen...

Lees meer
24 uur in champagne hoofdstad Épernay

24 uur in champagne hoofdstad Épernay

Oké, allereerst moet ik je vertellen dat ik nét geen exact 24 uur in de Franse stad Épernay verbleef. Eerder 20 uur, maar ik had er graag nog wat uurtjes aan vast geplakt. Tijdens de autorit naar onze wintersportvakantie in Les Gets besloten we (Mike en ik samen met...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *