Wraptosti met ham-kaas, avocado en mosterddip

Wraptosti met ham en kaas, avocado en mosterddip

Ik ben gék op tosti’s maar door mijn overgevoeligheid voor gluten kan ik niet tegen bruin brood. Twee sneetjes wit brood gaan dan weer wel, maar die bevatten weinig tot geen voedingsstoffen. Maar ik heb zo’n zin in een lekkere tosti! In de koelkast ligt nog een haverpannenkoek en ik besluit een gokje te wagen met ham, kaas, mosterd en honing. En dat is ZO lekker! Het is zo’n heerlijke smeuïge tosti geworden waarbij je van elke hap gelukkig wordt. Ik dan althans. En ik denk jij ook als jij net zo gek op tosti’s ben als ik :)

Ik gebruik een pannenkoek van havermout als broodje, maar je kunt elk soort pannenkoek of wrap gebruiken die je wilt. Of gewoon twee sneetjes brood natuurlijk, alleen het voordeel van dit recept is dat de de wraptosti lekker blijft als hij afkoelt (ik neem ik vaak mee voor onderweg) en een afgekoelde tosti van brood niet..

 

Wraptosti met ham en kaas, avocado en mosterddip

 

Nodig voor 1 persoon

  • 1 haverpannenkoek
  • 1 plak kaas – ik nam jonge kaas
  • 3 plakjes rauwe ham – van die flinterdunne plakjes
  • 1/2 avocado – in kleine reepjes gesneden
  • snufje peper
  • 1 el mosterd

 

Zo maak je het

Verhit je tosti ijzer.

Bak de pannenkoek volgens recept. Of pak je kant en klare pannenkoek, wrap of brood erbij.

Vul de pannenkoek met de ingrediënten. Je kunt de mosterd er als dip serveren, maar je kunt hem ook in de tosti verwerken. Rol op en leg hem voor ongeveer 4 minuten in je tosti ijzer.

Smakelijk!

 

 

Heb je dit recept gemaakt? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Ik vind het leuk als je Beaufood tagt op Facebook of Instagram :)

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.