...

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

door | aug 28, 2016 | Lunch, Recepten, Vega | 12 reacties

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

Je kunt mij met drie dingen gelukkig maken en dat is met groente, geitenkaas en wraps! Gezonde wraps van havermout welteverstaan. Verpak die drie samen en je hebt een suuuuper lekker ontbijtje, lunch of lichte avond maaltijd. Ik neem ze vaak mee voor onderweg en rol ze dan op in folie papier. Ik eet eigenlijk weinig tot geen brood meer omdat mijn buik er niet zo lekker op gaat. Een uitzondering daar gelaten. Ik ben op dit moment een weekendje in Zeeland met mijn meiden en ik kan dan echt genieten ‘s ochtends van een wit bolletje met boter en HEEL veel hagelslag.. Maar op normale dagen probeer ik mijn ontbijt en lunch – oké eigenlijk alles wat ik eet – zo gezond mogelijk te houden. En met dit recept voor wraps van havermout uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie wil ik je laten zien dat gezond eten héél erg lekker dan zijn :D

 

Dit heb je nodig voor twee wraps

  • 2 wraps – die maak je natuurlijk zelf! Hier vind je het recept.
  • 80 gr zachte geitenkaas
  • handje verse spinazie
  • 2 tl honing
  • 1 lente ui – in ringetjes 

 

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

 

Zo maak je het

Maak eerst de wraps (indien je ze zelf maakt) en verwarm je oven voor op 200 graden.

Beleg elke wrap met spinazie, geitenkaas, lente ui en honing. En een snuf zwarte peper! Leg de wraps op een bakpapiertje op een ovenplaat en zet vijf minuten in de oven.

Haal de wraps uit de oven en rol ze op.

 

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

 

Je kunt de wraps meteen opeten of lekker meenemen voor onderweg

 

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Gevulde miso eitjes met zalm en krokante uitjes

Gevulde miso eitjes met zalm en krokante uitjes

Gevulde miso eitjes met gerookte zalm, krokante uitjes en furikake. Oftewel, een overheerlijk Aziatisch gevuld eitje! Een culinaire knipoog naar een klassiek recept. Gevulde eieren blijven een populaire borrelhap dus hoog tijd om daar eens wat mee te variëren. Zo...

Lees meer
Mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise

Mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise

Op zoek naar een overheerlijk en origineel gerechtje met malse biefstuk? Dan is deze mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise echt wat voor jou. Door een groot focaccia brood in kleine vierkantjes te snijden, krijg je een soort mini broodjes....

Lees meer
Gebakken kippendij in balsamico-roomsaus

Gebakken kippendij in balsamico-roomsaus

Crispy gebakken kippendij in balsamico-roomsaus. En ja, dat smaakt nét zo goed als dat het klinkt lieve mensen! Normaliter gebruik ik kippendij zonder vel, maar laatst kocht ik een portie biologische kippendijen mét vel. Door de kip op het vel te bakken krijg je een...

Lees meer

12 Comments

12 Reacties

  1. Mariska

    Wat kun je het best gebruiken als alternatief voor geitenkaas? (ben geen fan van geitenkaas en feta)

    Antwoord
    • Bo

      Hoi Mariska, je kunt de geitenkaas vervangen door bijvoorbeeld Hüttenkäse. Die is net zo zo zacht en romig als geitenkaas maar dan met een veel neutralere smaak! Liefs, Bo

      Antwoord
  2. Aygline

    Ik had graag ook het recept gezien van de havermout wraps aub;-)thank you!!!

    Antwoord
    • Bo

      Yes, de link naar het recept voor de havermout wraps is nu werkend :D

      Antwoord
  3. Marcella

    Ik heb de wraps gemaakt maar kun je ze ook een dag van te voren maken en dan de volgende dag meenemen naar je werk als lunch? Ivm houdbaarheid…

    Antwoord
    • Bo

      Jazeker! Dit doe ik zelf ook altijd :)

      Antwoord
  4. Kelly

    er is geen link naar het recept voor de wraps en ook nergens op je site terug te vinden…

    Antwoord
    • Bo

      Hooi Kelly, nu doet hij het wel! Foutje van mij sorry :)

      Antwoord
  5. Monique

    De link naar de wraps om zelf te maken werkt niet;-(

    Antwoord
    • Bo

      Nu wel :D Foutje van mij, sorry!

      Antwoord
  6. Annemieke

    hoihoi, ziet er heerlijk uit, ben zelf ook gek op gevulde wraps, maar je hebt het over zelf wraps van havermout maken maar de klik naar het recept zie ik niet staan.
    groetjes Annemieke

    Antwoord
    • Bo

      Hoi Annemieke, excuus! Nu doet hij het wel :)

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *