Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

Je kunt mij met drie dingen gelukkig maken en dat is met groente, geitenkaas en wraps! Gezonde wraps van havermout welteverstaan. Verpak die drie samen en je hebt een suuuuper lekker ontbijtje, lunch of lichte avond maaltijd. Ik neem ze vaak mee voor onderweg en rol ze dan op in folie papier. Ik eet eigenlijk weinig tot geen brood meer omdat mijn buik er niet zo lekker op gaat. Een uitzondering daar gelaten. Ik ben op dit moment een weekendje in Zeeland met mijn meiden en ik kan dan echt genieten ’s ochtends van een wit bolletje met boter en HEEL veel hagelslag.. Maar op normale dagen probeer ik mijn ontbijt en lunch – oké eigenlijk alles wat ik eet – zo gezond mogelijk te houden. En met dit recept voor wraps van havermout uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie wil ik je laten zien dat gezond eten héél erg lekker dan zijn :D

 

Dit heb je nodig voor twee wraps

 • 2 wraps – die maak je natuurlijk zelf! Hier vind je het recept.
 • 80 gr zachte geitenkaas
 • handje verse spinazie
 • 2 tl honing
 • 1 lente ui – in ringetjes 

 

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

 

Zo maak je het

Maak eerst de wraps (indien je ze zelf maakt) en verwarm je oven voor op 200 graden.

Beleg elke wrap met spinazie, geitenkaas, lente ui en honing. En een snuf zwarte peper! Leg de wraps op een bakpapiertje op een ovenplaat en zet vijf minuten in de oven.

Haal de wraps uit de oven en rol ze op.

 

Wraps uit de oven met geitenkaas, honing en spinazie

 

Je kunt de wraps meteen opeten of lekker meenemen voor onderweg

 

Print Friendly, PDF & Email
12 Comments
  1. Hoi Mariska, je kunt de geitenkaas vervangen door bijvoorbeeld Hüttenkäse. Die is net zo zo zacht en romig als geitenkaas maar dan met een veel neutralere smaak! Liefs, Bo

 1. Ik heb de wraps gemaakt maar kun je ze ook een dag van te voren maken en dan de volgende dag meenemen naar je werk als lunch? Ivm houdbaarheid…

 2. hoihoi, ziet er heerlijk uit, ben zelf ook gek op gevulde wraps, maar je hebt het over zelf wraps van havermout maken maar de klik naar het recept zie ik niet staan.
  groetjes Annemieke

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.