Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Whooop my man can cook!! Ik ben niet de enige in huis die wel van een potje koken houdt. De koelkast was aan het einde van de week een beetje aan de lege kant dus moest Mike een beetje improviseren. Het resultaat waren deze heerlijke krokante wraps met balsamico, roomkaas, rozemarijn, gesmolten geitenkaas en een easy peasy zelfgemaakte uiencompote in rode wijn. Echt JUM. Ik kon er nog net een foto van maken voordat we aanvielen dus hieronder vinden jullie het recept :D

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Dit heb je nodig voor deze wrap pizza met roomkaas, uiencompote en veldsla / 2 personen

  • 2 grote wraps
  • 3 el roomkaas
  • 180 gr geitenkaas
  • 1 avocado
  • 1 takje verse rozemarijn
  • twee handjes veldsla
  • scheutje balsamico

Dit heb je nodig voor de uiencompote

  • 1 grote ui
  • 200 ml rode wijn
  • 1 knoflookteentje in zijn geheel (alleen even kneuzen en dan in de pan)
  • 1/2 verse takje rozemarijn
  • 1 el suiker – dit kun je ook vervangen door honing

 

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Zo maak je het

Begin met de uiencompote. Snipper de ui en fruit zo’n 10 minuten zachtjes aan in een pan met een scheutje olie. Schenk de rode wijn erbij. Roer de suiker, het rozemarijntakje en knoflookteentje in zijn geheel erdoor. Breng op smaak met een snuf peper en zout. Laat de uiencompote op zacht vuur nog zo’n 10 minuten inkoken.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Het liefst op standje hete lucht zodat de bodem lekker krokant wordt.

Besmeer de wraps met roomkaas en strooi er een snuf peper en zout over. Snijd de geitenkaas in plakken en verdeel ze over de wraps. Bak de wraps een kwartiertje in de oven.

Haal de knoflook en het rozemarijntakje uit de uiencompote.

Zijn de wrap pizza’s lekker krokant? Haal ze dan uit de oven en beleg ze met plakjes avocado, de uiencompote, blaadjes verse rozemarijn, veldsla en een scheut balsamicoazijn.

Snijd de wrap pizza’s in vier punten en eet smakelijk :D

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.