Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla

door | sep 30, 2019 | Hartige hapjes, Lunch, Recepten | 2 reacties

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Whooop my man can cook!! Ik ben niet de enige in huis die wel van een potje koken houdt. De koelkast was aan het einde van de week een beetje aan de lege kant dus moest Mike een beetje improviseren. Het resultaat waren deze heerlijke krokante wraps met balsamico, roomkaas, rozemarijn, gesmolten geitenkaas en een easy peasy zelfgemaakte uiencompote in rode wijn. Echt JUM. Ik kon er nog net een foto van maken voordat we aanvielen dus hieronder vinden jullie het recept :D

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Dit heb je nodig voor deze wrap pizza met roomkaas, uiencompote en veldsla / 2 personen

  • 2 grote wraps
  • 3 el roomkaas
  • 180 gr geitenkaas
  • 1 avocado
  • 1 takje verse rozemarijn
  • twee handjes veldsla
  • scheutje balsamico

Dit heb je nodig voor de uiencompote

  • 1 grote ui
  • 200 ml rode wijn
  • 1 knoflookteentje in zijn geheel (alleen even kneuzen en dan in de pan)
  • 1/2 verse takje rozemarijn
  • 1 el suiker – dit kun je ook vervangen door honing

 

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Zo maak je het

Begin met de uiencompote. Snipper de ui en fruit zo’n 10 minuten zachtjes aan in een pan met een scheutje olie. Schenk de rode wijn erbij. Roer de suiker, het rozemarijntakje en knoflookteentje in zijn geheel erdoor. Breng op smaak met een snuf peper en zout. Laat de uiencompote op zacht vuur nog zo’n 10 minuten inkoken.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Het liefst op standje hete lucht zodat de bodem lekker krokant wordt.

Besmeer de wraps met roomkaas en strooi er een snuf peper en zout over. Snijd de geitenkaas in plakken en verdeel ze over de wraps. Bak de wraps een kwartiertje in de oven.

Haal de knoflook en het rozemarijntakje uit de uiencompote.

Zijn de wrap pizza’s lekker krokant? Haal ze dan uit de oven en beleg ze met plakjes avocado, de uiencompote, blaadjes verse rozemarijn, veldsla en een scheut balsamicoazijn.

Snijd de wrap pizza’s in vier punten en eet smakelijk :D

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Print Friendly, PDF & Email

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Crostini van de barbecue met burrata en biefstuk

Crostini van de barbecue met burrata en biefstuk

Barbecueliefhebbers, eat your heart out! Dit is weer een párel van een barbecuerecept. Bij een barbecue denk je vast al snel aan grote stukken vlees, kipsateetjes, gepofte aardappelen en andere grote gerechten. Maar je kan natuurlijk ook prima borrelhapjes klaarmaken...

Lees meer
Poké bowl met sticky spicy tofu

Poké bowl met sticky spicy tofu

Het zal een jaar of 5, 6 geleden zijn dat poké bowls ineens raaaazend populair werden in Nederland. Daarvoor had ik geen idee wat dat was. Hoeveel ik er sindsdien heb gegeten? VEEL. Heel veel. Soms bestel ik ze, maar nog liever stel ik er zelf eentje samen, zoals deze...

Lees meer
Ananas van de barbecue met dulce de leche

Ananas van de barbecue met dulce de leche

You love it or you hate it: warm fruit. Zeker als het over ananas gaat, zijn er twee kampen. Dus we kunnen nu dus twee dingen doen: we kunnen een eindeloze discussie voeren met argumenten vóór en tegen heen en weer, óf ik ga gewoon dit fan-tas-tische dessert met je...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

  1. Melissa

    Een kwartiertje raad ik niet aan. De wraps waren na tien minuten al verbrand! 3 weg moeten gooien en opnieuw moeten beginnen…

    Antwoord
    • Bo

      Elke oven werkt anders Melissa :)

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.