...

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla

door | sep 30, 2019 | Hartige hapjes, Lunch, Recepten | 2 reacties

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Whooop my man can cook!! Ik ben niet de enige in huis die wel van een potje koken houdt. De koelkast was aan het einde van de week een beetje aan de lege kant dus moest Mike een beetje improviseren. Het resultaat waren deze heerlijke krokante wraps met balsamico, roomkaas, rozemarijn, gesmolten geitenkaas en een easy peasy zelfgemaakte uiencompote in rode wijn. Echt JUM. Ik kon er nog net een foto van maken voordat we aanvielen dus hieronder vinden jullie het recept :D

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Dit heb je nodig voor deze wrap pizza met roomkaas, uiencompote en veldsla / 2 personen

  • 2 grote wraps
  • 3 el roomkaas
  • 180 gr geitenkaas
  • 1 avocado
  • 1 takje verse rozemarijn
  • twee handjes veldsla
  • scheutje balsamico

Dit heb je nodig voor de uiencompote

  • 1 grote ui
  • 200 ml rode wijn
  • 1 knoflookteentje in zijn geheel (alleen even kneuzen en dan in de pan)
  • 1/2 verse takje rozemarijn
  • 1 el suiker – dit kun je ook vervangen door honing

 

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Zo maak je het

Begin met de uiencompote. Snipper de ui en fruit zo’n 10 minuten zachtjes aan in een pan met een scheutje olie. Schenk de rode wijn erbij. Roer de suiker, het rozemarijntakje en knoflookteentje in zijn geheel erdoor. Breng op smaak met een snuf peper en zout. Laat de uiencompote op zacht vuur nog zo’n 10 minuten inkoken.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Het liefst op standje hete lucht zodat de bodem lekker krokant wordt.

Besmeer de wraps met roomkaas en strooi er een snuf peper en zout over. Snijd de geitenkaas in plakken en verdeel ze over de wraps. Bak de wraps een kwartiertje in de oven.

Haal de knoflook en het rozemarijntakje uit de uiencompote.

Zijn de wrap pizza’s lekker krokant? Haal ze dan uit de oven en beleg ze met plakjes avocado, de uiencompote, blaadjes verse rozemarijn, veldsla en een scheut balsamicoazijn.

Snijd de wrap pizza’s in vier punten en eet smakelijk :D

Wrap pizza met balsamico, roomkaas en veldsla, Gezonde lunch recepten, Beaufood recepten, Pizza lunch, Geitenkaas lunch, Leuke foodblogs, Lunchen zonder brood

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Romige burrata met warme tomaatjes en druiven uit de oven

Romige burrata met warme tomaatjes en druiven uit de oven

Ohhhh lieve mensen, ik heb toch wel zó'n overheerlijk burrata recept voor je. En wel in de vorm van een heerlijke borrelhap! Deze burrata met warme tomaatjes en druiven uit de oven is alles wat je wil van een hapje voor bij de borrel. Kruidig, zoet, fris, bomvol smaak...

Lees meer
Pitabroodjes met kipgehaktballetjes en yoghurtsaus

Pitabroodjes met kipgehaktballetjes en yoghurtsaus

Zin in een makkelijke, voedzame en héle lekkere avondmaaltijd? Dan zijn deze pitabroodjes met bimi broccoli, kipgehaktballetjes en yoghurtsaus perféct. Vers afgebakken pitabroodjes met zelfgemaakte sappige kipgehaktballetjes, knapperige bimi met daarbij een romig...

Lees meer
Perfecte Franse citroen madeleines

Perfecte Franse citroen madeleines

Toegegeven: ik ben geen kei in bakken. In koken dan weer wel, maar bij bakken komen de hoeveelheden nogal nauw en ik doe alles liever uit de losse pols ;) Daarom was ik ook zéér verrast toen deze Franse madeleines uit de oven kwamen. Ze waren per-fect gelukt. Heerlijk...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

  1. Melissa

    Een kwartiertje raad ik niet aan. De wraps waren na tien minuten al verbrand! 3 weg moeten gooien en opnieuw moeten beginnen…

    Antwoord
    • Bo

      Elke oven werkt anders Melissa :)

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *