...

Volg Beaufood via Urban Journalist voor mijn leukste restaurant en hotspottips van over de hele wereld!

Volg Beaufood via Urban Journalist voor mijn leukste restaurant en hotspottips van over de hele wereld!

door | aug 2, 2018 | Culi inspiratie | 0 Reacties

Volg Beaufood via Urban Journalist voor mijn leukste restaurant en hotspottips van over de hele wereld!

Misschien heb je er al van gehoord, maar misschien ook niet. Let me introduce you: Urban Journalist. Een app die ik sinds hij geïntroduceerd is zeer regelmatig gebruik. Download deze app maar snel, want hier zul je héél veel plezier van hebben! Als je van lekker eten en restaurants houdt tenminste. Maar goed als je daar niet van zou houden, zou je op dit moment niet op mijn blog zijn ;) Ik schrijf al jaren over de hotspots en toffe restaurants die ik bezoek, maar natuurlijk niet over alle plekken waar ik kom. Dat zijn er simpelweg te veel. Zoals dat kleine koffietentje in Valencia, perfecte lunchplekje op Ibiza, dat kneuterige restaurant in Mexico of die fantastische smoothie bowl op Bali. Te klein om een hele blog over te schrijven, maar te leuk om niet te tippen. Als je mij vraagt of ik leuke culinaire tips heb verwijs ik je door naar mijn blog en krijg je er daarnaast ook een waslijst aan losse tips bij. Dat doe ik heel graag, maar hoe handig zou het zijn als al mijn tips, groot of klein, gebundeld zouden zijn in één app inclusief routebeschrijving, foto’s en mijn ervaringen over het desbetreffende restaurant? Juist. Heel handig!

Bali blog, Beaufood Bali, Leuke restaurant Canggu, Slaaptips Canggu, Mooie accommodaties Canggu, Papaya guesthouse, Moana Canggu, La Baracca Canggu, Kosten bedjes Potato Head, Avocado Cafe menukaart Canggu, menukaart La Laguna Canggu, Reisblog Bali, Reisblog Canggu
Eten en slapen op Gili Trawagan, Reisblog Trawagan, Reisblog Bali, Leuke accomodaties Trawagan, Paradesa Villa Trawagan, Betaalbare accomodaties Trawagan, Casa Vintage Trawagan
SmaakMakers Tour | Een culinaire fietstour langs de pareltjes van Utrecht, Leuke uitjes Utrecht, Vrijgezellenfeestje Utrecht, Leuke restaurants Utrecht, Beaufood hotspots
What's cooking #1 Ayurvedisch koken, mijn Chef's Line avontuur en geiten knuffelen
Een week lang koken met Beaufood op IBIZA!
Bali blog, Beaufood Bali, Leuke restaurant Canggu, Slaaptips Canggu, Mooie accommodaties Canggu, Papaya guesthouse, Moana Canggu, La Baracca Canggu, Kosten bedjes Potato Head, Avocado Cafe menukaart Canggu, menukaart La Laguna Canggu, Reisblog Bali, Reisblog Canggu

Volg Beaufood via Urban Journalist voor mijn leukste restaurant en hotspottips van over de hele wereld!

Met één druk op de knop een lijst van mijn favoriete hotspots van over de hele wereld

Urban Journalist is een app om hotpots over de hele wereld te verkennen middels tips van vrienden, locals of je favoriete foodbloggers. Toen ik vorig jaar met Mike naar Bali ging heb ik uren besteed aan het vinden van de leukste hotspots, het lezen van reviews op Tripadvisor en stond mijn telefoon bomvol tips. Hoe chill is het dat je met één druk op de knop kan zien in welk restaurant je beste vriendin zo lekker heeft gegeten in het land waar je op vakantie gaat? Of wanneer je een lang weekend naar Berlijn gaat en binnen no time een compleet overzicht hebt van de leukste winkels of uitgaansgelegenheden die gemaakt zijn door plaatselijke kenners of je vrienden? De reviews zijn niet zo uitgebreid als op mijn blog, maar hierdoor kan ik wel alle leuke plekjes aan je tippen die ik bezoek!

Kortom: download hier de (gratis!) app en volg mij op Urban Journalist! Mijn username is BEAU FOOD en om mij te volgen door mij als favourite toe te voegen.

Liefs,

Bo

 

Psst.. bekijk hieronder de trailer van UJ

 

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

13 x mijn favoriete kookboeken

13 x mijn favoriete kookboeken

Er is naast uit eten gaan of over foodmarkten struinen nog één ding wat ik enorm graag doe en dat is het lezen van kookboeken. Glas wijn erbij, kaarsjes aan en bladeren maar! Heer-lijk. Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn keuken uitpuilt van de kookboeken. Ik...

Lees meer
Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

Hotelkamerdiner bij restaurant Hemel & Aarde in Utrecht

In deze gekke tijd moeten we in alle hoeken en gaten zoeken naar dingen die we wél kunnen ondernemen op culinair gebied. Gelukkig zijn er een hoop creatieve ondernemers die het mogelijk maken om weer even dat heerlijke restaurantgevoel te ervaren. Zo ook restaurant...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *