VLOG / Een weekend touren met Mike door de Gelderse streken

Vorige week tourde ik met Mike en een aantal andere bloggers gezellig door de Gelderse streken. We reden van hot naar her om de lekkerste lokale producten te proeven en op bezoek te gaan bij heerlijke restaurants. Van wild tot vegetarisch en van wijn.. tot nog meer wijn ;) We bezochten onder andere een kudde waterbuffels, aten kakelverse buffel mozzarella en ik bemachtige een paar potten famous Doesburgse mosterd.

Ik legde alles vast dus jullie kunnen gezellig mee kijken. Handig voor wanneer je op zoek bent naar een leuk weekend weg in Nederland!

 

 

Psst.. Vind je deze vlog leuk? Give me a thumb up en abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal. Bedankt voor het kijken!

 

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.