Video: What I eat in a day | EEN BEAUFOOD BURGER BIJ DELIVEROO?!

Woehoeee, mijn tweede What I eat in a day staat online! Ik vind het echt zo onwijs leuk om video’s te maken. In deze aflevering maak ik onder andere een gruwelijk lekkere (glutenvrije) cheesecake en ga ik naar Pickles in Utrecht om.. een Beaufood burger voor Deliveroo te ontwikkelen! Hoe leuk?!

Vind je het leuk om meer van dit soort video’s te zien? Geef deze video dan een duimpje omhoog en abonneer je gratis op mijn kanaal. De recepten in deze video vind je aanstaande week hier op Beaufood.nl.

Liefs!

Bo

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw! Dit is hoe ik orde creëer in mijn chaotische bloggerleven:Doei chaotische notitieboekjes, hallo uitwisbaar Greenbook!, Duurzame notitieboeken, Milieu vriendelijke notebooks, Beaufood tips, Duurzame planning, Duurzaam boodschappenlijstje
Volg mij op Facebook

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

BEAUFOOD YOUTUBE KANAAL