VIDEO: What i eat in a day #1

Whooop, weer een nieuwe video! Zoals ik al zei wil ik Beaufood uitbreiden met meer video’s. 1. omdat ik het super tof vind om te doen en 2. omdat jullie vroegen naar kijkjes in mijn leven. Leuk! In deze What i eat in a day video’s film ik een hele dag alles (maar dan ook echt alles) wat ik eet en drink. Deze video is vers van de pers en ik ben súper benieuwd wat je ervan vindt :)

Zie ik je op mijn Youtube kanaal?

Liefs,

Bo

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw! Dit is hoe ik orde creëer in mijn chaotische bloggerleven:Doei chaotische notitieboekjes, hallo uitwisbaar Greenbook!, Duurzame notitieboeken, Milieu vriendelijke notebooks, Beaufood tips, Duurzame planning, Duurzaam boodschappenlijstje
Volg mij op Facebook

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

BEAUFOOD YOUTUBE KANAAL