VIDEO: 3 x toffe ontbijtspots in Lissabon | BEAUFOOD

Samen met Ford vloog ik een tijdje geleden naar Lissabon om de nieuwe Ford Ecosport uit te proberen. Kortom: rond crossen in een mooie auto en op zoek naar de leukste plekjes van Lissabon! Súper leuk. Ik vroeg jullie op Instagram om leuke ontbijtspots en ik heb in twee uur tijd zoveel mogelijk plekken bezocht. Met als resultaat dat ik echt bómvol zat haha. In deze video laat ik je mijn drie favoriete ontbijtspots zien!

PS. Volgende maand ga ik naar Valencia dus laat mij vooral je leukste en lekkerste restaurant en lunchtips weten :D

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuw! Dit is hoe ik orde creëer in mijn chaotische bloggerleven:Doei chaotische notitieboekjes, hallo uitwisbaar Greenbook!, Duurzame notitieboeken, Milieu vriendelijke notebooks, Beaufood tips, Duurzame planning, Duurzaam boodschappenlijstje
Volg mij op Facebook

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

BEAUFOOD YOUTUBE KANAAL