VIDEO: 3 x toffe ontbijtspots in Lissabon | BEAUFOOD

Samen met Ford vloog ik een tijdje geleden naar Lissabon om de nieuwe Ford Ecosport uit te proberen. Kortom: rond crossen in een mooie auto en op zoek naar de leukste plekjes van Lissabon! Súper leuk. Ik vroeg jullie op Instagram om leuke ontbijtspots en ik heb in twee uur tijd zoveel mogelijk plekken bezocht. Met als resultaat dat ik echt bómvol zat haha. In deze video laat ik je mijn drie favoriete ontbijtspots zien!

PS. Volgende maand ga ik naar Valencia dus laat mij vooral je leukste en lekkerste restaurant en lunchtips weten :D

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.