VIDEO: 3 x toffe ontbijtspots in Lissabon | BEAUFOOD

Samen met Ford vloog ik een tijdje geleden naar Lissabon om de nieuwe Ford Ecosport uit te proberen. Kortom: rond crossen in een mooie auto en op zoek naar de leukste plekjes van Lissabon! Súper leuk. Ik vroeg jullie op Instagram om leuke ontbijtspots en ik heb in twee uur tijd zoveel mogelijk plekken bezocht. Met als resultaat dat ik echt bómvol zat haha. In deze video laat ik je mijn drie favoriete ontbijtspots zien!

PS. Volgende maand ga ik naar Valencia dus laat mij vooral je leukste en lekkerste restaurant en lunchtips weten :D

Deze pagina afdrukken? Klik dan hier.
Bo

Bo / 28 / Wonend in het gezellige Utrecht / Liefde voor gezond eten, lekker koken en wijn / You don't have to cook fancy or complicated masterpieces, just good food from fresh ingredients.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond