...

Tournedos met madeirasaus en truffel

Tournedos met madeirasaus en truffel

door | dec 15, 2016 | Hoofdgerecht, Recepten, Vlees | 79 reacties

Tournedos met madeirasaus en truffel, Beaufood recepten, Gezonde foodblogs, Lekkere recepten kerst, Tournedos bakken, Lekkere saus biefstuk. Abonnement Foodies winnen, Leuke kooktijdschriften recepten, Gezonde recepten blogs

Vleesliefhebbers eat your heart out want dit gerecht is echt góddelijk. Dit gerecht is er zo eentje die je je gasten voorschotelt of je lief tijdens een romantisch etentje. Hier scoor je punten mee :D Bespaar niet op het vlees en kies voor een mooi, mals stukje tournedos van de slager. Aan sommige combinaties moet je niets veranderen en zo ook precies met tournedos en truffel. De madeirasaus maak je zelf met eekhoorntjesbrood en madeira en voor iedereen die geen zwarte wintertruffel op de kop kan tikken, de truffeltapenade uit de supermarkt doet niet onder. Echt jongens, deze saus is fantástisch.

Dit recept komt uit de kersteditie van een van mijn favoriete magazines. Foodies! Dit magazine staat vol lekkere recepten voor beginnende tot gevorderde foodlovers.

 

Ennn.. IK GEEF EEN VAN JULLIE EEN JAAR ABBO OP FOODIES CADEAU :D Het is immers bijna kerst en ik wil jullie graag bedanken voor al jullie toffe reacties, likes, vragen en lieve woorden van het afgelopen jaar door middel van deze leuke winactie. Door jullie bezoekjes aan beaufood.nl heb ik van mijn droom mijn werk kunnen maken, DANK JULLIE WEL :) Hoe doe je mee? Geef onderaan dit bericht in een reactie even achter welke gerechten jij graag terug wilt zien op beaufood.nl. Meer lunches zonder brood, vis gerechten, vegetarische avond maaltijden, gezonde tussendoortjes, smoothies met groente? Ik ben erg benieuwd dus roept u maar! De winactie duurt tot aanstaande zondagavond *Deze winactie is afgelopen en er is een winnaar gekozen*

 

Tournedos met madeirasaus en truffel, Beaufood recepten, Gezonde foodblogs, Lekkere recepten kerst, Tournedos bakken, Lekkere saus biefstuk. Abonnement Foodies winnen, Leuke kooktijdschriften recepten, Gezonde recepten blogs

 

Dit heb je nodig voor tourendos met madeirasaus en truffel a vier personen

 • 50 gr gedroogd eekhoorntjesbrood
 • 1 teentje knoflook
 • 3 el boter
 • 50 ml madeira
 • 500 ml vleesfond
 • 100 ml slagroom – ongeklopt
 • 300 gr bimi
 • 4 tournedos
 • 150 gr kastanje champignons – gehalveerd 
 • 1 zwarte wintertruffel – of 1 el truffeltapenade

 

 

Tournedos met madeirasaus en truffel, Beaufood recepten, Gezonde foodblogs, Lekkere recepten kerst, Tournedos bakken, Lekkere saus biefstuk. Abonnement Foodies winnen, Leuke kooktijdschriften recepten, Gezonde recepten blogs

 

 

Zo maak je het

Week het eekhoorntjesbrood ongeveer 1 uur in 500 ml lauw water.  Pel ondertussen de knoflook en snijd deze heel fijn.

Giet het eekhoorntjesbrood af  (bewaar het vocht) en snijd in grove stukken. Verhit 1 eetlepel boter in een pannetje en fruit hierin het eekhoorntjesbrood en de knoflook aan. Blus het af met de madeira, het vocht van het eekhoorntjesbrood, de slagroom vleesfond. Laat de saus in zo’n 30 minuten inkoken op laag vuur. Gebruik je truffeltapenade in plaats van een hele truffel? Voeg dit dan ook toe.

Ga verder met de tournedos. Verwarm je oven voor op 175 graden en verhit de rest van de boter in een koekenpan. Bestrooi de tournedos met peper & zout en bak ze rondom in 4-5 minuten mooi goudbruin. Leg ze daarna voor zo’n 8 minuten (op een stuk aluminiumfolie) in de oven.

Breng ondertussen en pan met water aan de kook en blancheer hierin de bimi. Haal ze er na 4 minuten uit en spoel af met ijskoud water.

Bak de champignons goudbruin in de pan waarin je de tournedos bakte. Voeg als laatste de bimi toe en verhit deze nog even mee.

Haal de tournedos uit de oven, snijd ze in mooie dikke plakken en maak de borden op zoals op de foto. Eerst de bimi, dan de tournedos gevolgd door champignons en die heerlijke madeirasaus. Gebruik je een hele truffel? Schaaf deze er dan overheen.

 

Geniet ervan!

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Perfecte Franse citroen madeleines

Perfecte Franse citroen madeleines

Toegegeven: ik ben geen kei in bakken. In koken dan weer wel, maar bij bakken komen de hoeveelheden nogal nauw en ik doe alles liever uit de losse pols ;) Daarom was ik ook zéér verrast toen deze Franse madeleines uit de oven kwamen. Ze waren per-fect gelukt. Heerlijk...

Lees meer
Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue

Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue

Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue. Ik vind dit altijd zó'n prachtig gerecht voor op de barbecue, zo'n super grote verse zalmfilet op de huid. Door de zalm op de huid te bakken blijft hij zo lekker sappig. Ik maakte er een frisse marinade bij gemaakt van...

Lees meer
Aziatische miso garnalen van de barbecue

Aziatische miso garnalen van de barbecue

Als je bij een van mijn barbecue avondjes belandt, dan zal dit gerecht sowieso op je bord belanden: Aziatische miso garnalen van de barbecue! Zó lekker. Echt een van mijn lievelings barbecue recepten. Gemaakt met een eenvoudige, maar super smaakvolle marinade gemaakt...

Lees meer

79 Comments

79 Reacties

 1. Rachel Kromdijk

  Het ziet er in ieder geval echt heerlijk uit! wat super lekker en een jaar abonnement is awesome, ik doe mee! liefs en alvast fijne feestdagen

  Antwoord
 2. Imelda

  Oh ik kan nog net meedoen… maar wat is dit een te gekke winactie. Aangezien ik snel aankom en ook nog steeds overgewicht heb, ben ik altijd opzoek naar gezonde recepten. Het lastige vind ik de tussendoortjes, dus dat zou ik graag meer willen zien, zeker die je ook mee kan nemen.

  Antwoord
  • Bo

   Staat genoteerd Imelda, leuk dat je nog mee doet!

   Antwoord
 3. Mariska

  Hi Beaufood,
  Ik hou het heel kort.
  Wat ben jij ontzettend creatief met elke dag weer iets leuks op je blog.
  Simpel makkelijk & gezond! Als ik even inspiratieloos ben…
  ben je de eerste die er wel wat lekkers op hebt staan en ik weer blij van wordt!
  Ik ben er erg blij mee en hoop met het foodies abbonnement een nieuw jaar te beginnen met nog meer heerlijke recepten in mijn keukentje!
  Ga zo door! ♡

  Antwoord
  • Bo

   Ik word zooo vrolijk van je lieve reactie Mariska, dankjewel! Liefs en fijne feestdagen alvast.

   Antwoord
 4. Arja

  Wowwww op de valreep, maar deze saus trok mijn aandacht en dan lees ik over een jaar lang foodies op de mat!
  Wij zijn gek op vis/vlees, dus daar zie ik graag recepten van..maar volgens mij komt dat allemaal wel goed bij beaufood.
  Wens je hele fijne gezellige maar ook foodies dagen toe: geniet ervan en op naar een nieuw beauFOODIES jaar, geweldig toch.

  Antwoord
  • Bo

   Haha die heb je heel leuk bedacht, beauFOODIES :D Jij ook hele fijne feestdagen toegewenst. Liefs!

   Antwoord
 5. Jolijn

  IK zou heel graag meer ontbijt recepten terug zien die heel makkelijk te maken zijn of de avond er voor al zoals Chia pudding etc. Ik werk in het ziekenhuis en ontbijt vaak niet vanwege tijd of nog geen honger om 6 u ‘s ochtends maar dat trek ik helemaal niet de hele ochtend!

  Antwoord
 6. Tamara de Ruijter

  O wat ziet het er allemaal weer heerlijk uit ! Ik ga voor meer vis recepten en gezonde tussendoortjes ! O ja en soepjes !! Je bent zo’n topper. Wat ziet alles er toch prachtig uit en zoooo lekker !♡

  Antwoord
  • Bo

   Dank je Tamara, ik zal meer met vis doen in het nieuwe jaar :D Bedankt voor je compliment. Liefs en fijne feestdagen alvast.

   Antwoord
 7. Julie

  Ziet er heerlijk uit! Oh en dan zit er ook nog eens truffel in, ik kan niet wachten dit te proeven!
  Ik haal altijd zoveel inspiratie uit je recepten, vooral ook via je mooie instagram feed.
  Ik zou het leuk vinden om misschien wat vaker gezonde ontbijtjes tussen je recepten te zien. Of healthy spreads en smeersels voor op crackers/brood, zelf kom ik vaak niet verder dan hummus of pindakaas haha ;)
  Doe vooral ook wat je zelf wilt, je doet het namelijk top! :)

  Antwoord
  • Bo

   Wat lief van je Julie, bedankt! Meer gezonde ontbijtjes it is in 2017 :D

   Antwoord
 8. Ellen

  Je site is strak, overzichtelijk en inspirerend! Eigenlijk zou ik alles wel eens willen maken, maar ja… Ik zou graag wat meer ‘gezins recepten’ willen. Mijn kleine kindertjes zijn niet zo weg van geitenkaas, champignons etc in bijzondere gerechtjes (ikke wel hoor). Maar ‘kindereten’ dat gezond en voedzaam is en voor papa en mama ook heerlijk is, daar zou ik blij van worden.

  Antwoord
  • Tabitha van der Bijl

   Ik geniet heel erg van je gezonde tussendoortjes!!! Bijna elk recept waar je mee komt staat dezelfde avond nog in de oven :-) ga zo door en vooral meer tussendoortjes!!
   Thanxx
   Tabitha

   Antwoord
   • Bo

    Staat genoteerd Tabitha, meer tussendoortjes :D

    Antwoord
 9. Kim de Jonge

  Dankzij jouw creativiteit en inspiratie hier een nieuwe foodlover geboren. En dit recept van Foodies zorgt wellicht voor een heuse “hohoho” tijdens het kerstdiner. No longer only dress to impress but preparing a dish satisfying everyones Christmas-wish. Cant wiat. Dankje Beau en Foodies en een abonnement, dat zou de kerst op de taart zijn.

  Antwoord
 10. Cynthi

  Ik zou ook heel graag meer vegetarische recepten willen en dan graag zonder geitenkaas en blauwe kaas, etc. Heel erg lekker vind ik zelf, maar vriendlief wordt daar echt alles behalve blij van.
  En van een foodies abbonement wordt ik heeeeel erg blij!

  Antwoord
 11. Geraldien

  Ik wil graag dit abonnement winnen zodat ik buiten jouw blog om nog meer inspiratie op kan doen! ??

  Antwoord
 12. Mirian

  Dit klinkt heerlijk! Wordt ons kerstdiner denk ik.
  Al een tijdje ben ik op zoek naar ideeen voor gezonde tussendoortjes. Ik eet graag puur, natuurlijk en gezond, kijk naar voedsel als brandstof voor mijn lichaam. Maar ik grijp naar ongezonde tussendoortjes als er niets anders voor handen ligt. Eenmaal hier op kauwend is het moeilijk om weer op het gezonde spoor te komen, vind ik. Daar baal ik van!
  Graag zou ik ideeen voor gezonde tussendoortjes willen, die je evt ruim van te voren kan maken. Dingen tussen een voorverpakte Snickers óf (en dit soort dingen ben ik helemáál zat) gepureerde dadels met pindakaas / plakjes komkommer met kruidenkaas, etc. Normaal eten, maar wel goede brandstof voor mijn lichaam.
  En mag ik je alvast een hele mooie kerst toewensen?

  Antwoord
 13. Anita

  De mannen in mijn huis zijn niet zo van de veggies, vinden dat echt vrouwen-eten. Daarom word ik blij van vegetarische recepten waar mannen ook happy mee zijn!

  Antwoord
 14. Laura

  Oh Beau ik vind je één bonk inspiratie. Je Bedankt ons – je lezers – maar je zou ons niet hebben als jíj het niet onwijs goed zou doen. Wat een prachtige blog, prachtige foto’ss en prachtig mens! Ga zo door topper!

  Antwoord
 15. Tamara

  Zo ik weet wat er volgende week met mijn verjaardag op het menu staat! Ziet er heerlijk uit en met dit gerecht maak ik man en kids ook heel blij!

  Antwoord
 16. Lisa van der Helm

  Klinkt super lekker! Het zou mij onwijs leuk en lekker lijken meer groente gerechten verschijnen. Lekker voedzaam, maar niet teveel kcal. Ik merk snel dat als ik iets ‘lekkers’ maak, dat er dan snel alweer veel ingaat, waardoor het niet eens meer zo heel gezond is. Terwijl ik echt van gezond hou! Vooral zonder pakjes, met verse kruiden! Ik ga duimen!

  Antwoord
 17. Renee Haenen-van Emmerik

  Dank je wel voor het delen van dit recept. Nu weet ik eindelijk wat ik ga koken deze kerst. Je bent een inspiratie met al je fijne recepten, ik vind het heel fijn dat je veel recepten hebt die ik kan maken ondanks de vele allergieën van mijn kindjes. Ik zou heel graag leuke recepten voor makkelijke lunches zien, iets dat ik zowel voor mijn kindjes als mezelf kan maken, dat kan zoiets zijn als voedzame smeersels voor op brood. Ook zou ik heel graag lactosevrije toetjes, zonder soja willen maken. Maar recepten die ik maak zijn vaak niet echt lekker.

  Antwoord
  • Bo

   Super om te horen Renee, heel erg fijn dat ik je zo kan inspireren. Daar doe ik het natuurlijk voor en ik ben blij dat je geniet van mijn recepten :) Ik ga in het nieuwe jaar aan de slag met makkelijke lunchen recepten. Liefs en fijne feestdagen alvast!

   Antwoord
  • Bo

   Lieve Renee, JIJ HEBT GEWONNEN :D De Foodies valt een jaar lang elke maand bij je op de mat. Stuur je mij even een mail met je adres gegevens? Liefs, Bo

   Voor alle anderen: bedankt voor het mee doen! Er komen nog veel onwijs leuke winacties aan (slowjuicer & weekendje weg!) so stay tuuuuned :)

   Antwoord
 18. Arja

  Die saus lijkt me goddelijk, dus dat wordt een flesje madeira my dear halen :-)
  Foodies lijkt me geweldig, gaat me heel wat heen en weer gefiets schelen naar de jumbo,ah,hoogvliet en dirks.Nooit genoeg inspiratie kennelijk, alhoewel fietsen natuurlijk geweldig is,maar de mijne trapt zo zwaar (is dat een goed excuse)

  Antwoord
  • Bo

   Zwaar trappen is alleen maar goed Arja, dat betekent namelijk een betere workout ;) Maar het is natuurlijk extra fijn als hij precies op tijd gewoon zo hup op je deurmat valt. Leuk dat je mee doet! Liefs, Bo

   Antwoord
 19. Andrea

  Je hebt een super toffe blog met veel leuke gerechten en haal hier veel inspiratie uit om te koken!! Ik zou het leuk vinden om meer lunchgerechten, lunchsalades en gezonde tussendoortjes op je blog te zien. Ook lunchgerechten die je makkelijk mee kan nemen.

  Antwoord
  • Bo

   Staat genoteerd Andrea :D

   Antwoord
 20. Marike

  Wat ontzettend leuk zeg! Jij bent een inspiratiebron voor zoveel mensen, dat is heel mooi om te zien! Vooral de hartige recepten die makkelijk zijn om mee te nemen. Ga vooral zo door lieve Bo!

  Antwoord
  • Bo

   Wat lief van je Marike, echt zo’n geweldig compliment om te krijgen.. :)

   Antwoord
 21. Laura

  Oh daar zou je me zo blij mee maken!! Ik verslind de allerhande, hallo (jumbo!), boodschappen en als ik ze uit heb bewaar ik de beste recepten ennn maak ik ze! Elke week, elke dag iets met een recept! Meer inspiratie is zo welkom!!

  Antwoord
  • Bo

   Ik wou dat er meer mensen waren als jij Laura, die lekker veel variëren met (gezonde) gerechten. Echt leuk om te lezen. Ik maak deze kerst ook een dessert dat ik jaaaaren geleden ooit eens uit een tijdschrift knipte. Liefs, Bo

   Antwoord
 22. Emily Lazeroms

  Hoi Bo,

  Ik ga de tournedos met madeirasaus maken met kerst ?. Ziet er goed uit. Ik houd echt van koken. Ik volg je sinds kort en kende eerlijk gezegd het tijdschrift foodies nog niet. Ik heb het tijdschrift gekocht vandaag na dit gelezen te hebben. Ik ben er helemaal weg van ??, dus een jaarabonnement zou ik heel blij mee zijn. Ook wil ik je complimenten geven over je mooie website en lekkere gerechten! Keep up the good work!
  Liefs,
  Een nieuwe fan,
  Emily

  Antwoord
  • Bo

   Wat lief Emily, súper bedankt voor je compliment. Foodies is een van mijn favoriete food magazines. Leuk dat je mee doet aan de winactie! Liefs, Bo

   Antwoord
 23. Melanie

  Hey Bo, je recept ga ik uitproberen maar dan vegan style. Dank voor de inspiratie. Ik was al opzoek naar een lekker kerstsaus.
  Xoxo

  Antwoord
  • Bo

   Leuk Melanie, ik ben heel benieuwd hoe je hem vegan maakt. Laat je het me weten?:) Liefs, Bo

   Antwoord
 24. Fleur

  Het ziet er heerlijk uit! Helaas lust de helft van de familie geen truffels, maar dit recept ga ik zeker na de kerst eens proberen! Ik laat me graag verassen door alle lekkere recepten op beaufood.nl, maar in het nieuwe jaar zijn recepten die het makkelijk maken om mijn goede voornemens vol te houden erg fijn. Die staan er al veel, dus ‘keep up the good work!’

  Antwoord
  • Bo

   Je kunt de truffel ook gewoon weglaten Fleur! Ik maakte hem de eerste keer ook zonder omdat de truffeltapenade uitverkocht was. Ik zal in het nieuwe jaar weer vol aan de slag gaan met gezonde recepten :D Liefs, Bo

   Antwoord
 25. Kelly De Pourcq

  Ik wil dit zoooo graag winnen!
  Koken is ook van mij een passie en met dit abonnement kan ik er alleen maar beter in worden!
  Ik wil wel graag nog wat meer lunches zonder brood zien terugkomen in 2017, maar eigenlijk is wat je doet nu al fantastisch !
  Bedankt alvast !

  Antwoord
  • Bo

   Lunch zonder brood staat genoteerd Kelly :D En bedankt voor je compliment, echt súper lief.

   Antwoord
 26. Maxime

  Alle recepten zijn zo lekker dat het echt lastig om te kiezen. Maar van een heerlijke take away maaltijd tot kerstgerecht. Je hebt echt super recepten. Keep on going!!!

  Ps. Het foodieabbo is toch echt een super feestje om te krijgen!

  Antwoord
  • Bo

   Jeeeej bedankt Maxine en leuk dat je mee doet :D Liefs, Bo

   Antwoord
 27. Sarah

  Wat leuk dat je dit weggeeft Bo! Ik hoop dat je nog lang door kan gaan met je blog :) Ik ben zelf vooral fan van de vegetarische gerechten aangezien ik zelf vegetarisch ben haha. De tournedos sla ik dus over maar de saus klinkt goddelijk!

  Antwoord
  • Bo

   Misschien kun je deze saus over geroosterde portobello’s eten? Ook suuuper lekker denk ik. Ik ga maandag aan de slag met een vegetarische beef wellington als hoofdgerecht met kerst :) Liefs, Bo

   Antwoord
 28. Alissa

  Het lijkt me gewoon echt vet leuk om te winnen!

  Antwoord
  • Brigitte

   Dit is nu echt het voorbeeld van mooi eten!! Wat een geweldige recepten iedere keer weer!
   Super leuk en zou geweldig zijn om nog meer recepten te testen met het mooie blad foodies :)

   Antwoord
 29. Jilly

  Jij bent een voorbeeld voor velen, je straalt en geniet van alle grote en kleine dingen! Zelf plaats ik niet veel op Instagram maar ik kijk altijd uit naar jouw post, nu ook weer een heerlijk recept van foodies!

  Ga zo door in het nieuwe jaar, je bent inspirerend!

  Fijne feestdagen!

  Antwoord
  • Bo

   Halloooo je maakt me verlegen! Wat een fantastisch compliment. Jij ook fijne feestdagen en ik zal in het nieuwe jaar weer vol aan de slag gaan met nieuwe gezonde recepten :) Liefs, Bo

   Antwoord
 30. sam

  hallo, af en toe koop ik es de foodies. altijd een inspiratiebron om aan de slag te gaan. deze winactie lijkt mij dan ook ideaal als eindejaarskado. super toffe blog die ik met de regelmaat van de klok volg en mee experimenteer. grts uit belgie

  Antwoord
  • Bo

   Leuk dat je mee doet Sam en bedankt voor je lieve compliment!

   Antwoord
 31. Evelien Vis

  Vooral lunch recepten hebben mijn interesse, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn dochter van 16.
  Heerlijk al die varianten, terwijl m’n collega’s aan de vertrouwde boterham met kaas zitten

  Antwoord
  • Bo

   Jaaa die boterhammen met kaas hebben we wel gezien he. Ik ga voor jullie aan de slag met meer lekkere en gezonde lunchrecepten :D

   Antwoord
 32. sarah 't hart

  Hee Beau,
  Ik wil even zeggen dat ik het bewonderingswaardig vind hoe proffesioneel je alles aanpakt. Het straalt er ook vanaf dat je echt geniet van wat je doet en als trouwe volger zie ik dat graag!! (Dat zeg ik niet omdat er een winactie is.) Ik zou het leuk vinden als je nog wat vegetarische hoofdgerechten zou maken die gezond zijn. Alles met pompoen vind ik heerlijk!

  Antwoord
 33. sarah

  Hee Beau,
  Ik wil even zeggen dat ik het bewonderingswaardig vind hoe proffesioneel je alles aanpakt. Het straalt er ook vanaf dat je echt geniet van wat je doet en als trouwe volger zie ik dat graag!! (Dat zeg ik niet omdat er een winactie is.) Ik zou het leuk vinden als je nog wat vegetarische hoofdgerechten zou maken die gezond zijn. Alles met pompoen vind ik heerlijk!

  Antwoord
  • Bo

   Nouuuu wat lief!! Ik word helemaal blij van je reactie. Bedankt :) Liefs, Bo

   Antwoord
 34. Jordy van der Ploeg

  Aangezien ik 9wk niet zelf heb kunnen koken doordat ik in het buitenland zit, zou dit een mooi kado zijn als ik in januari weer terug ben!! En eindelijk weer lekker kan koken!

  Ik zou graag makkelijke recepten willen maken voor na of voor het sporten. En gezonde taarten/cakes. En niet standaard recepten maar koken met ‘lef’ haha.

  Antwoord
  • Bo

   Waauw Jordy wat gaaf! Negen weken buitenland, heerlijk. Ik ga voor je aan de slag met gezonde taarten en cakes :D

   Antwoord
 35. Alexandra

  Ik geniet van je recepten!

  Voor mij graag snel klaar te maken lunches zonder brood. Of (wat ik zelf vaak probeer) avondmaaltijd die goed als lunch mee te nemen is de volgende dag.

  Fijne feestdagen alvast!

  Antwoord
  • Bo

   Jaaa daar ben ik ook fan van, avondmaaltijden die de volgende dag mee kunnen als lunch. Jij ook fijne feestdagen! Liefs, Bo

   Antwoord
 36. Eline

  Dit recept ziet er lekker uit. Ik vind op deze blog veel inspiratie voor lekkere recepten. Ik ben dol op koken en ik zoek vaak online naar glutenvrije en vegetarische gerechten ,zodat we ook wat avonden in de week zonder vlees eten. Mijn vriend en ik houden allebei erg van koken en zouden heel graag het abonnement op Foodies winnen voor nog meer inspiratie!!

  Antwoord
  • Bo

   Super leuk dat je mee doet Eline! Fijn dat ik je inspireer met mijn recepten, echt een compliment. Liefs, Bo

   Antwoord
 37. Kim Walraven

  Hoi Bo!
  Jaah leuk om nieuwe ideeen op te doen en dan zou ik gaan voor vegetarische maaltijden….soms heb ik even geen inspiratie meer haha!
  Superleuke actie dit!
  Grtjs Kim
  Food Health and Happiness

  Antwoord
 38. Marja

  Hoi Bo
  Ik geef twee keuzes op
  Meer lunches zonder brood maar ook vegetarische avond maaltijden
  Het valt niet mee om elke middag en avond weer iets anders op tafel neer te zetten.
  Dus nieuwe ideeen zijn van harte welkom.
  Ik maak bijna alles wat jij op BEAUFOOD plaats en eerlijk is eerlijk het is altijd lekker en wat ik het aller belangrijkst vind is dat het nooit geen ingewikkelde recepten zijn.
  Dus kom maar op met nieuwe ideeen.

  Antwoord
  • Bo

   Kijk en dat is nou precíes wat ik wil, lekkere en gezonde recepten maken die niet te ingewikkeld zijn. Ik zal voor je aan de slag gaan met meer lunchen zonder brood en vega maaltijden :D

   Antwoord
 39. Anne

  Wauw, heel leuk en lekker ziet dit eruit! Ik doe graag mee met de winactie hoor! :)
  Wat ik persoonlijk heel erg leuk vind op je site zijn de gezonde tussendoortjes die je ook makkelijk mee kunt nemen, maar ik ben ook echt fan van alle dingen die je maakt met havermout haha, zoals die heerlijke broodjes! Dus die zou ik ook graag meer zien!
  Keep up the delicious work! <3

  Antwoord
  • Bo

   Bedankt Anne voor je lieve compliment! En super leuk dat je mee doet. Liefs, Bo

   Antwoord
 40. Marieke Roest

  Dat klinkt echt fantastisch! Bij deze is de gevulde kalkoen aan de kant geschoven en heeft het plaatsgemaakt voor dit recept. Ik ben heeeeel benieuwd!!

  Antwoord
  • Bo

   Dat is nog eens een compliment! Ik weet zeker dat het smullen wordt. Ik zet dit gerecht morgen (weer) op tafel tijdens het etentje voor Sinterkerst met mijn vriendinnen. Liefs en geniet ervan!

   Antwoord
 41. Marlies

  Wat ik terug wil zien? Meer wild, lekkere stoofpotjes, meer borrelhapjes, meer geitenkaas en misschien een slanke versie van de kaasfondue. (Is dat laatste überhaupt mogelijk???)

  Ik stop nu met opsommen, krijg er trek van haha ?

  Antwoord
  • Bo

   Jaaa meer geitenkaas! Ik houd van geitenkaas. Ennn een gezonde kaasfondue.. Ik zal er eens over nadenken ;)

   Antwoord
 42. Silke

  Ik gebruik je website bijna dagelijks en vind al je recepten echt super! Je website is erg gevarieerd en inspirerend, ik ben vooral favoriet van je zoete recepten! Verder hou ik erg van vis, dus ik ga voor meer vis recepten. En chocolade recepten natuurlijk, wie houdt daar niet van :) ga vooral zo door!!

  Antwoord
  • Bo

   Wat suuuper leuk om te horen Silke! Ik ga zeker voor je aan de slag met meer visrecepten :)

   Antwoord
 43. dorien houben

  Nog meer van die gezonde en lekkere hapjes, voor als je vrienden uitnodigt, zou super zijn!
  En een Foodies abonnement daarbovenop en 2017 kan helemaal top beginnen ?!

  Antwoord
 44. Maaike

  Ik doe mee! Graag zou ik meer inspiratie krijgen voor snelle gluten- en lactosevrije avondmaaltijden die na het werk zo op tafel staan.

  Antwoord
  • Bo

   Staat genoteerd Maaike :D

   Antwoord
 45. Marieke

  Oh wauw die saus moet echt heerlijk zijn!
  Lijkt mij geweldig om een jaar abonnement te winnen.

  Antwoord
  • Bo

   Leuk dat je mee doet Marieke!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *