...

Toast met geitenkaas, avocado en dadelstroop

Toast met geitenkaas, avocado en dadelstroop

door | jul 24, 2017 | Lunch, Ontbijt, Recepten | 0 Reacties

avocado en dadelstroop, Beaufood recepten, Gezonde lunches, Gezonde ontbijtrecepten, Glutenvrij toast recepten, Glutenvrije foodblogs, Glutenvrije lunches, Toast met geitenkaas

Over lievelings lunches gesproken, podverdorie wat is dit lekker! Je kunt natuurlijk een boterham beleggen met een plak geitenkaas óf je toast je boterham, legt er een plakje geitenkaas op samen met avocado en kiemen. Oh, en dadelstroop! Mijn honing 2.0. Ze verkopen dadelstroop tegenwoordig gewoon bij de meeste supermarkten en ik gebruik het vaak om cakes, koekjes en andere baksels op smaak te brengen, maar je kunt het ook bij een kaasplateau serveren of op een rijstwafel smeren. Kortom, echt de moeite waard om te kopen.

Geniet ervan!

 

Dit heb je nodig voor deze toast met geitenkaas, avocado en dadelstroop / één persoon

  • 2 boterhammen – eventueel glutenvrij
  • 2 plakken geitenkaas
  • 1 avocado
  • snuf zwarte peper
  • handje kiemen – bijvoorbeeld radijskiemen 
  • 1 el dadelstroop

 

Toast met geitenkaas, avocado en dadelstroop, Gezonde lunches, Glutenvrije lunches, Gezonde ontbijtrecepten, Glutenvrij toast recepten, Beaufood recepten, Glutenvrije foodblogs,

Toast met geitenkaas, avocado en dadelstroop, Gezonde lunches, Glutenvrije lunches, Gezonde ontbijtrecepten, Glutenvrij toast recepten, Beaufood recepten, Glutenvrije foodblogs,

 

Zo maak je het

Tja, dit is natuurlijk amper een recept te noemen ;)

Toast de broodjes. Halveer de avocado en snijd hem in plakken. Beleg de broodjes vervolgens met een plak geitenkaas en avocado. Breng op smaak met een snuf peper, wat dadelstroop en sluit af met een pluk kiemen.

 

 

Tip: ik bewaar mijn pot dadelstroop altijd in de koelkast zodat hij wat dikker wordt. Je kunt hem ook buiten de koelkast bewaren maar het wordt bij mij altijd een geklieder omdat hij zo super vloeibaar is

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Ceviche van zeebaars met bloedsinaasappelmarinade

Ceviche van zeebaars met bloedsinaasappelmarinade

Ceviche van zeebaars met bloedsinaasappelmarinade. Hoera, het is weer een uurtje langer licht! En dat betekend dat als ik gehéél onverwacht een knaller van een gerecht op tafel tover, ik er nog snel een foto van kan maken voor hier op de blog.. Want wauw, wat was deze...

Lees meer
Hartige paasstol met Honingtomaten en opgeklopte misoboter

Hartige paasstol met Honingtomaten en opgeklopte misoboter

Daar gaan we dan. Voor het eerst in mijn leven (moet ik me als foodblogger schamen als ik dit zeg?) ga ik zelf een paasstol maken! En geen gewone paasstol, maar een hartige paasstol met Honingtomaten en opgeklopte misoboter, gevuld met gekaramelliseerde sjalot.. Het...

Lees meer
Okonomiyaki (hartige Japanse pannenkoek)

Okonomiyaki (hartige Japanse pannenkoek)

Okonomiyaki (oftewel een hartige Japanse pannenkoek), waar was je heel mijn leven. Althans in mijn eigen keuken dan, want in restaurants eet ik okonomiyaki regelmatig. Alleen zelf maken had ik nog nooit gedaan, tot afgelopen weekend! Mike en ik vind het heerlijk om op...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *