Strawberry cheesecake smoothie

Strawberry cheesecake smoothie

Samen met Pauline (Uitpaulineskeuken) en een stel mede-foodies zit ik een insiderteam waarbij ieder een lekker recept maakt met Hüttenkäse. Samen met dit insiderteam ging ik aan de slag met een mystery box vol ingrediënten die we thuis kregen gestuurd. Ieder lid kreeg andere ingrediënten maar allemaal werk je met Hüttenkäse.

So i did!

Ik ben erachter gekomen dat je echt bijna álles kan met deze jonge kaas. Door de zacht, romige textuur en lichte smaak past dit product in heel veel lekkere recepten. En bij de woorden licht, zacht en romig en de ingrediënten uit het pakket dacht ik meteen aan.. cheesecake! En dan geen cheesecake waar je een uur op moet wachten, maar eentje waar je binnen twee minuten van kan genieten..

 

Nodig voor twee kleine glazen

  • 200 ml melk
  • 3 el Hüttenkäse 
  • klein banaantje
  • 6 aardbeien
  • 1 tl honing
  • 2biscuitjes 

 

Strawberry cheesecake smoothie

 

Zo maak je het

Blend de banaan, honing, melk en Hüttenkäse tot een romige smoothie. Schenk 1/3 hiervan in een glas en zet apart.

Voeg de aardbeien toe aan de blender en blend wederom tot een smoothie.

Verdeel de roze smoothie over twee glazen. Verdeel daaroverheen de witte smoothie. Top de smoothie af met verkruimelde biscuitjes.

Geniet!

 

Print Friendly, PDF & Email
1 Comment

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.