Sea Salt Saloon en Bistro Madeleine | Ultieme thuisdiners #1

Seal Salt Saloon, Bistro Madeleine

Thuisrestaurant Beaufood is weer geopend! Geen lang negatief verhaal in dit artikel over de impact van de lockdown op de horeca, maar wél een paar hele fijne tips deze week voor ultieme thuisdiners. Je helpt je favoriete restaurant namelijk keihard door een thuisdiner bij hen te bestellen en daarom deel ik deze week een aantal van mijn lievelingsrestaurants. Te beginnen bij de Sea Salt Saloon in Utrecht. Geroemd om hun plateaus met kakelverse vis (en verantwoord gevangen) vis, schaal en schelp.

Seal Salt Saloon, Bistro Madeleine

Seal Salt Saloon, Bistro Madeleine

Seal Salt Saloon, Bistro Madeleine

Sea Salt Saloon is dé visbistro van Utrecht en samen met naastgelegen bistro Madeleine maken zij dag in dag uit tassen vol met gerechten voor een restaurant waardig etentje aan huis. Denk aan een halve kreeft met citroenmayonaise, kabeljauw in gember-Pernod saus, oesters uit de Bretagne (open gestoken en wel en geserveerd met vinaigrette) of langzaam gegaarde runderwang met ingelegde abrikoos. Bestel er vooral een lekkere fles wijn bij en vergeet de Madeleines met crème van slagroom en salade van sinaasappel niet..

De gerechten zijn kant en klaar en ready to eat. De warme hoofdgerechten worden geleverd in een mooie ovenschaal van Dille & Kamille en hoef je alleen nog maar even in de oven te schuiven. Bestellen kan dagelijks vanaf 16.00 en de gerechten worden gratis bezorgd of zijn af te halen bij het restaurant zelf. Neem een kijkje op de website van Sea Salt Saloon voor het actuele menu.

Liefs!

Bo

Seal Salt Saloon, Bistro Madeleine

Print Friendly, PDF & Email
1 Comment
  1. Met mijn beste bedoelingen om locals te ondersteunen heb ik vandaag menu bij Sea Salt Saloon besteld. Om 18:30 zou het bezorgd worden. 19:15 was nog steeds geen teken van eten. Wij hadden 2x gebeld… het zou geregeld worden. Lang verhaal kort maken: onze bestelling werd vergeten. Als je in deze tijd sch..t aan je klanten hebt, dan doe je ook niet zo goed in je beste tijden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.