Rood fruit met honing geitenkaas en munt

Rood fruit met honing geitenkaas en munt

door | mei 11, 2015 | Recepten, Vega, Voorafjes | 3 reacties

Rood fruit met honing geitenkaas en munt, Gezonde voorgerechten, Glutenvrije voorgerechten, Hapjes met honing geitenkaas, Gezonde foodblogs, Glutenvrije foodblogs, Beaufood recepten, Recepten met fruit en geitenkaas, Makkelijke voorgerechten

Super simpel en misschien wel het allerlekkerste voorgerechtje om voor te schotelen tijdens een zonnige dag. Rood fruit met honing geitenkaas en munt. Fris, licht, smaakvol en verrassend door de combinatie geitenkaas en fruit. Want die twee passen echt heeeel goed bij elkaar. Helemaal wanneer je honing geitenkaas gebruikt, dit matcht perfect bij de zoetzure smaak van het fruit!
Rood fruit met honinggeitenkaas en munt

 

Nodig voor rood fruit met honing geitenkaas en munt voor twee personen

  • 150 gram honing geitenkaas
  • 2 takken munt – alleen de blaadjes
  • 2 pruimen
  • Stuk of tien grote aardbeien


 Rood fruit met honinggeitenkaas en munt 


Zo maak je het

Spoel het fruit schoon en snij in kleine stukken.

Verkruimel de geitenkaas en de munt erover.

That’s it!

 

 

Kun je ergens eetbare bloemen op de kop tikken? Ze staan echt fantastisch op het rode fruit en de witte geitenkaas

Print Friendly, PDF & Email

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Biet in zoutkorst met burrata en geroosterde amandelen

Biet in zoutkorst met burrata en geroosterde amandelen

Je weet het: ik maak gráág indruk op mijn gasten. Hoe goed ik ze ook ken (en hoe goed ze mij ook kennen, vooral) - ik ben graag de veroorzaker van openvallende monden tijdens een diner. Eén gerecht waarmee ik altijd punten scoor, is biet in zoutkorst. In theorie is...

Lees meer
Whipped geitenkaasdip met honing-olijven

Whipped geitenkaasdip met honing-olijven

Ik ben gek op borrelen. Toch laat ik het favoriete borrelhapje van de gemiddelde Nederlander meestal achterwege: bittergarnituur is niet aan mij besteed. En niet omdat ik het niet lekker vind (hallo, wie houdt er niet van zo'n gloeiendhete bitterbal of...

Lees meer
Zalm sashimi met hoisinmayonaise

Zalm sashimi met hoisinmayonaise

Zeg je 'ultieme luxe', dan zeg je 'zalm sashimi'. (Of kaviaar, oesters, champagne, oké oké...) Ik vind zalm sashimi zo fantastisch lekker. Zoals ik al zei: het is heel chique en luxueus, maar niet onbereikbaar. Des te leuker! Met een goede zalmfilet en een paar hele...

Lees meer

3 Comments

3 Reacties

  1. Anouk

    Dit is ook heerlijk met balsamico erover! :)

    Antwoord
  2. Toinon

    Ik zal dit recept zeker eens maken nu het zo’n mooi weer is! Je hebt ook niet veel nodig om dit te maken.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.