...

Pepernoten ontbijt smoothie met havermout

Pepernoten ontbijt smoothie met havermout

door | nov 16, 2016 | Ontbijt, Recepten, Smoothies & drankjes | 2 reacties

Pepernoten ontbijt smoothie met havermout, Gezonde smoothies, Gezonde foodblogs, Smoothies met banaan, Gezonde sinterklaas recepten, Recept glutenvrije pepernoten, Ontbijt smoothie recept, Smoothie met koekkruiden, Lekkere smoothie recepten, Smoothies met havermout

Hoe heerlijk is het om met dit weer te ontbijten met een romige pepernoten ontbijt smoothie met havermout? De sinterklaas recepten vliegen je om de oren dus waarom geen smoothie maken in sinterklaasstijl dacht ik zo. Het is een simpele smoothie die je binnen twee minuten klaar hebt en ook nog eens een voedzame door de havermout die je eraan toevoegt. Wanneer ik hem als ontbijt nuttig eet ik er daarnaast een appel bij of twee rijstwafels met hummus of chocolade pasta. Ik publiceerde laatst dit recept voor een gezonde chocolade pasta (gemaakt van zwarte bonen!) en ik vind het super leuk om te zien dat velen van jullie hem al hebben gemaakt. Bedankt voor het taggen en het fotograferen van de gerechten die jullie maken van Beaufood! Echt ónwijs leuk vind ik dat.

Drink je deze smoothie liever als tussendoortje of na het sporten? Dan kun je de havermout ook weglaten.

 

 

Pepernoten ontbijt smoothie met havermout, Gezonde smoothies, Gezonde foodblogs, Smoothies met banaan, Gezonde sinterklaas recepten, Recept glutenvrije pepernoten, Ontbijt smoothie recept, Smoothie met koekkruiden, Lekkere smoothie recepten, Smoothies met havermout

 

Dit heb je nodig voor 1 persoon

 • 300 ml amandelmelk – ongezoet
 • 1 banaan
 • 1 tl koekkruiden
 • 3 el havermout
 • optioneel: 1 tl honing en een paar pepernoten ter decoratie. Hier vind je een recept voor gezonde pepernoten!

 

Zo maak je het

Stop alle ingrediënten behalve de pepernoten in je blender en mix tot een romige smoothie. Schenk in een glas en maak af met pepernoten!

 

 

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Notentoast met gebakken paddenstoelen en gepocheerd ei

Notentoast met gebakken paddenstoelen en gepocheerd ei

Het mag je vast niet ontgaan zijn dat ik dagelijks lief, leed en vooral eten deel op Instagram. En zo ook vaak mijn dagelijkste gezonde lunches. Vorig jaar was er een periode waarin ik volgens mij wel honderd keer hetzelfde recept liet zien tijdens de lunch, omdat ik...

Lees meer
Zelf citroen gember shots maken (zonder slowjuicer!)

Zelf citroen gember shots maken (zonder slowjuicer!)

Citroen gember shots! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt al wéken verkouden. Hoog tijd om mijn immuunsysteem een flinke boost te geven. Dit doe ik door gezond te eten (veel biologische groenten, fruit, peulvruchten, noten), tussen het werken door...

Lees meer
Vongole (of kokkels) met witte wijn en parmezaanse kaas

Vongole (of kokkels) met witte wijn en parmezaanse kaas

Ik heb vandaag een echte Beaufood klassieker voor je. Daarmee bedoel ik zo'n gerecht wat zéér regelmatig bij ons op tafel staat. Mijn favoriete vongole recept! Een pannetje vol heerlijke vongole met witte wijn en parmezaanse kaas. Als ik vongole tegenkom kan ik het...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

 1. len

  het zijn kruidnoten ..

  Antwoord
  • Bo

   Hihi i know.. Maar bijna iedereen kent ze als pepernoten dus ik noem ze ook maar lekker zo :D

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *