Partysticks van mozzarella, tomaatjes en balsamicodip 

Dit hapje is toch wel een beetje de gouwe ouwe onder de party snacks. Ik zie deze partysticks van mozzarella, tomaatjes en balsamicodip in ieder geval vaak voorbij komen en ik zet ze zelf ook regelmatig op tafel tijdens een gezellig avondje. Maar alleen wanneer ik niet zoveel tijd heb, want anders zou ik als foodblogger natuurlijk ietsje meer uit de kast moeten halen ;) Deze snacks zijn gezond en super snel in elkaar geflanst.

Met dit hapje kun je alle kanten op maar gebruik wel goede producten. Neem bijvoorbeeld snoep tomaatjes in plaats van cherry tomaatjes, want hierdoor smaken ze echt tien keer lekkerder. Onderaan deze pagina staan een paar tips om deze partysnacks nog feestelijker te maken!

 

Nodig voor 12 sticks

  • 12 balletjes mozzarella
  • 12 kleine tomaatjes
  • snufje chilipeper
  • een flinke klodder balsamicostroop
  • 12 cocktailprikkers

 

1

 

Zo maak je ze

Easy peasy natuurlijk! Eerst de tomaatjes op de prikker en daarna de balletjes mozzarella. Je kunt een klein lapje van de onderkant van de tomaatjes afsnijden zodat ze beter blijven staan.

Snuf chilipeper eroverheen, een klein kommetje voor de balsamicostroop ernaast en de sticks op een mooi bord of leuke schaal.

 

Je kunt de sticks nog lekkerder maken door er ook een groene of zwarte olijf op te prikken. Of een blaadje basilicum, een zongedroogd tomaatje,  een klein rondje komkommer, een zilveruitje, kloddertje hummus etc!

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.