...

Paprika-feta dip met munt

Paprika-feta dip met munt

door | apr 3, 2015 | Recepten, Sauzen, dips & spreads | 0 Reacties

Recept voor een paprika feta dip

Vanavond is het weer tijd voor een ouderwetse movie night met mijn lieve vriendinnen. Misschien moet ik het alleen eerder tot vreetfestijn bombarderen, want het is hilarisch als je ziet wat iedereen mee sleept. Brood met dip, chips, kaas, chocolade, koekjes, mini pizza’s, popcorn, toastjes, ham, nog meer kaas en een goedbedoelde maar nooit aangeraakte komkommer. En ik? Ik neem een lekker bakje met mijn paprika-feta dip mee. Lekker voor op een toastje of als dip bij soepstengels. Die komkommer zou er ook goed bij passen, maarja. Die toastjes moeten ook op toch?

 

Dit heb je nodig voor een kleine kom

  • 2 rode puntpaprika’s
  • 4 el kwark
  • 100 gram feta
  • snufje zout
  • 4 takken verse munt

 

Recept paprika fetadip

 

Zo maak je het

Verwarm je oven voor op 220 graden.

Was de paprika’s en snij ze in kleine repen. Rooster ze in 20 minuten zacht in de oven.

Voeg alle ingredienten samen in een kom, behalve de munt, en pureer kort tot een romige dip. Niet te lang, het is lekker als er nog wat stukjes paprika in zitten.

Schep de dip in een mooie kom en serveer met blaadjes munt eroverheen.

 

Paprika fetadip recept

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue

Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue

Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue. Ik vind dit altijd zó'n prachtig gerecht voor op de barbecue, zo'n super grote verse zalmfilet op de huid. Door de zalm op de huid te bakken blijft hij zo lekker sappig. Ik maakte er een frisse marinade bij gemaakt van...

Lees meer
Aziatische miso garnalen van de barbecue

Aziatische miso garnalen van de barbecue

Als je bij een van mijn barbecue avondjes belandt, dan zal dit gerecht sowieso op je bord belanden: Aziatische miso garnalen van de barbecue! Zó lekker. Echt een van mijn lievelings barbecue recepten. Gemaakt met een eenvoudige, maar super smaakvolle marinade gemaakt...

Lees meer
Griekse borrelbroodjes van croissantdeeg

Griekse borrelbroodjes van croissantdeeg

Vandaag heb ik een súper lekker en makkelijk recept voor je voor bij je eerstvolgende borrel: Griekse borrelbroodjes van croissantdeeg! Vorige week hadden we een basisschool speeltuinborrel met alle ouders van Louen (4) zijn klas. En ik zou mezelf natuurlijk niet zijn...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *