Paprika-feta dip met munt

Recept voor een paprika feta dip

Vanavond is het weer tijd voor een ouderwetse movie night met mijn lieve vriendinnen. Misschien moet ik het alleen eerder tot vreetfestijn bombarderen, want het is hilarisch als je ziet wat iedereen mee sleept. Brood met dip, chips, kaas, chocolade, koekjes, mini pizza’s, popcorn, toastjes, ham, nog meer kaas en een goedbedoelde maar nooit aangeraakte komkommer. En ik? Ik neem een lekker bakje met mijn paprika-feta dip mee. Lekker voor op een toastje of als dip bij soepstengels. Die komkommer zou er ook goed bij passen, maarja. Die toastjes moeten ook op toch?

 

Dit heb je nodig voor een kleine kom

  • 2 rode puntpaprika’s
  • 4 el kwark
  • 100 gram feta
  • snufje zout
  • 4 takken verse munt

 

Recept paprika fetadip

 

Zo maak je het

Verwarm je oven voor op 220 graden.

Was de paprika’s en snij ze in kleine repen. Rooster ze in 20 minuten zacht in de oven.

Voeg alle ingredienten samen in een kom, behalve de munt, en pureer kort tot een romige dip. Niet te lang, het is lekker als er nog wat stukjes paprika in zitten.

Schep de dip in een mooie kom en serveer met blaadjes munt eroverheen.

 

Paprika fetadip recept

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.