Over Beaufood

Lieve foodie,

welkom bij Beaufood! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker eten. Gezellig aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak daar het liefst iedere dag een feest van!

Lekker én gezond

Ik vind een gezond en mooi lichaam belangrijk en daarom zijn mijn recepten naast smaakvol ook zo voedzaam mogelijk. Veel groenten, verse ingrediënten en zonder bergen suiker. Niets moet en alles mag, zolang het maar in balans is. Wil je graag gezonder eten?

don’t eat less, but eat better

Ik gok daarnaast dat jij net als ik een druk en gezellig sociaal leven hebt, waardoor je niet altijd de tijd hebt om lang in de keuken te staan. Weet je wat fijn is? Dat hoeft ook helemaal niet. Mijn recepten zijn eenvoudig te maken en zonder eindeloze ingrediëntenlijstjes. Met de juiste smaakcombinaties tover jij binnen no time een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel!

Beaufood

Als foodblogger sta ik elke dag in de keuken om nieuwe recepten te ontwikkelen. Ontbijt, lunch, tussendoortjes, hoofdgerechten en ga zo maar door. Daarnaast ontwikkel ik recepten voor diverse merken, met of zonder food fotografie. Op jonge leeftijd begon ik met werken in verschillende restaurants en sindsdien interesseer ik mij enorm voor gastronomie. Ik rijd gerust een uur om voor een goed restaurant. Sterker nog, mijn bucketlist bestaat (naast het hebben van een eigen restaurant samen met mijn lover Mike) grotendeels uit het bezoeken van de beste restaurants ter wereld. Yes, groot liefhebber van Chef’s Table hier ;) Kortom, ik proef graag zoveel mogelijk van de wereld en vind persreizen dan ook fantastisch. Eerder vloog ik voor Beaufood onder andere naar Italië, Thailand, Oostenrijk, Curacao en Spanje.

Mijn eetstijl

In het weekend vind je mij in een goed restaurant waar ik het liefst kies voor een verrassingsmenu. Een mals stukje vlees van goede komaf, verse vis, oesters of verrassende vegetarische gerechten. Love it all! En met bijpassende wijnen ofcourse, want dat is Mike zijn vakgebied en passie als vinoloog. Goeie combi wij he? Klik hier voor een overzicht van onze favoriete restaurants.

Doordeweeks eet ik zo gezond mogelijk. Zelfgemaakte pesto’s met verstopte groenten op een ovengebakken broodje van havermout of een heerlijke vegetarische lasagne met lekker veel veggies.  Ik ben geen vegetariër, maar probeer wel maar maximaal twee keer per week vlees of vis te eten. Vanwege het milieu en mijn gezondheid. Als ik kies voor vlees ga ik voor kwalitatief biologisch vlees, zoals ook voor vis. Maar thuis zul je mij veelal vegetarisch zien koken, mits ik een etentje geef. De recepten op Beaufood zullen dan ook veelal vegetarisch zijn met hier en dan een uitzondering. Oh, en glutenvrij want op teveel gluten gaat mijn buik niet zo lekker ;) En nee, ik tel geen calorieën! Nooit gedaan en dit zal ik ook nooit doen. Ik ben een paar jaar geleden zes kilo afgevallen door goed te kijken naar wat ik eet en niet naar hoeveel. Ik denk dat je zelf wel weet dat een hele zak chips leeg eten niet slim is, maar dat dat in het weekend best een keer kan en dat je dat stuk taart op de verjaardag erna beter kan laten staan. Groenten kun je niet genoeg eten naar mijn mening.

Ik hoop dat je geniet van al het lekkers hier! Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje via info@beaufood.nl of stuur een berichtje op via social media. Voor samenwerkingsvoorstellen of andere businessgerichte vragen stuur ik je graag door naar annemarijn@semilo.nl.

 

Liefs!

Bo

 

Volg mij ook op:

Facebook (blijf op de hoogte van nieuwe recepten!)

Instagram (hier kun je mij dagelijks live volgen)

Youtube (voor culinaire reisvlogs, kookvideo’s en meer)

Pinterest (voor een flinke portie food inspiratie)

 

Over Beaufood

Beaufood

 

 

Psst.. Mijn mooie logo is gemaakt door Linda van Fijne Lijntjes.