Over Beaufood

Lieve foodie,

welkom bij Beaufood! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker eten. Gezellig aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak daar het liefst iedere dag een feestje van!

Lekker én gezond

Ik vind een gezond en mooi lichaam belangrijk en daarom zijn mijn recepten naast smaakvol ook zo voedzaam mogelijk. Veel groenten, verse ingrediënten en zonder bergen suiker. Niets moet en alles mag, zolang het maar in balans is. Wil je graag gezonder eten?

don’t eat less, but eat better

Ik gok daarnaast dat jij net als ik een druk en gezellig sociaal leven hebt, waardoor je niet altijd de tijd hebt om lang in de keuken te staan. Weet je wat fijn is? Dat hoeft ook helemaal niet. De recepten die je hier vind zijn eenvoudig te maken, zonder eindeloze ingrediëntenlijstjes. Met de juiste smaakcombinaties tover jij binnen no time een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel.

Beaufood

Als foodblogger sta ik elke dag in de keuken om nieuwe recepten te ontwikkelen. Ontbijt, lunch, tussendoortjes, hoofdgerechten en ga zo maar door. Daarnaast ontwikkel ik met regelmaat recepten voor verschillende merken en maak ik kookvideo’s op maat. Op jonge leeftijd begon ik met werken in verschillende restaurants en sindsdien interesseer ik mij enorm voor gastronomie. Ik rijd gerust een uur om voor een goed restaurant. Sterker nog, mijn bucketlist bestaat (naast het hebben van een eigen restaurant samen met mijn grote liefde Mike) grotendeels uit het bezoeken van de beste restaurants ter wereld. Yes, groot liefhebber van Chef’s Table hier ;) Kortom, ik proef graag zoveel mogelijk van de wereld en vind persreizen dan ook fantastisch. Vorig jaar vloog ik voor Beaufood onder andere naar Italië, Oostenrijk, Curacao en Spanje.

Mijn eetstijl

In het weekend vind je mij in een goed restaurant en kies het liefst voor een verrassingsmenu met meerdere gangen. Een mals stukje vlees van goede komaf, verse vis, oesters of verrassende vegetarische gerechten. Ik geniet er met volle teugen van! En met bijpassende wijnen ofcourse, want dat is Mike zijn vakgebied en passie. Goeie combi wij he? Klik hier voor een overzicht van onze favoriete restaurants.

Doordeweeks eet ik zo gezond mogelijk. Zelfgemaakte pesto’s met verstopte groenten op een ovengebakken broodje van havermout of een heerlijke vegetarische lasagne met lekker veel veggies. Ik ben geen vegetariër, maar probeer wel maar maximaal twee keer per week vlees of vis te eten. Vanwege het milieu en mijn gezondheid. Als ik kies voor vlees ga ik voor kwalitatief biologisch vlees, zoals ook voor vis. Maar thuis zul je mij veelal vegetarisch zien koken, mits ik een etentje geef. De recepten op Beaufood zullen dan ook veelal vegetarisch zijn met hier en dan een uitzondering. Oh, en glutenvrij want op teveel gluten gaat mijn buik niet zo lekker ;)

Ik hoop dat je geniet van al het lekkers hier! Heb je vragen? Stuur mij dan een mailtje of neem contact met mij op via social media. Voor samenwerkingsvoorstellen of andere businessgerichte vragen stuur ik je graag door naar annemarijn@semilo.nl.

 

Liefs!

Bo

 

Volg mij ook op:

Facebook (blijf op de hoogte van nieuwe recepten!)

Instagram (hier kun je mij dagelijks live volgen)

Youtube (voor culinaire reisvlogs, kookvideo’s en meer)

Pinterest (voor een flinke portie food inspiratie)

 

Over Beaufood

Beaufood

 

 

Psst.. Mijn mooie logo is gemaakt door Linda van Fijne Lijntjes.

Volg je mij al op Youtube?

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!