...

One minute chocolade kersen ijs

One minute chocolade kersen ijs

door | mei 27, 2015 | Desserts, Recepten, Zoetigheden | 0 Reacties

Dit recept is voor diegene die net als ik soms (na het eten bijvoorbeeld) zin hebben in iets zoets en dan het liefste SNEL! Ik probeer nooit kant en klare snacks in huis te hebben, maar als je niets gebakken of gemaakt hebt is dat soms best een beetje jammer als je trek hebt. Dit recept voor chocolade kersen ijs is op zo’n moment de perfecte oplossing. It taste like icecream, looks like icecream, smells like icecream, but then with the health benefits of fruit!

Er zijn ontzettend veel mogelijke combinaties, maar kersen en chocolade vind ik tot nu toe het allerlekkerst.

 

Nodig voor twee kleine kommen

  • 1 grote banaan (of twee kleine)
  • 250 gram bevroren kersen (Ontpit)
  • 2 el rauwe cacao (of 3 voor de echte chocolade liefhebbers
  • optioneel: een paar ontpitte dadels en een el cacao nibs

 

Zo maak je het

Alles in de blender en blenden maar!

Top het af met dadels en cacaonibs en serveer direct.

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Gevulde miso eitjes met zalm en krokante uitjes

Gevulde miso eitjes met zalm en krokante uitjes

Gevulde miso eitjes met gerookte zalm, krokante uitjes en furikake. Oftewel, een overheerlijk Aziatisch gevuld eitje! Een culinaire knipoog naar een klassiek recept. Gevulde eieren blijven een populaire borrelhap dus hoog tijd om daar eens wat mee te variëren. Zo...

Lees meer
Mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise

Mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise

Op zoek naar een overheerlijk en origineel gerechtje met malse biefstuk? Dan is deze mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise echt wat voor jou. Door een groot focaccia brood in kleine vierkantjes te snijden, krijg je een soort mini broodjes....

Lees meer
Gebakken kippendij in balsamico-roomsaus

Gebakken kippendij in balsamico-roomsaus

Crispy gebakken kippendij in balsamico-roomsaus. En ja, dat smaakt nét zo goed als dat het klinkt lieve mensen! Normaliter gebruik ik kippendij zonder vel, maar laatst kocht ik een portie biologische kippendijen mét vel. Door de kip op het vel te bakken krijg je een...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *