Dit recept is voor diegene die net als ik soms (na het eten bijvoorbeeld) zin hebben in iets zoets en dan het liefste SNEL! Ik probeer nooit kant en klare snacks in huis te hebben, maar als je niets gebakken of gemaakt hebt is dat soms best een beetje jammer als je trek hebt. Dit recept voor chocolade kersen ijs is op zo’n moment de perfecte oplossing. It taste like icecream, looks like icecream, smells like icecream, but then with the health benefits of fruit!
Er zijn ontzettend veel mogelijke combinaties, maar kersen en chocolade vind ik tot nu toe het allerlekkerst.
Nodig voor twee kleine kommen
- 1 grote banaan (of twee kleine)
- 250 gram bevroren kersen (Ontpit)
- 2 el rauwe cacao (of 3 voor de echte chocolade liefhebbers
- optioneel: een paar ontpitte dadels en een el cacao nibs
Zo maak je het
Alles in de blender en blenden maar!
Top het af met dadels en cacaonibs en serveer direct.
0 reacties