Typische weekend ontbijtje dit, een omeletwrap met rucola, rozijnen en huttenkase. Eigenlijk is het gewoon een opgerolde omelet die je vult met iets lekkers, maar omeletwrap klinkt gewoon veel leuker ;) Zoals je op de foto ziet vul ik die van mij met huttenkase en.. rozijntjes. Klinkt als een gekke combi maar de laatste tijd heb ik een ik-combineer-hartig-met-zoet tik. Zou dat door de Tony Chocolonely Caramel Seasalt komen? Anyhow, een paar rozijnen zorgen in dit recept voor een verassend tintje. Erg lekker!
Nodig voor één persoon
- 2 eieren
- 1 el melk naar keuze (soja, amandel, haver, koemelk etc)
- Snuf zout
- 1 handje rucola
- 2 el huttenkase
- 1 el rozijnen
- Scheutje olie om in te bakken
Zo maak je het
Kluts de eieren samen met een eetlepel melk en wat zout door elkaar. Verhit een koekenpan en bak je omelet aan beide kanten gaar.
Leg je omelet op een bord, schep de huttenkase erop, de rucola en rozijnen. Breng eventueel op smaak met nog wat zout (en/of peper).
Rol de omeletwrap op en geniet!
Je kunt de wrap ook inrollen in folie en meenemen voor onderweg. Koud is hij ook lekker!
0 reacties