...

Omeletwrap met rucola, rozijnen en huttenkase

Omeletwrap met rucola, rozijnen en huttenkase

door | mei 23, 2015 | Ontbijt, Recepten | 0 Reacties

Omeletrol gevuld met huttenkase,rucola en rozijnen

Typische weekend ontbijtje dit, een omeletwrap met rucola, rozijnen en huttenkase. Eigenlijk is het gewoon een opgerolde omelet die je vult met iets lekkers, maar omeletwrap klinkt gewoon veel leuker ;) Zoals je op de foto ziet vul ik die van mij met huttenkase en.. rozijntjes. Klinkt als een gekke combi maar de laatste tijd heb ik een ik-combineer-hartig-met-zoet tik. Zou dat door de Tony Chocolonely Caramel Seasalt komen? Anyhow,  een paar rozijnen zorgen in dit recept voor een verassend tintje. Erg lekker!

 

Omeletrol gevuld met huttenkase,rucola en rozijnen

 

Nodig voor één persoon

  • 2 eieren
  • 1 el melk naar keuze (soja, amandel, haver, koemelk etc)
  • Snuf zout
  • 1 handje rucola
  • 2 el huttenkase
  • 1 el rozijnen
  • Scheutje olie om in te bakken

 

Zo maak je het

Kluts de eieren samen met een eetlepel melk en wat zout door elkaar. Verhit een koekenpan en bak je omelet aan beide kanten gaar.

Leg je omelet op een bord, schep de huttenkase erop, de rucola en rozijnen. Breng eventueel op smaak met nog wat zout (en/of peper).

Rol de omeletwrap op en geniet!

 

Omeletrol gevuld met huttenkase,rucola en rozijnen

 

Je kunt de wrap ook inrollen in folie en meenemen voor onderweg. Koud is hij ook lekker!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Italiaanse kabeljauw in witte wijnsaus

Italiaanse kabeljauw in witte wijnsaus

Italiaanse kabeljauw in witte wijnsaus. Zomerser dan dit wordt het vandaag niet lieve mensen! Botermals gebakken kabeljauw, zwemmend in een smaakvolle saus gemaakt van witte wijn, verse basilicum en honingtomaatjes. Of gewoon cherry tomaatjes, maar honingtomaatjes...

Lees meer
Tonijn tataki met hoisinsaus

Tonijn tataki met hoisinsaus

Tonijn tataki met hoisinsaus. Heerlijk als side dish bij sushi, als luxe borrelhap óf gewoon lekker als gezonde avondmaaltijd met een portie rijst en gestoomde broccoli erbij! Tataki is een bereidingswijze waarbij je tonijn (of een ander soort vis of vlees) kort...

Lees meer
Prei van de barbecue met ansjovis en hüttenkäse

Prei van de barbecue met ansjovis en hüttenkäse

Ik heb weer een barbecue topper hoor lieve mensen! Ik ben enorm fan van makkelijk te bereiden barbecue gerechten die er tóch lekker culinair uitzien. Vaak is het een kwestie van het gerecht een beetje gezellig opmaken en het combineren van een paar eenvoudige...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *