...

Omeletwrap met rucola, rozijnen en huttenkase

Omeletwrap met rucola, rozijnen en huttenkase

door | mei 23, 2015 | Ontbijt, Recepten | 0 Reacties

Omeletrol gevuld met huttenkase,rucola en rozijnen

Typische weekend ontbijtje dit, een omeletwrap met rucola, rozijnen en huttenkase. Eigenlijk is het gewoon een opgerolde omelet die je vult met iets lekkers, maar omeletwrap klinkt gewoon veel leuker ;) Zoals je op de foto ziet vul ik die van mij met huttenkase en.. rozijntjes. Klinkt als een gekke combi maar de laatste tijd heb ik een ik-combineer-hartig-met-zoet tik. Zou dat door de Tony Chocolonely Caramel Seasalt komen? Anyhow,  een paar rozijnen zorgen in dit recept voor een verassend tintje. Erg lekker!

 

Omeletrol gevuld met huttenkase,rucola en rozijnen

 

Nodig voor één persoon

  • 2 eieren
  • 1 el melk naar keuze (soja, amandel, haver, koemelk etc)
  • Snuf zout
  • 1 handje rucola
  • 2 el huttenkase
  • 1 el rozijnen
  • Scheutje olie om in te bakken

 

Zo maak je het

Kluts de eieren samen met een eetlepel melk en wat zout door elkaar. Verhit een koekenpan en bak je omelet aan beide kanten gaar.

Leg je omelet op een bord, schep de huttenkase erop, de rucola en rozijnen. Breng eventueel op smaak met nog wat zout (en/of peper).

Rol de omeletwrap op en geniet!

 

Omeletrol gevuld met huttenkase,rucola en rozijnen

 

Je kunt de wrap ook inrollen in folie en meenemen voor onderweg. Koud is hij ook lekker!

 

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Perfecte Franse citroen madeleines

Perfecte Franse citroen madeleines

Toegegeven: ik ben geen kei in bakken. In koken dan weer wel, maar bij bakken komen de hoeveelheden nogal nauw en ik doe alles liever uit de losse pols ;) Daarom was ik ook zéér verrast toen deze Franse madeleines uit de oven kwamen. Ze waren per-fect gelukt. Heerlijk...

Lees meer
Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue

Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue

Gerookte sinaasappel zalm van de barbecue. Ik vind dit altijd zó'n prachtig gerecht voor op de barbecue, zo'n super grote verse zalmfilet op de huid. Door de zalm op de huid te bakken blijft hij zo lekker sappig. Ik maakte er een frisse marinade bij gemaakt van...

Lees meer
Aziatische miso garnalen van de barbecue

Aziatische miso garnalen van de barbecue

Als je bij een van mijn barbecue avondjes belandt, dan zal dit gerecht sowieso op je bord belanden: Aziatische miso garnalen van de barbecue! Zó lekker. Echt een van mijn lievelings barbecue recepten. Gemaakt met een eenvoudige, maar super smaakvolle marinade gemaakt...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *