...

Omeletroll met avocado en heksenkaas

Omeletroll met avocado en heksenkaas

door | nov 15, 2015 | Lunch, Ontbijt, Recepten, Vega | 0 Reacties

Omeletroll met avocado en heksenkaas

Poeeeh dat was me het weekje wel.. Ik zit op dit moment echt een beetje uit te puffen op de bank (met deze omeletroll) en ik heb eindelijk even tijd om rustig een blog te typen. Naast het bijhouden van beaufood.nl geef ik food tastings, ontwikkel ik recepten en schrijf ik artikelen voor verschillende bedrijven. En deze week was het gekkenhuis! Wat ik onwijs tof vind. Ik realiseer me dat ik elke dag doe wat ik écht leuk vind en dat is zoooo gaaf. Die lange dagen zijn het dubbel en dwars waard. En de lieve reacties van jullie op recepten of social media.. Jullie toveren een grote glimlach op mijn gezicht elke keer als ik mijn telefoon pak. Ik vind het bizar dat Beaufood binnen een jaar is gegroeid naar 34.000 bezoekers per maand. Jullie houden van gezond en lekker eten woehoee!

Vandaag duik ik lekker de keuken in om nieuwe recepten te proberen en ga ik naar de stad om een klein shopje te doen en nieuwe bloemen te halen. Ik doe gewoon alsof het lekker weer is buiten ;) En stiekem ga ik gewoon naar de intocht van Sinterklaas. Vanmorgen probeerde ik deze omeletroll met avocado en heksenkaas uit. En hij mag meteen online want hij is heeel lekker. Ook als lunch!

 

Omeletroll met avocado en heksenkaas

 

 

Nodig voor twee personen

4 eieren

60 ml ongezoete amandelmelk – mag natuurlijk ook soja of gewone melk zijn

snuf peper en zout

1 avocado

1/2 komkommer

2 el heksenkaas – wil je zelf heksenkaas maken? Het recept vind je hier.

 

Zo maak je het

Klop de eieren samen met peper, zout en amandelmelk los. Verhit wat (kokos)vet in een koekenpan en giet de helft van de eieren erin. Bak daarna ook de tweede.

Schil de avocado en snij hem in repen. Snij ook de komkommer in reepjes.

Besmeer de omeletten met heksenkaas en beleg ze met de avocado en komkommer. Rol op en geniet!

 

 

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Miso toast met perfect gepocheerde eieren

Miso toast met perfect gepocheerde eieren

Perfect gepocheerde eieren maken? Dat is een fluitje van een cent met deze tips! Ik ben gék op gepocheerde eitjes. Ik heb dan ook braaf véél verschillende tips uitgeprobeerd voor het perfecte resultaat: een stevige buitenkant met daarin een mooie lopende dooier. Die...

Lees meer
Romige burrata met warme tomaatjes en druiven uit de oven

Romige burrata met warme tomaatjes en druiven uit de oven

Ohhhh lieve mensen, ik heb toch wel zó'n overheerlijk burrata recept voor je. En wel in de vorm van een heerlijke borrelhap! Deze burrata met warme tomaatjes en druiven uit de oven is alles wat je wil van een hapje voor bij de borrel. Kruidig, zoet, fris, bomvol smaak...

Lees meer
Pitabroodjes met kipgehaktballetjes en yoghurtsaus

Pitabroodjes met kipgehaktballetjes en yoghurtsaus

Zin in een makkelijke, voedzame en héle lekkere avondmaaltijd? Dan zijn deze pitabroodjes met bimi broccoli, kipgehaktballetjes en yoghurtsaus perféct. Vers afgebakken pitabroodjes met zelfgemaakte sappige kipgehaktballetjes, knapperige bimi met daarbij een romig...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *