Omeletroll met avocado en heksenkaas

Omeletroll met avocado en heksenkaas

Poeeeh dat was me het weekje wel.. Ik zit op dit moment echt een beetje uit te puffen op de bank (met deze omeletroll) en ik heb eindelijk even tijd om rustig een blog te typen. Naast het bijhouden van beaufood.nl geef ik food tastings, ontwikkel ik recepten en schrijf ik artikelen voor verschillende bedrijven. En deze week was het gekkenhuis! Wat ik onwijs tof vind. Ik realiseer me dat ik elke dag doe wat ik écht leuk vind en dat is zoooo gaaf. Die lange dagen zijn het dubbel en dwars waard. En de lieve reacties van jullie op recepten of social media.. Jullie toveren een grote glimlach op mijn gezicht elke keer als ik mijn telefoon pak. Ik vind het bizar dat Beaufood binnen een jaar is gegroeid naar 34.000 bezoekers per maand. Jullie houden van gezond en lekker eten woehoee!

Vandaag duik ik lekker de keuken in om nieuwe recepten te proberen en ga ik naar de stad om een klein shopje te doen en nieuwe bloemen te halen. Ik doe gewoon alsof het lekker weer is buiten ;) En stiekem ga ik gewoon naar de intocht van Sinterklaas. Vanmorgen probeerde ik deze omeletroll met avocado en heksenkaas uit. En hij mag meteen online want hij is heeel lekker. Ook als lunch!

 

Omeletroll met avocado en heksenkaas

 

 

Nodig voor twee personen

4 eieren

60 ml ongezoete amandelmelk – mag natuurlijk ook soja of gewone melk zijn

snuf peper en zout

1 avocado

1/2 komkommer

2 el heksenkaas – wil je zelf heksenkaas maken? Het recept vind je hier.

 

Zo maak je het

Klop de eieren samen met peper, zout en amandelmelk los. Verhit wat (kokos)vet in een koekenpan en giet de helft van de eieren erin. Bak daarna ook de tweede.

Schil de avocado en snij hem in repen. Snij ook de komkommer in reepjes.

Besmeer de omeletten met heksenkaas en beleg ze met de avocado en komkommer. Rol op en geniet!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.