...

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Het wordt deze week bizár mooi weer en dat betekent lekker buiten eten ‘s avonds. Tijdens zonnige dagen krijg ik altijd een beetje we-moeten-de-deur-uit-kriebels en ik vind het heerlijk om ‘s avonds een terrasje te pakken met een wijntje en lekker eten. Maaar helaas zitten de terrassen van mijn favoriete plekjes vaak bomvol. Ik ben nogal kieskeurig met eten (verrassend he) dus je maakt me niet gelukkig met een derderangs plek. Waar ik wel HEEL gelukkig van werd is toen ik hoorde dat Deliveroo nu ook in het park bezorgt. Suuuuper chill. Uit eten in het park it is :)

 

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

 

Je pinpoint je locatie in de app en je ziet meteen welke restaurants er in welk park bezorgen. Ik nam vorige week een groot kleed, twee wijnglazen, een fles wijn en m’n lover mee en plofte neer in het Lepelenburg in Utrecht. En YES, de Sea Salt Saloon bezorgde in ons park. Ik ben echt fan van dit restaurant – ik schreef er een blog over – en we bestelden een plateau vol vis en oesters. Oh, en ik zag later dat je ook wijn of bubbels kon bestellen. Het is goedkoper om dat zelf mee te nemen, maar als je zonder komt te zitten dan is de optie er in ieder geval wel ;)

 

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

 

Deliveroo is dus een dikke tip voor iedereen die van de zon wil genieten in het park met restaurant waardig eten.
Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

9 x de leukste kidsproof terrassen van Utrecht!

9 x de leukste kidsproof terrassen van Utrecht!

Uitgebreid terrassen met kleine Lou (2). Love it! Maar.. niet elk terras is geschikt voor kids. Onze kleine tornado wil prima even stil zitten om iets lekkers te eten en een appelsap achterover te slaan, maar daarna wil hij op pad of in ieder geval lekker rond kunnen...

Lees meer
24 uur in champagne hoofdstad Épernay

24 uur in champagne hoofdstad Épernay

Oké, allereerst moet ik je vertellen dat ik nét geen exact 24 uur in de Franse stad Épernay verbleef. Eerder 20 uur, maar ik had er graag nog wat uurtjes aan vast geplakt. Tijdens de autorit naar onze wintersportvakantie in Les Gets besloten we (Mike en ik samen met...

Lees meer
12 x tips voor Les Gets (met kids)

12 x tips voor Les Gets (met kids)

Les Gets wat ben je fijn! Dit pittoreske skidorpje in de Franse Alpen is charmant, van alle gemakken voorzien en dé perfecte bestemming voor een skivakantie met kids. Mike en ik hebben er een waanzinnig leuke tijd gehad met Louen (2). Les Gets is gelegen tussen het...

Lees meer

3 Comments

3 Reacties

 1. Horeca

  Dat ziet er heerlijk uit! Goede tip trouwens van Bo, dat wist ik nog niet!

  Antwoord
 2. Elisa van Dam

  Het ziet er heerlijk uit! Ik vraag me wel af of het in een druk park goed lukt met bezorgen :s

  Antwoord
  • Bo

   Je hebt een optie in de Deliveroo app waar je kunt invullen waar je aan te herkennen bent :D Mijn kenmerk was: twee personen, groot wit kleed, beige hoed en een rieten fietsmand. Maar als je echt in een MEGA park zit kun je waar je onmogelijk te vinden bent kunnen ze je ook altijd even bellen :) Liefs!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *