Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Het wordt deze week bizár mooi weer en dat betekent lekker buiten eten ’s avonds. Tijdens zonnige dagen krijg ik altijd een beetje we-moeten-de-deur-uit-kriebels en ik vind het heerlijk om ’s avonds een terrasje te pakken met een wijntje en lekker eten. Maaar helaas zitten de terrassen van mijn favoriete plekjes vaak bomvol. Ik ben nogal kieskeurig met eten (verrassend he) dus je maakt me niet gelukkig met een derderangs plek. Waar ik wel HEEL gelukkig van werd is toen ik hoorde dat Deliveroo nu ook in het park bezorgt. Suuuuper chill. Uit eten in het park it is :)

 

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

 

Je pinpoint je locatie in de app en je ziet meteen welke restaurants er in welk park bezorgen. Ik nam vorige week een groot kleed, twee wijnglazen, een fles wijn en m’n lover mee en plofte neer in het Lepelenburg in Utrecht. En YES, de Sea Salt Saloon bezorgde in ons park. Ik ben echt fan van dit restaurant – ik schreef er een blog over – en we bestelden een plateau vol vis en oesters. Oh, en ik zag later dat je ook wijn of bubbels kon bestellen. Het is goedkoper om dat zelf mee te nemen, maar als je zonder komt te zitten dan is de optie er in ieder geval wel ;)

 

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

 

Deliveroo is dus een dikke tip voor iedereen die van de zon wil genieten in het park met restaurant waardig eten.
Print Friendly, PDF & Email
3 Comments
    1. Je hebt een optie in de Deliveroo app waar je kunt invullen waar je aan te herkennen bent :D Mijn kenmerk was: twee personen, groot wit kleed, beige hoed en een rieten fietsmand. Maar als je echt in een MEGA park zit kun je waar je onmogelijk te vinden bent kunnen ze je ook altijd even bellen :) Liefs!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.