...

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

Het wordt deze week bizár mooi weer en dat betekent lekker buiten eten ‘s avonds. Tijdens zonnige dagen krijg ik altijd een beetje we-moeten-de-deur-uit-kriebels en ik vind het heerlijk om ‘s avonds een terrasje te pakken met een wijntje en lekker eten. Maaar helaas zitten de terrassen van mijn favoriete plekjes vaak bomvol. Ik ben nogal kieskeurig met eten (verrassend he) dus je maakt me niet gelukkig met een derderangs plek. Waar ik wel HEEL gelukkig van werd is toen ik hoorde dat Deliveroo nu ook in het park bezorgt. Suuuuper chill. Uit eten in het park it is :)

 

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

 

Je pinpoint je locatie in de app en je ziet meteen welke restaurants er in welk park bezorgen. Ik nam vorige week een groot kleed, twee wijnglazen, een fles wijn en m’n lover mee en plofte neer in het Lepelenburg in Utrecht. En YES, de Sea Salt Saloon bezorgde in ons park. Ik ben echt fan van dit restaurant – ik schreef er een blog over – en we bestelden een plateau vol vis en oesters. Oh, en ik zag later dat je ook wijn of bubbels kon bestellen. Het is goedkoper om dat zelf mee te nemen, maar als je zonder komt te zitten dan is de optie er in ieder geval wel ;)

 

Oesters, wijn en een heerlijk visplateau | Uit eten in het park

 

Deliveroo is dus een dikke tip voor iedereen die van de zon wil genieten in het park met restaurant waardig eten.
Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Hotel restaurant de Lochemse Berg: een prachtig landhuis in de groene natuur van de mooie Achterhoek. Een plek waar je je gegarandeerd direct thuisvoelt en ultiem genieten hoog in het vaandel staat. De Lochemse Berg wordt sinds 2023 gerund door Steven en Marlies. Na...

Lees meer
Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Oh Ameland, wat was je fijn.. De rust van het eiland was voor ons zéér welkom, gezien de chaotische tijd waarin Mike en ik ons op het moment in bevinden. Een weekendje kamperen op Ameland met ons gezin was heer-lijk. Ik moet alleen eerlijk bekennen dat wij...

Lees meer
Tips voor Châtel (met kids)

Tips voor Châtel (met kids)

Na een aantal dagen in Les Gets te hebben vertoefd (lees hier mijn tips voor Les Gets!) reden we door naar Châtel. 'We' zijn Michael, ik en ons zoontje Louen (2). Het dorp Châtel ligt ongeveer een uurtje rijden vanaf Les Gets en bereik je middels een mooie kronkelrit...

Lees meer

3 Comments

3 Reacties

 1. Horeca

  Dat ziet er heerlijk uit! Goede tip trouwens van Bo, dat wist ik nog niet!

  Antwoord
 2. Elisa van Dam

  Het ziet er heerlijk uit! Ik vraag me wel af of het in een druk park goed lukt met bezorgen :s

  Antwoord
  • Bo

   Je hebt een optie in de Deliveroo app waar je kunt invullen waar je aan te herkennen bent :D Mijn kenmerk was: twee personen, groot wit kleed, beige hoed en een rieten fietsmand. Maar als je echt in een MEGA park zit kun je waar je onmogelijk te vinden bent kunnen ze je ook altijd even bellen :) Liefs!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *