Mijn nieuwe Beaufood ride! De Ford KA+

Samenwerken met Ford, Beaufood en Ford, Nieuwe Ford KA+, Zuinige en leuke auto, SYNC Functie Ford, Ford dealer Utrecht

Kijk hem eens shinen. Mijn nieuwe ride! Met heel veel trots en plezier mag ik jullie vertellen over mijn samenwerking met Ford waarbij ik deze splinternieuwe Ford KA+ mag rijden. En hij is perféct. BLIJ!

Voor Beaufood reis ik namelijk heel wat af. Van nieuwe restaurants, naar trainingen die ik geef voor Beweegprofs, het vervoeren van grote hoeveelheid eten tot persreisjes. Je snapt dat de trein voor dit soort dingen niet heel ideaal is. Mijn vijfdeurs KA+ is de opvolger van het kleinere broertje Ford KA. Deze auto is super praktisch en van alle gemakken voorzien waardoor ik relaxt van a naar b kan rijden. Het verbaasde me eigenlijk hoe ruim de auto van binnen is toen ik hem voor het eerst zag. En dat is fijn want ik heb negen van de tien keer een berg aan spullen bij me. Lees: vijftien blenders en voor hetzelfde aantal personen aan eten.

 

Samenwerken met Ford, Beaufood en Ford, Nieuwe Ford KA+, Zuinige en leuke auto, SYNC Functie Ford, Ford dealer Utrecht

 

Samenwerken met Ford, Beaufood en Ford, Nieuwe Ford KA+, Zuinige en leuke auto, SYNC Functie Ford, Ford dealer Utrecht

 

Een leuke binnenkomer is dat ik op de eerste dag enthousiast de MyKey functie activeerde. Geen idee wat het was maar het klonk wel interessant. Ik dacht dat het een handigheidje was dat te maken had met het open maken van de auto, maar het is dus een speciale functie voor ouders die hun kinderen af en toe in hun auto laten rijden. MyKey zorgt ervoor dat de snelheid begrenst wordt, je niet kunt appen onder het autorijden en de muziek niet te hard aan kan. Zo gaat je kind – of partner ;) – een stuk veiliger de weg op. In mijn geval haalde ik MyKey functie er direct weer vanaf, dit kun je doen met de hoofdsleutel van de auto.

 

Samenwerken met Ford, Beaufood en Ford, Nieuwe Ford KA+, Zuinige en leuke auto, SYNC Functie Ford, Ford dealer Utrecht

 

De volgende functies gebruik ik wel volop en dat is de SYNC en Bluetooth optie. Telefoon verbinden en klaar is kees. Heeel fijn om een knopje in te drukken en de naam te zeggen van diegene die ik wil bellen. Geen gerommel met headsets enzo, wat de chaoot in mij zeer op prijs stelt. Oh, en voor iedereen die niet 100% scoorde met de hellingproef is er de Hill Start Assist functie die voorkomt dat de auto achteruit rolt wanneer je een helling oprijd. Verder rijd de auto onwijs fijn – mede dankzij de automatische stuurbekrachtiging – en ik heb heel veel zin om met deze topper heel veel leuke ritten te maken. Die vele ritten zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar omdat de KA+ heel zuinig rijdt.

Kortom, het is de perfecte auto voor iedereen die een mooie, betaalbare auto wil met een strak design en fijne opties om je rit zo chill mogelijk te maken. Ik ga hier heeel erg van genieten.

 

Liefs,

Bo

 

Samenwerken met Ford, Beaufood en Ford, Nieuwe Ford KA+, Zuinige en leuke auto, SYNC Functie Ford, Ford dealer Utrecht

 

 

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe auto? Klik hier voor meer details over de nieuwe Ford KA+!
Print Friendly, PDF & Email
5 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.