...

Mijn best bekeken Beaufood recepten van 2018

Mijn best bekeken Beaufood recepten van 2018

door | dec 30, 2018 | Recepten | 2 reacties

2018 is voor mijn gevoel voorbij gevlógen. Ik kijk er met een grote glimlach op terug en ik heb onwijs veel zin in 2019. Aan goede voornemens doe ik niet echt, maar ik maak aan het begin van elk nieuw jaar wel altijd een lijstje met dromen en persoonlijke doelen die ik wil behalen. Één droom gaat al vanaf 1 januari in vervulling.. want lieve mensen, ik heb vanaf januari een kantoor!! Vorig jaar besloot ik fulltime voor Beaufood te gaan en na heel hard werken, af en toe een traan en prachtige samenwerkingen is het tijd voor de volgende stap. Voor een gezelschapsdier als ik is thuiswerken helemaal niets, merendeels omdat ik heel veel creativiteit haal uit positieve mensen om mij heen die net als ik bouwen aan iets moois. Daarom heb ik besloten mij aan te sluiten bij Hashtag Workmode in Utrecht. Vanaf nu pak ik ‘s ochtends lekker de fiets naar een awesome werkplek vol vrouwelijke ondernemers aan het park én midden in de stad. Ik heb er zooooveel zin in. Wel blijf ik twee dagen thuiswerken, want een culinaire blog is geen culinaire blog zonder recepten en die blijf ik thuis ontwikkelen en fotograferen.

Afijn! Het afgelopen jaar dus. Een jaar waarin er weer heel veel lekkere en gezonde recepten online zijn gekomen. Ik vind het altijd leuk om te kijken welke recepten jullie het meest aanspraken en daarom maakte ik een top tien van de best bekeken recepten. Ik hoop dat jullie vanavond een geweldige avond hebben met heel veel liefde en oliebollen. Heel veel liefs en tot volgend jaar!

 

Dit zijn mijn 10 best bekeken Beaufood recepten van 2018 

1. Broccoliquiche met zoete aardappelbodem en mozzarella

Broccoliquiche met zoete aardappelbodem en mozzarella, Gezonde quiche, Glutenvrije quiche, Beaufood recepten, Gezonde foodblogs, Slanke lunchrecepten, Lunchen zonder brood

2. Tomatentaart met honing en feta

Tomatentaart met honing en feta, Gezonde recepten, Makkelijk taartdeeg maken, Gezonde foodblogs, Makkelijk en gezond avondeten, Beaufood blog, Zomerse lunch recepten

3. Citroen-yoghurttaart met pecanbodem

Citroen-yoghurttaart met pecanbodem, Gezonde taarten, Beaufood recepten, Glutenvrije taarten, Suikervrije taarten, Gezonde kwarktaart, Gezonde foodblogs

4. Kruidige hele bloemkool uit de oven

Kruidige hele bloemkool uit de oven, Vegetarisch avondeten, Glutenvrije foodblogs, Beaufood recepten, Bloemkool oven. Gezond avondeten, Gezond en makkelijk avondeten, Koolhydraatarme recepten avond, Bloemkool marinade recept

5. Hartige paddestoelentaart van filodeeg

Hartige paddestoelentaart van filodeeg, Hartige taart filodeeg, Herfst recepten, Taart filodeeg, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, Quiche van filodeeg

6. Kikkererwtenbroodje met rozemarijn

Kikkererwtenbroodje met rozemarijn + lesje over koolhydraten

7. Courgettebrood met parmezaanse kaas

Courgettebrood met parmezaanse kaas, Gezonde tussendoortjes, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, Gezonde broden, Zelf hartige broden maken, Gezonde borrelhapjes, Glutenvrije borrelhapjes, Borrelhapjes oven

8. Geitenkaas cheesecake met dadelbodem

Geitenkaas cheesecake met dadelbodem, Gezonde taarten, Glutenvrije taarten, Hartige taarten, Glutenvrije foodblogs, Hartige cheesecake, Beaufood recepten

10. Paddestoelenstoof met pastinaakcrème

Paddestoelenstoof met pastinaakcrème, Vegetarisch avondeten, Vegetarische stoofpot, Beaufood avondeten, Gezond avondeten, Gezonde foodblogs

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Gezonde appeltaart pannenkoek

Gezonde appeltaart pannenkoek

Appeltaart pannenkoek met rozijnen en kaneel. Een van mijn (en zéker ook die van Louen) favoriete ontbijtrecepten van de laatste tijd. Eigenlijk is het meer een soort zoete omelet. Het beslag bestaat namelijk uit eieren met daarin een flinke eetlepel volkorenmeel....

Lees meer
Loaded eiersalade met avocado en gerookte zalm

Loaded eiersalade met avocado en gerookte zalm

Loaded eiersalade met avocado en gerookte zalm. Een super de luxe gezonde eiersalade met allerlei voedzame toppings. Oké, die gebakken uitjes erop zijn misschien niet súper voedzaam, maar ik ben nog steeds niet over mijn gebakken uitjes verslaving heen ;) Zo'n kruidig...

Lees meer
Gebakken kippendij in spinazie roomsaus

Gebakken kippendij in spinazie roomsaus

Ohhh we hebben er weer eentje hoor.. Gebakken kip in spinazie roomsaus! Een fantastisch lekker eenpansgerecht met kruidige kip in een romige saus van (heel veel) verse spinazie. Een perfect gerecht voor op een doordeweekse avond. Hij staat namelijk lekker snel op...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

 1. Sonja

  Wat een mooie stap …. een eigen werkplek en dan ook nog op zo n prachtige plek in utrecht. De oliebollen voor jullie zitten bijna in de pan en voor vanmiddag staat er een lekker bubbeltje klaar. Tot straks ??✨. Dan proosten we op een mooie jaarwisseling en op al het moois van het afgelopen jaar en het nieuwe jaar. ! ?

  Antwoord
  • Bo

   Tot zo, heel veel zin in!:)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *