Lievelingsontbijt | rozemarijn crackers met avocado en geitenkaas

Lievelingsontbijt / rozemarijn crackers met avocado en geitenkaas

Ik ben echt mijn heeele ritme kwijt! Verdorie. Ik ging net zo lekker met mijn wekker om 08.00 en daarna meteen aan de slag met mijn daily to do list. Maar sinds het koud en donder is buiten en mijn lichaam een tekort heeft aan zonnevitamientjes zie ik het allemaal niet meer zo zitten ’s ochtends vroeg. Dus om mezelf uit bed te lokken bedenk ik de avond van te voren een lekker ontbijt waar ik naar uit kan kijken.

En dit is op het moment mijn lievelings, rozemarijn crackertjes met avocado, geitenkaas en honing. Samen met een klein schaaltje yoghurt met bijenpollen, kokosblokjes en een eetlepel havermout. So good! De crackers zijn van Wasa en ze zijn goddelijk. Naast rozemarijn zit er ook een snufje zeezout in. Ik zou liegen als ik zeg dat ik er nooit ook eentje eet met een laagje Nutella erop…

 

Nodig voor een eenpersoons ontbijtje

  • 2 crackers – met rozemarijn en zeezout dus
  • 2 el zachte geitenkaas
  • snufje zwarte peper
  • 1 el honing
  • 1/2 avocado – in plakjes

& on the side

  • 150 gr yoghurt
  • 1 el kokosblokjes – suikervrij
  • 1 el bijenpollen
  • 1 el havermout
  • en een appeltje voor onderweg :)

 

Lievelingsontbijt / rozemarijn crackers met avocado en geitenkaas

 

Zo maak je het

Beleg de cracker met geitenkaas, avocado en sluit af met een snuf peper en wat honing.

Schenk vervolgens (heel verrassend) de yoghurt in een klein schaaltje en top af met de andere ingrediënten.

 

 

Voordat ik aan mijn ontbijt begin start ik de dag met een citroenshot. Knijp daarvoor het sap van een halve citroen uit in een glaasje en schenk er een beetje lauwwarm water bij. Deze shot helpt je lichaam beter opstarten en stimuleert je vetverbranding!

 

Print Friendly, PDF & Email
1 Comment

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.