Kipwrap met avocado en honing-mosterd dressing

Kipwrap met rucola en honing-mosterd dressing

Op dit moment komt het echt met bakken uit de hemel. Gelukkig zit ik lekker binnen en komen er heel veel leuke mailtjes binnen waar ik blij van word! Ik vind het echt zo leuk als ik lieve reacties krijg op recepten of artikelen. Want de recepten die ik hier publiceer zijn immers speciaal voor jou :)

Deze wrap is misschien een beetje zomers, maar hij smaakt er niet minder lekker om op zo’n donkere dag als deze. Beter nog, ik denk dat hij ook heerlijk zal smaken vanavond als avondeten. Ik at hem als lunch en ik zat echt bommetje vol. Deze wrap is ideaal gezond en snel comfort food!

 

Kipwrap met avocado en honing-mosterd dressing

 

Nodig voor twee personen / twee wraps

  • 2 wraps – deze maak je natuurlijk heel makkelijk zelf. Bekijk hier het recept
  • 6 kipfilet haasjes – ongeveer 200 tot 250 gr
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 1 hand rucola
  • paprika poeder – liefst gerookt paprika poeder.. Die gerookte smaak is echt intens lekker
  • snuf peper en zout
  • kokosvet om in te bakken

 

Voor de dressing

  • 1 tl mosterd
  • 1 el honing
  • 1 el mayo

 

 

Kipwrap met avocado en honing-mosterd dressing

 

Zo maak je ze

Maak de wraps volgens het recept indien je ze zelf maakt (Het recept vind je hier)

Wrijf de kiphaasjes in met paprika poeder en verhit wat vet in een koekenpan. Bak de haasjes aan beide kanten gaar. Snij ondertussen de ui in ringen en de avocado in repen.

Maak de dressing door de ingrediënten door elkaar te mengen. Verdun hem eventueel met een scheutje water.

Leg de twee wraps op borden en verdeel de rucola erover. Leg in elke wrap drie haasjes en sluit af met de rode ui en avocado. Maak je wrap af met de honing-mosterd dressing. Even oprollen en genieten maar!

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.