...

Je persoonlijke online restaurantgids: BookDinners!

Je persoonlijke online restaurantgids: BookDinners!

BookDinners, Beaufood, Bo Schinkel, Leuke foodblogs, Restaurant blogs, Nederlandse blogs, Restaurant blogs

Ik heb een enorme liefde voor restaurants en uit eten gaan is, naast koken, mijn favoriete bezigheid. In een goede tapasbar in Utrecht, een dik restaurant in Berlijn of een simpel eettentje op Bali met bijzonder streetfood. Love it all! Ik droomde er vroeger altijd van om restaurantrecensent te worden voor een tijdschrift of whatever, maar ik had nóóit durven dromen dat ik de meest toffe restaurants mag ontdekken én daarover kan schrijven op mijn eigen blog.. Ik ben daar mega dankbaar voor en ik vertel jullie maar al te graag over de culinaire pareltjes die ik ontdek. Ik vind het dan ook suuuuper leuk om jullie te vertellen dat ik dit jaar ga samenwerken met BookDinners :D

BookDinners, Beaufood, Bo Schinkel, Leuke foodblogs, Restaurant blogs, Nederlandse blogs, Restaurant blogs

BookDinners is een sociaal restaurantplatform en de nieuwe manier van restaurants ontdekken. Je zoekt en vindt restaurants op dezelfde manier waarop je vrienden om advies vraagt: op basis van vragen over de locatie, welk eetmoment, welke keuken en welk soort restaurant. Zo krijg je relevante zoekresultaten en vind je de perfecte restaurants. Je favoriete restaurants of restaurants die je nog wilt bezoeken, kun je op BookDinners direct opslaan in lijstjes in je (gratis) persoonlijke profiel. Aan de hand van opgeslagen restaurants toont BookDinners je nieuwe restaurants naar jouw smaak en interesses. Zo creëer je je persoonlijke online restaurantgids en heb je voor elk moment een passend restaurant direct bij de hand. BookDinners is echt een platform van, voor en door restaurants, doordat restaurants een vast bedrag per maand betalen aan BookDinners en er geen commissie per reservering wordt afgedragen.

Nog meer inspiratie nodig? Volg de restaurantlijsten van vrienden – en mij natuurlijk ;) – op BookDinners, net zoals dat zij jouw restauranttips in kunnen zien. Als je mij volgt verzamel je automatisch mijn restauranttips in een overzichtelijk lijstje. Ook handig: vanaf nu kun je via mijn blog heel handig direct een reservering maken via een speciale widget! Kun je direct zien of er nog plek is en zo ja, hoe laat e.d. BookDinners is geheel gratis en een must have voor een foodie als jij.

Liefs!

Bo

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Tips voor Châtel (met kids)

Tips voor Châtel (met kids)

Na een aantal dagen in Les Gets te hebben vertoefd (lees hier mijn tips voor Les Gets!) reden we door naar Châtel. 'We' zijn Michael, ik en ons zoontje Louen (2). Het dorp Châtel ligt ongeveer een uurtje rijden vanaf Les Gets en bereik je middels een mooie kronkelrit...

Lees meer
9 x de leukste kidsproof terrassen van Utrecht!

9 x de leukste kidsproof terrassen van Utrecht!

Uitgebreid terrassen met kleine Lou (2). Love it! Maar.. niet elk terras is geschikt voor kids. Onze kleine tornado wil prima even stil zitten om iets lekkers te eten en een appelsap achterover te slaan, maar daarna wil hij op pad of in ieder geval lekker rond kunnen...

Lees meer
24 uur in champagne hoofdstad Épernay

24 uur in champagne hoofdstad Épernay

Oké, allereerst moet ik je vertellen dat ik nét geen exact 24 uur in de Franse stad Épernay verbleef. Eerder 20 uur, maar ik had er graag nog wat uurtjes aan vast geplakt. Tijdens de autorit naar onze wintersportvakantie in Les Gets besloten we (Mike en ik samen met...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

  1. Marie de Jonge

    Ik vind het ook leuk om in verschillende plekken of steden restaurants uit te proberen. Er komen inderdaad steeds meer restaurants bij en vaak hoor ik er niet meteen wat over. Een platform voor nieuwe restaurants lijkt mij ook een goed middel. Daarnaast kunnen restauranteigenaren hun eigen zaak ook promoten op deze manier.

    Antwoord
  2. Rachel

    Bedankt voor deze tip! Prachtige foto trouwens, nog een fijn weekend verder

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *