Je persoonlijke online restaurantgids: BookDinners!

BookDinners, Beaufood, Bo Schinkel, Leuke foodblogs, Restaurant blogs, Nederlandse blogs, Restaurant blogs

Ik heb een enorme liefde voor restaurants en uit eten gaan is, naast koken, mijn favoriete bezigheid. In een goede tapasbar in Utrecht, een dik restaurant in Berlijn of een simpel eettentje op Bali met bijzonder streetfood. Love it all! Ik droomde er vroeger altijd van om restaurantrecensent te worden voor een tijdschrift of whatever, maar ik had nóóit durven dromen dat ik de meest toffe restaurants mag ontdekken én daarover kan schrijven op mijn eigen blog.. Ik ben daar mega dankbaar voor en ik vertel jullie maar al te graag over de culinaire pareltjes die ik ontdek. Ik vind het dan ook suuuuper leuk om jullie te vertellen dat ik dit jaar ga samenwerken met BookDinners :D

BookDinners, Beaufood, Bo Schinkel, Leuke foodblogs, Restaurant blogs, Nederlandse blogs, Restaurant blogs

BookDinners is een sociaal restaurantplatform en de nieuwe manier van restaurants ontdekken. Je zoekt en vindt restaurants op dezelfde manier waarop je vrienden om advies vraagt: op basis van vragen over de locatie, welk eetmoment, welke keuken en welk soort restaurant. Zo krijg je relevante zoekresultaten en vind je de perfecte restaurants. Je favoriete restaurants of restaurants die je nog wilt bezoeken, kun je op BookDinners direct opslaan in lijstjes in je (gratis) persoonlijke profiel. Aan de hand van opgeslagen restaurants toont BookDinners je nieuwe restaurants naar jouw smaak en interesses. Zo creëer je je persoonlijke online restaurantgids en heb je voor elk moment een passend restaurant direct bij de hand. BookDinners is echt een platform van, voor en door restaurants, doordat restaurants een vast bedrag per maand betalen aan BookDinners en er geen commissie per reservering wordt afgedragen.

Nog meer inspiratie nodig? Volg de restaurantlijsten van vrienden – en mij natuurlijk ;) – op BookDinners, net zoals dat zij jouw restauranttips in kunnen zien. Als je mij volgt verzamel je automatisch mijn restauranttips in een overzichtelijk lijstje. Ook handig: vanaf nu kun je via mijn blog heel handig direct een reservering maken via een speciale widget! Kun je direct zien of er nog plek is en zo ja, hoe laat e.d. BookDinners is geheel gratis en een must have voor een foodie als jij.

Liefs!

Bo

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments
  1. Ik vind het ook leuk om in verschillende plekken of steden restaurants uit te proberen. Er komen inderdaad steeds meer restaurants bij en vaak hoor ik er niet meteen wat over. Een platform voor nieuwe restaurants lijkt mij ook een goed middel. Daarnaast kunnen restauranteigenaren hun eigen zaak ook promoten op deze manier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.