...

hangover burrito met cheddar en avocado

hangover burrito met cheddar en avocado

door | apr 26, 2019 | Lunch, Ontbijt, Recepten, Vega | 0 Reacties

Hangover burrito met cheddar en avocado, Gezond katervoedsel, Eten tegen katers, Beaufood recepten, Anti kater burrito, Anti kater eten, Vegetarische burrito, Worstjes Vegetarische Slager

Dit ontbijt is alles wat je wil met een kater. Een hangover burrito! Gevuld met avocado, gebakken ei, gesmolten cheddar en worstjes. Geloof me, top combi ;) Ik ging voor vegetarische worstjes van de Vegetarische Slager, maar je kunt natuurlijk ook voor gewone worstjes gaan. Na een avondje zui… iets teveel drinken, heb ik ‘s ochtends gewoon echt heel veel zin in iets hartigs en het liefst met een beetje vet. Vet hoeft niet perse ongezond te zijn. Neem bijvoorbeeld avocado’s. Bomvol goede vetten! Voor de smaak smolt ik een plak cheddar over mijn eitje en het resultaat was een super smeuïge, overheerlijke burrito die je kater ongetwijfeld een stuk zal verlichten :D

Hangover burrito met cheddar en avocado, Gezond katervoedsel, Eten tegen katers, Beaufood recepten, Anti kater burrito, Anti kater eten, Vegetarische burrito, Worstjes Vegetarische Slager

Hangover burrito met cheddar en avocado, Gezond katervoedsel, Eten tegen katers, Beaufood recepten, Anti kater burrito, Anti kater eten, Vegetarische burrito, Worstjes Vegetarische Slager

Dit heb je nodig voor deze hangover burrito met cheddar en avocado / 2 personen

  • 2 grote tortilla’s
  • 2 vegetarische worsten – Bijvoorbeeld van de Vegetarische Slager 
  • 2 eieren
  • 1 grote avocado
  • 2 plakken cheddar
  • 1 el tomatenpuree
  • kneepje vers limoensap
  • klein bosje verse bieslook

 

Hangover burrito met cheddar en avocado, Gezond katervoedsel, Eten tegen katers, Beaufood recepten, Anti kater burrito, Anti kater eten, Vegetarische burrito, Worstjes Vegetarische Slager

Zo maak je het

Bak de vegetarische worsten volgens de gebruiksaanwijzing. Ik bakte ze in een klein scheutje olie in een koekenpan op laag vuur goudbruin.

Prak ondertussen de avocado fijn samen met een kneepje vers limoensap, een snuf peper en zout.

Haal de worsten uit de pan en bak de eitjes. Leg op elk eitje een plak cheddar en laat smelten.

Verwarm de tortilla’s en smeer ze daarna in met tomatenpuree. Halveer de worsten en beleg de tortilla’s met worstjes, avocado, eieren met cheddar en fijngehakte bieslook.

EET SMAKELIJK :D

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Gevulde miso eitjes met zalm en krokante uitjes

Gevulde miso eitjes met zalm en krokante uitjes

Gevulde miso eitjes met gerookte zalm, krokante uitjes en furikake. Oftewel, een overheerlijk Aziatisch gevuld eitje! Een culinaire knipoog naar een klassiek recept. Gevulde eieren blijven een populaire borrelhap dus hoog tijd om daar eens wat mee te variëren. Zo...

Lees meer
Mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise

Mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise

Op zoek naar een overheerlijk en origineel gerechtje met malse biefstuk? Dan is deze mini focaccia broodjes met biefstuk en balsamico-mayonaise echt wat voor jou. Door een groot focaccia brood in kleine vierkantjes te snijden, krijg je een soort mini broodjes....

Lees meer
Gebakken kippendij in balsamico-roomsaus

Gebakken kippendij in balsamico-roomsaus

Crispy gebakken kippendij in balsamico-roomsaus. En ja, dat smaakt nét zo goed als dat het klinkt lieve mensen! Normaliter gebruik ik kippendij zonder vel, maar laatst kocht ik een portie biologische kippendijen mét vel. Door de kip op het vel te bakken krijg je een...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *