Groenten stomen en cakejes bakken met LG in mijn keuken

Laatst had ik een onwijs leuke samenwerking met LG waarbij ik de nieuwe speedoven mocht testen. Met mijn eigen keuken als decor! Voor een dagje bouwden we alles om tot een filmwaardige setting om twee video’s op te nemen. Om de oven uitgebreid te kunnen testen maakte ik een gerecht met gestoomde broccoli, zalm en zelfgemaakte pesto. De oven heeft namelijk ook een stoomfunctie. Als tweede maakte ik havermout kaneel cupcakes. Hieronder zien jullie het resultaat!

 

Het eerste gerecht is gestoomde broccoli, zalm en zelfgemaakte groene pesto

 

Met als toetje appel kaneel cakejes van havermout

 

 

Mijn eerste ervaring met de oven is top! Hij heet niet voor niets een speedoven want door het houtskool element heeft de oven geen opwarmtijd nodig. Doordat de oven rond is van binnen wordt daarnaast de warmte beter gecirculeerd met als resultaat gelijkmatig gegaarde cakejes. Verder vind ik de bijgeleverde stoomschaal een groot pluspunt

 

2 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!

Nieuw: Gezonde weekmenu’s!
Gezond weekmenu 8, Gezond eten, Gezonde foodblogs, Beaufood recepten, gezond avondeten, Voedzame hoofdgerechten

Gezond weekmenu #8

Sinds een paar weken publiceer ik elke maandag een vegetarisch…

Gezond en vegetarisch weekmenu, Beaufood recepten, Gezond eten, Vegetarisch avondeten, Gezonde recepten

Gezond en vegetarisch weekmenu #7

Het belooft een zonnige week te worden :D Misschien klinkt…

Gezond en vegetarisch weekmenu #6

Vandaag heb ik weer een nieuw weekmenu voor je. Vol…

Gezond en vegetarisch weekmenu #5

Maandag: Vega burrito’s met falafel en Gruyère We beginnen de…

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Gezond en vegetarisch weekmenu #4

Vandaag gaat de Nationale Week Zonder Vlees van start en…

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Gezond en vegetarisch weekmenu #3

Alstublieft! Een nieuw en gezond weekmenu vol vegetarische gerechten. Perfect…

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!