...

Gevulde omelet met boerenkool en geitenkaas

Gevulde omelet met boerenkool en geitenkaas

door | nov 10, 2014 | Ontbijt, Recepten, Vega | 2 reacties

Een gevulde omelet met boerenkool en geitenkaas. Simpel, smaakvol en lekker gezond! Een perfect ontbijtje om je dag mee te beginnen. Gewoon even een eitje bakken maar dan net even iets anders.

 

Ingrediënten voor een gevulde omelet met boerenkool en geitenkaas voor 1 persoon

  • 2 eieren
  • een handje boerenkool
  • 1 rode ui
  • 1 tomaat
  • 2 el geitenkaas

 

Zo maak je het

Verwarm wat olie in een (kleine) koekenpan. Doe de eieren in de pan en prik de dooiers kapot.

Snij de overige ingrediënten klein. Beleg daarmee de ene helft van het ei en bak in acht minuutjes gaar.

Als je omelet klaar is kun je de lege helft over de gevulde helft vouwen (zie foto).

 

Haast of een drukke dag? Wikkel je omelet in een stuk folie en neem mee voor onderweg!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Geroosterde pompoen met miso roomsaus

Geroosterde pompoen met miso roomsaus

Gezonde avondmaaltijd: geroosterde pompoen met miso roomsaus.. Haal de pompoenen maar in huis lieve mensen, want het is HERFST! Ik hou van de herfst. En dan met name de herfstzon, goudoranje kleuren, rode wijn en alle soorten groenten en fruit die verkrijgbaar zijn in...

Lees meer
Gebakken feta met honing en vijgen uit de oven

Gebakken feta met honing en vijgen uit de oven

Gebakken feta met vijgen en honing uit de oven! Een warme borrelhap met zoutige feta, zoete vijgen, honing en knapperige pistachenoten. De perfécte borrelhap als je het mij vraagt voor op een herfstige namiddag. Lees: een lange wandeling door het bos in de frisse zon...

Lees meer
Stracciatella met geroosterde tomaten en basilicum-salsa

Stracciatella met geroosterde tomaten en basilicum-salsa

Stracciatella kaas met geroosterde tomaten en basilicum-salsa. Ik weet niet wat het is, maar deze nazomerse temperaturen halen de Italiaanse chef in mij naar boven! De zon schijnt, mijn olijfboompjes staan er uiterst tevreden bij en ik heb spontaan zin om een...

Lees meer

2 Comments

2 Reacties

  1. Melissa

    Super simpel en zeer smaakvol! Was op zoek naar een lunchgerechtje waar ik m’n restje boerenkool in kwijt kon. Des te mooier dat ook mijn restje geitenkaas hierin verdween :-). Erg lekker en voor herhaling vatbaar!

    Antwoord
    • Bo

      De simpele dingen zijn vaak het lekkerst :) Fijn dat je het lekker vond! Liefs, Bo

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *