Gevulde omelet met boerenkool en geitenkaas

Een gevulde omelet met boerenkool en geitenkaas. Simpel, smaakvol en lekker gezond! Een perfect ontbijtje om je dag mee te beginnen. Gewoon even een eitje bakken maar dan net even iets anders.

 

Ingrediënten voor een gevulde omelet met boerenkool en geitenkaas voor 1 persoon

  • 2 eieren
  • een handje boerenkool
  • 1 rode ui
  • 1 tomaat
  • 2 el geitenkaas

 

Zo maak je het

Verwarm wat olie in een (kleine) koekenpan. Doe de eieren in de pan en prik de dooiers kapot.

Snij de overige ingrediënten klein. Beleg daarmee de ene helft van het ei en bak in acht minuutjes gaar.

Als je omelet klaar is kun je de lege helft over de gevulde helft vouwen (zie foto).

 

Haast of een drukke dag? Wikkel je omelet in een stuk folie en neem mee voor onderweg!

 

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments
  1. Super simpel en zeer smaakvol! Was op zoek naar een lunchgerechtje waar ik m’n restje boerenkool in kwijt kon. Des te mooier dat ook mijn restje geitenkaas hierin verdween :-). Erg lekker en voor herhaling vatbaar!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.